Ελάτε στην μεγάλη κοινότητα της Θεατρομάνια Εγγραφή     Σύνδεση

Δράμα


apo ti siopi_horn

Από τη σιωπή ως την Άνοιξη

Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη

Τα Αθηναϊκά Θέατρα παρουσιάζουν το νέο έργο του Λεωνίδα Προυσαλίδη «Από τη σιωπή ως την άνοιξη», από τις 19 Οκτωβρίου στο θέατρο Δημήτρης Χορν, σε σκηνοθεσία της Λίλλυς Μελεμέ.

Δύο κορυφαίοι πρωταγωνιστές του ελληνικού θεάτρου, ο ...

Περισσότερα
ζδηδχζ

Γιατί Μαμά;

Ημέρες: Κυριακή

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση στο Studio Μαυρομιχάλη από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο του 2016, η παράσταση «Γιατί Μαμά» θα συνεχιστεί στον Χώρο Τέχνης 14η Μέρα τον χειμώνα και την άνοιξη του 2017.

Περισσότερα
05-prika

Η προίκα

από 17/10
Αλκμήνη
Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη

Μια παράσταση, που αγγίζει τις καρδιές ανδρών και γυναικών.

Περισσότερα
img_0187

Οι γειτόνισσες

Διάρκεια: 90'
Ημέρες: Σάββατο, Κυριακή

Η κοινωνία με την αυστηρή ηθική της και τους υποκριτικούς κανόνες της, το κουτσομπολιό, που δεν γνωρίζει θύτες και θύματα είναι το θέμα του έργου, ένα θέμα που ο Χορν χειρίζεται πολύ τολμηρά για τα δεδομένα της εποχής του.

Περισσότερα
persona

Persona

από 02/12 έως 19/02
Θέατρο του Νέου Κόσμου
Ημέρες: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Το αινιγματικό αριστούργημα του Μπέργκμαν μεταφέρεται στο θέατρο από την ομάδα Elephas tiliensis. Μια από τις σημαντικότερες ταινίες του εικοστού αιώνα στη σκηνή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου.

Περισσότερα
photo-3
Διαγωνισμός

Ζωή… Χαρισάμενη!

από 10/01
Προσκήνιο
Διάρκεια: 90'
Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη

Ο Κώστας Τσιάνος επιστρέφει ύστερα από 4 χρόνια στη θεατρική Αθήνα και στο Θέατρο Προσκήνιο με το έργο του «Ζωή… Χαρισάμενη!» από τις 10 Ιανουαρίου 2017. Ένας μοναδικός θεατρικός μονόλογος με την Αγγελική Λεμονή.

Η Ζωή, μια ...

Περισσότερα
apostoli-24

Η αποστολή: ανάμνηση από μιαν επανάσταση

από 25/11 έως 22/01
Άττις
Διάρκεια: 90'
Ημέρες: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Εμβόλιμο στο έργο της Αποστολής, σύμφωνα με την προσφιλή συνήθεια του Χάινερ Μύλλερ, βρίσκεται ένα κείμενο πρόζας, που παραπέμπει στον κόσμο του Φραντς Κάφκα. Το κείμενο είναι γνωστό με τον τίτλο Ο Άντρας στον ανελκυστήρα και καταδεικνύει την ...

Περισσότερα
omadiki_apothiki457

Δεύτερη φωνή

από 14/10
Αποθήκη
Ημέρες: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Μετά τον «Έβρο Απέναντι» (1999) και την «Αττική Οδό» (2007), οι Παπαθανασίου και Ρέππας επανέρχονται στη ρεαλιστική γραφή με το καινούργιο έργο τους «Δεύτερη Φωνή».

Περισσότερα
tzami mikri analisi

Τρεις αδερφές

από 26/10
Πορεία
Διάρκεια: 180' (με διάλειμμα)
Ημέρες: Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Οι Τρεις Αδερφές, το τσεχωφικό έργο σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου συνεχίζει την επιτυχημένη του Πορεία στο θέατρό μας και την επόμενη σεζόν. Με 15.000 θεατές το πρώτο τρίμηνο και πληθώρα διθυραμβικών κριτικών, η παράσταση θα επανέλθει στη σκηνή ...

Περισσότερα
apoprotoherie-patsialos

Από πρώτο χέρι

Ημέρες: Παρασκευή, Σάββατο

Μετά τη θετική ανταπόκριση του κοινού, η επιτυχημένη παραγωγή του Μικρού Θεάτρου Αγρινίου «Από πρώτο χέρι – Μια παράσταση για τα καπνά», σε σκηνοθεσία Γεωργίας Μαυραγάνη, παρατείνεται έως τις 07 Ιανουαρίου 2017, ολοκληρώνοντας τη θεατρική της ...

Περισσότερα