Ελάτε στην μεγάλη κοινότητα της Θεατρομάνια Εγγραφή     Σύνδεση

Μαύρη κωμωδίαΔείπνο Βασιλισσών

από 07/11
ΠΚ
Διάρκεια: 90’
Ημέρες: Πέμπτη

Μετά την θεατρική παράσταση “ Ύποπτη για τον φόνο μου” o Bαλεντίνος Τσίλογλου επιστρέφει για 2η χρονιά με τη μαύρη κωμωδία «ΔΕΙΠΝΟ ΒΑΣΙΛΙΣΣΩΝ» που υπογράφει και σκηνοθετεί ο ίδιος από το Νοέμβριο, στο Θέατρο ΠΚ.

Περισσότερα

Οι Λαντζέρηδες

από 19/10 έως 19/01
Σύγχρονο
Διάρκεια: 100'
Ημέρες: Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο, Κυριακή

Η υπαρξιακή μαύρη κωμωδία Οι Λαντζέρηδες (The Dishwashers, 2005) του πολυβραβευμένου Καναδού συγγραφέα Morris Panych, ανεβαίνει απ’ τις 19 Οκτωβρίου 2019 για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Σύγχρονο Θέατρο, με την καλλιτεχνική υπογραφή της Ομάδας ...

Περισσότερα

Πρεμιέρα εξ΄αμελείας!

Διάρκεια: 100'
Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη

Γαλλία 1930. Ξενοδοχείο Dom Perinion. Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Ζαν Ζακ Ντε Κουτεπιέ διοργανώνει ένα μεγάλο πάρτυ για τα 150 χρόνια λειτουργίας του, αλλά βρίσκεται δολοφονημένος λίγη ώρα αργότερα. Η γυναίκα του Μπριζίτ, η αδερφή του Κάρλα, ο ...

Περισσότερα

Αξύριστα Πηγούνια

από 02/11
Από Μηχανής
Διάρκεια: 90'
Ημέρες: Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο, Κυριακή

Το βραβευμένο θεατρικό έργο «Αξύριστα Πηγούνια» του Γιάννη Τσίρου («Άγριος Σπόρος», «Αόρατη ‘Ολγα», «Τα Μάτια Τέσσερα») το οποίο τιμήθηκε με το A΄ βραβείο νέου συγγραφέα το 2004, από το ΥΠΠΟ ανεβαίνει στο Από Μηχανής Θέατρο τον Νοέμβριο του 2019 ...

Περισσότερα

Η ζαριά

Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη

Ο Peter Straughan είναι βραβευμένος με ΒΑFΤΑ, υποψήφιος για OSCAR και  για πολλές άλλες διεθνείς διακρίσεις για σενάριά του.

Η ΖΑΡΙΑ  (αγγλικός τίτλος BONES=τα κόκκαλα, τα ζάρια), θεατρικό του έργο γραμμένο το 2002, μάς μεταφέρει σε ...

Περισσότερα

Τι με κοιτάς έτσι;

από 16/10
Αλκμήνη
Ημέρες: Τετάρτη

Η παράσταση «Τι Με Κοιτάς Έτσι;», η οποία αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς,  συνεχίζεται για 2η χρονιά, στο θέατρο Αλκμήνη, από τις 16 Οκτωβρίου 2019 και κάθε Τετάρτη στις 21.30.

Περισσότερα

Tango Bar

από 19/10 έως 07/03
Άβατον
Διάρκεια: 90' (χωρίς διάλειμμα)
Ημέρες: Σάββατο, Κυριακή

Μετά την περσινό, πρώτο κι επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων, ο Σπύρος Μιχαλόπουλος και ένα ντουέτο αξιόλογων ηθοποιών (Χρήστος Αυλωνίτης, Κώστας Κονταράτος) μεταφέρουν ξανά στη σκηνή του θεάτρου Άβατον τη μαύρη κωμωδία του Περικλή Κοροβέση “Tango Bar”.

Περισσότερα

Αλάσκα

από 14/10 έως 19/11
Vault
Διάρκεια: 60' (χωρίς διάλειμμα)
Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη

Η μαύρη κωμωδία των Lorem Ipsum, «ΑΛΑΣΚΑ», μετά από την περσινή της πετυχημένη πορεία, επιστρέφει στη σκηνή του Πολυχώρου VAULT, από την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου έως και την Τρίτη 19 Νοεμβρίου, για 12 μόνο παραστάσεις. Η ομάδα Lorem Ipsum μετά από ...

Περισσότερα

Shirley Valentine

Διάρκεια: 100' (με διάλειμμα)
Ημέρες: Δευτέρα

Για 3η Σαιζόν συνεχίζεται η παράσταση που κέρδισε κοινό και κριτικούς στο Θέατρο ΡΙάΛΤΟ κάθε Δευτέρα βράδυ στις 20:00. Ο Αλέξανδρος Ρήγας παρουσιάζει την γλυκόπικρη κωμωδία του Willy Russell, «Σίρλεϋ Βαλεντάιν».

Περισσότερα

Ο Άσχημος

από 01/11 έως 12/04
Tempus Verum - Εν Αθήναις
Διάρκεια: 80’ με διάλειμμα
Ημέρες: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Αμετανόητος «Ο Άσχημος» επιστρέφει για δεύτερη χρονιά από 1/11-12/4/2020, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 20.30, στη σκηνή του «Tempus Verum-Εν Αθήναις».

Περισσότερα