Ελάτε στην μεγάλη κοινότητα της Θεατρομάνια Εγγραφή     Σύνδεση

Μαύρη κωμωδία


15322399_1242494982464020_145969037_o

Μια στάση πριν

Διάρκεια: 70’ (χωρίς διάλειμμα)
Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη

Ένας άντρας και μια γυναίκα με εντελώς διαφορετικές καταβολές, παγιδεύονται ολομόναχοι σε ένα σταθμό Μετρό. Οι καταστάσεις που ακολουθούν μπορεί να είναι κωμικοτραγικές, θα αλλάξουν όμως για τα καλά την ζωή τους! Ίσως και τη δική σας!

Περισσότερα
epese_nekra627

Έπεσε νέκρα

από 21/11
Αποθήκη
Διάρκεια: 90’ (χωρίς διάλειμμα)
Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη

Η μαύρη κωμωδία του Τιερί Ζανσέν "Έπεσε Νέκρα" ξεκινάει από τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στο θέατρο Αποθήκη. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εμφανίζονται οι: Γιούλικα Σκαφιδά, Μαρία Κωνσταντάκη και Δανάη Μπάρκα.
Μια εξαιρετική μαύρη κωμωδία, με ...

Περισσότερα
rsz_foto-olos_o_thiasos-ofsaint

Οφσάϊντ

Ημέρες: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

…Πρόκειται για μια μαύρη Κωμωδία, που αφορά την οικονομική κρίση, την μετανάστευση, το ποδόσφαιρο, την εφηβεία, τις σχέσεις μέσα στην οικογένεια, τα όνειρα για επιτυχία και ένα καλύτερο μέλλον. Πέντε χαρακτήρες μπροστά σε μια μεγάλη δυσκολία ή ...

Περισσότερα
radikia-3

Τα ραδίκια ανάποδα

Διάρκεια: 90'
Ημέρες: Δευτέρα

Ο ξεκαρδιστικός μονόλογος του Γιώργου Γαλίτη, δεν λέει να μας αφήσει χρόνους, να μείνει στον τόπο και να τινάξει τα πέταλα. Τώρα πια δεν τον πάνε τέσσερις αλλά έξι. Έξι χρόνια επικηδείας, Έκτη φορά θανατερά!

Γι’ αυτό ήρθε η ώρα σας να ...

Περισσότερα
15292725_10210519763137846_406523405_o
Διαγωνισμός

Αναπάντεχες κλήσεις

Διάρκεια: 80'
Ημέρες: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Πρόκειται για μια κοινωνική μαύρη κωμωδία, της Τούλας Μπούτου. Μια οικογένεια της διπλανής πόρτας επιβιώνει έτσι κι αλλιώς δύσκολα. Κάποιες αναπάντεχες κλήσεις στην αρχή και ένας αναπάντεχος επισκέπτης κατόπιν, πόσο και πως, μπορεί να αλλάξει ...

Περισσότερα
cl8b8915-1

Οι από πάνω

από 26/10
Πειραιώς 131
Ημέρες: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Μια μετακόμιση φέρνει τα πάνω κάτω στην ήδη ταραγμένη ζωή πέντε φίλων. Οι από πάνω είναι μια τρελή μαύρη κωμωδία που υπόσχεται γέλιο μέχρι τελικής πτώσης...

Περισσότερα
thiasos
Διαγωνισμός

Αίμα, στέμμα, σπέρμα

Διάρκεια: 100' (με διάλειμμα)
Ημέρες: Σάββατο, Κυριακή

Μία σουρεαλιστική μαύρη κωμωδία, εμπνευσμένη από το παραμύθι "Η πεντάμορφη και το τέρας" και βασισμένη σε αληθινή ιστορία. Η ζωή ενός επιτυχημένου δημοσιογράφου ξετυλίγεται μέσα από κοφτερό χιούμορ και ανατροπές.

Περισσότερα
3

Εισβολή

από 28/11
Θέατρο Τ
Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη

Άλλοτε αστεία και άλλοτε σπαρακτική, η «Εισβολή!» είναι γλυκιά και πικρή σαν την πραγματικότητα που ζούμε. Τελικά η «Εισβολή!» μπορεί να είναι και μια φάρσα.

Περισσότερα
paramithi-2

Black Humour

Ημέρες: Σάββατο, Κυριακή

μουσική: Ζάκ Ιακωβίδης - Μιχάλη Μπότσιος σκηνικά: «Θέατρο Τεχνών» Στίχοι: Βασίλης Γιαβρής χορογραφίες: Άγγελική  Σαρήογλου   Στο ρόλο του Κομπέρ ο Βασίλης Γιαβρής, σε κείμενα δικά του.    

Περισσότερα
photo_keat2

Μαύρη Κωμωδία

Ημέρες: Σάββατο

Ποιος είπε πως κάποιος που δεν βλέπει δεν μπορεί να ανέβει στη σκηνή; Η τέχνη δεν κάνει διακρίσεις! Το θέατρο είναι από εκείνες τις διεξόδους που μας προσφέρει την ευκαιρία να διαπιστώσουμε πως όλοι είμαστε ικανοί να συμμετέχουμε στα κοινωνικά ...

Περισσότερα