Δεν έχουν Τσίπρα πάνω τους

Αρχείο Παίχτηκε από 29/01/2016 έως 24/04/2016
στο Χατζηχρήστου
Κείμενο: Γιώργου Κωνσταντίνου – Ντίνου Σπυρόπουλου
Σκηνοθέτης: Γιώργος Κωνσταντίνου
Ερμηνεύουν: Στάθης Ψάλτης, Μάρκος Λεζές, Μιχάλης Μόσιος, Νατάσα Τσακαρισιάνου, Τάκης Βαμβακίδης, Βασίλης Ζωνόρος, Χριστίνα Ψάλτη, Ιωάννα Σάλμη, συμμετέχει και τραγουδάει η Ελένη Φιλίνη.

Περιγραφή

H Επιθεώρηση δε θα αφήσει τίποτα, χωρίς να το σχολιάσει και προσφέρει δύο ώρες ατέλειωτο γέλιο!!! Η πρώτη μετεκλογική επιθεώρηση σε όλη την Ελλάδα!! Ένας μεγάλος μουσικός θίασος σε μια παράσταση, που θα σας κάνει να γελάσετε και να ξεχάσετε για λίγο τα προβλήματα σας.

Περισσότερα

Ο Στάθης Ψάλτης, ως θαυμαστής του Τσίπρα τα λέει έξω από τα δόντια για τις υποσχέσεις, που δεν τηρήθηκαν και για την αριστερά, που τελικά μας βγήκε από τα δεξιά. Πρώτη φορά αριστερά, πρώτη φορά μας τον φορά. Στο δεύτερο μέρος η σπαρταριστή γριά του, που μόνο ο Στάθης Ψάλτης μπορεί να ερμηνεύσει, πάει στο νοσοκομείο και εκεί γίνεται ο χαμός με τους γιατρούς.

Ο Μάρκος Λεζές είναι ένας ταβερνιάρης, που λόγο κρίσης ανακυκλώνει τα φαγητά και εφευρίσκει καινούριες συνταγές. Ως εφοριάκος προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Και ως γιατρός του ΕΣΥ δεν αρνείται ένα φακελάκι για έναν καφε. Απλά πίνει πολύ ακριβό καφέ.

Ο Μιχάλης Μόσιος είναι ένα ανθρωπάκι, που πάει στην εφορία, για να βρει το δίκιο του, αλλά στο τέλος τον τρελαίνουν.

Η Νατάσα Τσαγκαρισιάνου ψάχνει τον άντρα της στο θέατρο, που έχει τρελαθεί από τα μέτρα και δεν αποδίδει στο κρεβάτι.

Ο Τάκης Βαμβακίδης ζωντανεύει τον Καραγκιόζη επί της σκηνής και μαζί με την Αγλαϊα (Νατάσα Τσαγκαρισιάνου) προσπαθεί να σώσει την καλύβα του από την κατάσχεση.

Ο Βασίλης Ζωνόρος είναι ένας Γκέι, που βρέθηκε κατά λάθος σε μια διαδήλωση και περιγράφει το τι είδε και τι έπαθε.

Η Χριστίνα Ψάλτη ως Ευγενία Μανωλίδου διαμαρτύρεται, που ο Μπουμπούκος της δεν έγινε αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.

Μουσική: Νίκος Στρατηγός
Χορογραφίες: Δέσποινα Χουζούρη

39 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευχαριστω την Παυλοπουλου Αναστασια για την παραχωρηση της προσκλησης και την θεατρομανια για τις προσκλησεις που μας χαριζει!!!!Η παρασταση ηταν μια ξεκαρδιστικη επιθεωρηση η οποια καυτηριαζε την ελληνικη πραγματικοτητα στελνοντας τα μηνυματα της!!!Ολοι οι ηθοποιοι ηταν αξιολογοι με πολυ κεφι .Την συνιστω ανεπιφυλαχτα σε οποιον θελει πραματικα να γελασει!!!!

