Ελάτε στην μεγάλη κοινότητα της Θεατρομάνια Εγγραφή     Σύνδεση

Ελεύθερη Είσοδος

Όλοι μαζί γιορτάζουμε

Ημέρες: Φεστιβάλ

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ‘’ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ’’    ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΜΕ «ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Το βαλιτσάκι ...

Περισσότερα

Ο Γάμος

Διάρκεια: 100'
Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή

Ο Γκόγκολ ήταν ένα μυστήριο πλάσμα αλλά η μεγαλοφυΐα είναι πάντα ξεχωριστή. Το γέλιο στο «Γάμο» τρυπάει το σκοτεινό μοτίβο της ζωής και το παράλογο συνορεύει με το τραγικό.

Περισσότερα

Κάθε Πέμπτη κύριε Νιάρχο

Ημέρες: Πέμπτη

 Ο Θανάσης Νιάρχος συνομιλεί με διακεκριμένους ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών για την προσωπική τους διαδρομή και τη δική τους «πατρίδα».

Περισσότερα

Μισιρλού

Διάρκεια: 60'
Ημέρες: Τετάρτη

Η παράσταση διαρκεί μίαν ώρα μπορεί να θεωρηθεί ως μια διαδραστική κωμωδία, όπου εμπεριέχονται μυσταγωγικά, ατμοσφαιρικά, σουρεαλιστικά, στοιχεία μπουφόν και καμπαρέ.. Από τις κινήσεις της Τίνα Τέρνερ έως τον Επίκτητο και το πείραμα με την γάτα ...

Περισσότερα

Open Mic Athens

από 05/10
The Frogs
Ημέρες: Πέμπτη

Τα Open Mic Athens GR συνεχίζονται με φρενήρεις ρυθμούς, κάθε Πέμπτη στο αγαπημένο μας πλέον The Frogs. Παλιοί και νέοι κωμικοί δοκιμάζουν τα κείμενά τους στις 21:00. Σας περιμένουν από τώρα, αγχωμένοι, τρώγοντας τα νύχια τους.

Περισσότερα