Η Συναναστροφή, σε βλέπω να έρχεσαι

Συγγραφέας: Λούλα Αναγνωστάκη
Δραματουργική επεξεργασία: Ρούλα Πατεράκη
Σκηνοθέτης: Ρούλα Πατεράκη
Ερμηνεύουν: Ευανθία Κουρμούλη, Νάντια Μουρούζη, Ελένη Παργινού, Κώστας Σερίφης, Τασία Σοφιανίδου, Γιώργος Φριντζήλας

Περιγραφή

Πρόθεση της παράστασης είναι να καταδείξει έναν κόσμο προσώπων και ιστορικών στιγμών, ο οποίος –μέσα απ’ τις συγκρούσεις και τις ανατροπές του παρελθόντος- σημάδεψε και εξακολουθεί να σημαδεύει το παρόν. Οι ήρωες της Αναγνωστάκη, μέσα στο δράμα τους, βλέπουν από το παράθυρο το αμείλικτο τοπίο του χιονιού την ώρα, που το χιόνι λιώνει μέσα στο σαλόνι τους.

Περισσότερα

«Η Συναναστροφή» της Λούλας Αναγνωστάκη ανεβαίνει σε σκηνοθεσία–δραματουργική επεξεργασία Ρούλας Πατεράκη και με τίτλο «Η Συναναστροφή, σε βλέπω να έρχεσαι», σε παραγωγή της Καλλιτεχνικής Ομάδας «Kentro». Το έργο κάνει πρεμιέρα στις 26 Δεκεμβρίου 2022 στο Θέατρο ΕΛΕΡ (Φρυνίχου 10, Πλάκα) και θα παρουσιαστεί για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Η Ρούλα Πατεράκη, μετά την επιτυχία των παραστάσεων «Θα γίνει ανταλλαγή;» στο πλαίσιο του προγράμματος «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός 2022», καταπιάνεται με ένα σπουδαίο έργο της Λούλας Αναγνωστάκη, που δεν παρουσιάζεται συχνά στη θεατρική σκηνή. Ο τσεχωφικός κόσμος της «Συναναστροφής» αποκαλύπτεται μέσα από τις εύθραυστες, διφορούμενες σχέσεις δύο αδελφών, της Όλγας και της Βασιλικής, μια νύχτα που δέχονται μυστηριώδεις επισκέψεις.

Η παράσταση πραγματοποιείται με την αιγίδα και την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Αναζητήστε την Καλλιτεχνική Ομάδα «Kentro» στο διαδίκτυο:
Site: www.omadakentro.com
Facebook: https://www.facebook.com/omadakentro

Φωτογραφίες

Πότε & Πού

ΕΛΕΡ

Φρυνίχου 10, 105 58 Αθήνα (Πλάκα)
Τηλ: 211 735 3928 Website: www.eler.gr/

Πληροφορίες: 211 735 3928

Πρεμιέρα: 26/12

Ημέρες & Ώρες
Δ
Τ
Τ
Π
Π
Σ
Κ