  2. Περάσαμε ένα δίωρο πολύ όμορφα χθες βράδυ και ευχαριστούμε πολύ για τις προσκλήσεις! Μια πολύ ωραία επιθεώρηση με αξιόλογους ηθοποιούς από την δεκαετία του '80 που σατυρίζανε την πολιτική κατάσταση της χώρας μας σήμερα. Πέρασαν πολλά μηνύματα τόσο ο κ. Ψάλτης που έκανε τη γριά πάνω στο φορείο και τα έλεγε έξω απ' τα δόντια για όσες πολιτικές υποσχέσεις δεν τηρήθηκαν, ο κ. Λεζές που έκανε τον γιατρό, τον ταβερνιάρη που ανακυκλώνει τα φαγητά, η κ. Φιλίνη γεμάτη ενέργεια, ζωντάνια που τραγούδησε κεφάτα τραγούδια, όσο και οι λοιποί ηθοποιοί άξιοι θαυμασμού! Συγχαρητήρια σε όλους τους ηθοποιούς και πάντα να μας προσφέρουν γέλιο!

  3. Ευχαριστώ την Θεατρομανία για αυτήν την πρόσκληση , μου χάρισε ένα όμορφο βράδυ γεμάτο γέλιο με καταπληκτικους ηθοποιούς , ο ψαλτης όπως πάντα απίθανος, ξεχώρισε ο ΛΕΖΕΣ άλλα και όλοι ήταν πάρα πολύ καλοί.

  4. Απιστευτη παρασταση. οτι και να πω θα ειναι πραγματικα λιγο. αφθονο γελιο. ολοι τους απιστευτοι ηθοποιοι. περασα πραγματικα παρα πολυ ωραια. ευχαριστω παρα πολυ την θεατρομανια για την προσκληση και για αυτες τις ευκαιριες που δινει στον κοσμο.

  5. Γέλιο ,γελιο ,πολύ γέλιο. Μια παρασταση που ολοι θα πρεπει να δουν !Υπέροχοι ολοι οι ηθοποιοι.Ο Ψ άλτης διαχρονικη αξία!!!!!!!!!!Εξαιρετικη η Φιλίνη, αν και θα προτιμούσα να ακουσω και καποια δικά της τραγούδια.Τ αεχω ακούσει και ειναι υπέροχα,γιατι να μην τα εντάξει και στην παράσταση? Ευχαριστώ πολύ πολύ ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ για την προσκληση!

  6. Ευχαριστουμε για τις προσκλήσεις. Ευχάριστη παράσταση και γεμάτο το θέατρο. Να αναφέρω ότι ενώ μας δόθηκαν κανονικά τα εισιτήρια στο ταμείο εν συνεχεία ο κύριος που εκοβε τα αποκόμματα των εισιτηρίων εντός του θεάτρου, μας είπε πως αν ειμαστε απο θεατρομανια κακώς πήγαμε Κυριακή και πως οι θέσεις για θεατρομανια είναι μόνο για Παρασκευη. Παρολ' αυτα περασαμε κανονικα μεσα.

  7. Μετά από παραχώρηση της Κας Δήμητρας Στρατήγη είδα την επιθεώρηση. Εύστοχη και επίκαιρη με πολύ γέλιο από όλους τους ηθοποιούς οι οποίοι είναι άριστοι και καταξιωμένοι στο χώρο. Ευχαριστώ πολύ θεατρομάνια!

  8. Παρακολουθήσαμε σήμερα αυτήν την καταπληκτική παράσταση!!Πολύ γέλιο βγάζουν όλοι οι μεγάλοι μας κωμικοί της αξέχαστης δεκαετίας του 80!! Επίκαιρη παράσταση με καυστικό χιούμορ!!Και η Φιλίνη φανταστική και με ζωντάνια στο τραγούδι!!
    Ευχαριστούμε πολύ Θεατρομάνια!!

  9. καταπληκτικη επιθεωρηση πεθαναμε στο γελιο.... λεζες ψαλτης αχτυπητο διδυμο.... υπεροχοι ομως και οι αλλοι ηθοποιοι και επισης ελενη φιλινη φωναρα..... σας συστηνω ανεπιφυλακτα να την παρακολουθησετε.... θα σας φτιαξει απιστευτα τη διαθεση!!! ευχαριστω τη θεατρομανια για την προσκληση!!!