Ελάτε στην μεγάλη κοινότητα της Θεατρομάνια Εγγραφή     Σύνδεση

Μουσικοθεατρική


Διαγωνισμός

Τα 5 Στοιχεία

από 26/04 έως 03/05
Αλκμήνη
Διάρκεια: 100’ με διάλειμμα
Ημέρες: Τετάρτη

Τον δεύτερο χρόνο παρουσίας της συμπληρώνει τον Απρίλιο, η μουσικοθεματική παράσταση «Τα 5 στοιχεία», της Αννας Μπουρμά. Μετά από μια σειρά εξαιρετικά πετυχημένων sold out παραστάσεων σε Αθηναικές σκηνές αλλά και εκτός Αθηνών, η παράσταση ...

Περισσότερα

Οτι...τι;

από 30/01
Πειραιώς 131
Διάρκεια: 100' (χωρίς διάλειμμα)
Ημέρες: Δευτέρα

Μετά τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που γνώρισαν οι παραστάσεις του Γιώργου Γιαννακόπουλου "ΤΑ 'ΔΑ ΟΛΑ", "ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ" και "ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ", με sold out βραδιές και αλλεπάλληλες παρατάσεις, τώρα έρχεται η ΝΕΑ του σατιρική και άκρως επίκαιρη ...

Περισσότερα

Η Ελλάδα μέσα από τα μάτια του Ζακ Λακαρίερ

Ημέρες: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο

Το Εθνικό Θέατρο στο πλαίσιο των συνεργασιών που πραγματοποιεί με ιδιαίτερη επιτυχία τη φετινή χρονιά, θα συνεργαστεί με το Γαλλικό Ινστιτούτο, παρουσιάζοντας τη δράση «Η Ελλάδα μέσα από τα μάτια του Ζακ Λακαρίερ», σε σκηνοθεσία Φωτεινής ...

Περισσότερα

9:05

από 21/04 έως 30/04
Τζένη Καρέζη
Ημέρες: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Είναι η παράσταση που αγαπήθηκε όσο λίγες τα τελευταία χρόνια. Αγκαλιάστηκε με ενθουσιώδη σχόλια και κριτικές από κοινό και δημοσιογράφους και όπως είναι φυσικό συνεχίζει τη διαδρομή της για τρίτο χρόνο.
Δύο χρόνια στο θέατρο Διάνα, μια ...

Περισσότερα
Διαγωνισμός

Να μ' αγαπάς τα Σάββατα

από 20/04 έως 06/05
Τσάι στη Σαχάρα
Διάρκεια: 80'
Ημέρες: Πέμπτη, Σάββατο

Η ερωτική κωμωδία του Αντώνη Τσιπιανίτη, ξανά στο ΄΄ Τσάι στη Σαχάρα ΄΄ για λίγες μόνο παραστάσεις, από την Πέμπτη 20 Απριλίου έως το Σάββατο 6 Μαίου.

Μια μουσικοθεατρική κωμωδία για τους ανθρώπους, που αναζητούν τον έρωτα και για τα ...

Περισσότερα

The Show Must Go On

από 03/03 έως 28/04
ΠΚ
Διάρκεια: 120' (με διάλειμμα)
Ημέρες: Παρασκευή

Μια επιθεώρηση που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους μεγάλους θιάσους, ερμηνευμένη από έναν ηθοποιό. Μελωδίες μιας ολόκληρης ορχήστρας που παίζονται ζωντανά από έναν μουσικό. “The Show Must Go On”!

Το θέατρο Πκ στην Κασομούλη 30 στο ...

Περισσότερα

Δανεικά παπούτσια

Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη

Λόγω μεγάλης επιτυχίας, τα Δανεικά παπούτσια θα συνεχίσουν να «περπατούν» στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, ξανά από 20 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:15.

Έπειτα από ένα 2ετή κύκλο sold out παραστάσεων στην Αθήνα, με εκτενή ...

Περισσότερα

Βικτώρ ή τα παιδιά στην εξουσία

Ημέρες: Τετάρτη, Σάββατο, Κυριακή

Το έργο ορόσημο του σουρρεαλιστικού κινήματος «Βικτώρ ή τα παιδιά στην εξουσία» (1928) που πρωτοπαρουσιάστηκε στην Ελλάδα από τον Κάρολο Κουν κατά την περίοδο 1973-74, ανεβαίνει και πάλι στο Θέατρο Τέχνης και για πρώτη φορά παγκοσμίως ως μουσικό έργο.

Περισσότερα

Η αρχή χωρίς το τέλος

από 27/04 έως 04/05
Αλκμήνη
Διάρκεια: 110’ (χωρίς διάλειμμα)
Ημέρες: Πέμπτη

Η μουσικοθεατρική παράσταση «Η αρχή χωρίς το τέλος» μετά από την επιτυχία της στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης μεταφέρεται στο θέατρο Αλκμήνη για δύο παραστάσεις, Πέμπτη 27 Απριλίου & Πέμπτη 4 Μαΐου στις 21:30.

Περισσότερα
Διαγωνισμός

Με αγάπη...Μάγια Μελάγια

από 14/12 έως 10/05
Altera Pars
Διάρκεια: 80΄
Ημέρες: Τετάρτη

Η Μίνα Χειμώνα ερμηνεύει τη Μάγια Μελάγια σε αυτόν τον χειμαρρώδη μονόλογο πλημμυρισμένο από τα τραγούδια της. Μεγάλες επιτυχίες με την υπογραφή του Μουζάκη, του Μωράκη, του Χιώτη, του Σουγιούλ… Ως άλλη Μάγια η Μίνα Χειμώνα αλωνίζει τη σκηνή, ...

Περισσότερα