Καθημερινές για σχολεία

Ηλίας, ο πρώτος γάτος χορευτής της γατοιστορίας

Διάρκεια: 60'
Ημέρες: Κυριακή

Ο γάτος Ηλίας και η παρέα του ξεκινούν ένα μαγικό ταξίδι στη γατοσυνοικία του Θεάτρου Άβατον και περιμένουν όλα τα παιδιά από 2 έως και 7 ετών να γίνουν συνοδοιπόροι τους.

Ο Στέφανος Παπατρέχας γράφει και συν-σκηνοθετεί με την Νάντια ...

Περισσότερα

Γκάρης, το μιούζικαλ

Ημέρες: Κυριακή

Η Παιδική Σκηνή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος θα παρουσιάσει την παράσταση Γκάρης, το μιούζικαλ, τη θεατρική περίοδο 2022-2023, στο Βασιλικό Θέατρο, από την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022. Οι πρόβες της νέας παραγωγής έχουν ξεκινήσει.

Περισσότερα

Το Γονεοτροφείο

Διάρκεια: 90' (με διάλειμμα)
Ημέρες: Κυριακή

Τη θεατρική σεζόν 2022 – 23 οι θεατρικές επιχειρήσεις Δημήτρης Φωτόπουλος ΙΚΕ παρουσιάζουν την πρωτότυπη θεατρική παράσταση για παιδιά με τίτλο «Το Γονεοτροφείο», σε συνεργασία με τον συγγραφέα Χρήστο Δασκαλάκη και τον σκηνοθέτη Ευθύμη Χρήστου.

Περισσότερα

Ο Θαυμαστός Κόσμος της Μαργαρίτας

από 06/11 έως 02/04
Άλφα
Ημέρες: Κυριακή

Η παιδική σκηνή του Θέατρου ΑΛΦΑ ΛΗΝΑΙΟΣ – ΦΩΤΙΟΥ από την Κυριακή 06 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή παρουσιάζει το έργο «Ο Θαυμαστός κόσμος της Μαργαρίτας», της Βάσιας Αργέντη, μια διαδραστική παράσταση με διαπολιτισμικό χαρακτήρα που μας μεταφέρει ...

Περισσότερα

Ροβινσώνας Κρούσος

Διάρκεια: 120' περίπου (με διάλειμμα 20 λεπτών)
Ημέρες: Σάββατο, Κυριακή

Tο πολυαγαπημένο έργο μικρών και μεγάλων Ροβινσώνας Κρούσος, εμπνευσμένο από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Ντάνιελ Ντεφόε, ανεβαίνει στη σκηνή του Μεγάρου σε σκηνοθεσία της Τατιάνας Λύγαρη.

Περισσότερα

Πήτερ Παν και Τίνκερμπελ στη Χώρα Του Ποτέ

Διάρκεια: 90'
Ημέρες: Κυριακή

H θρυλική ιστορία του ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ, του αιώνιου παιδιού που αρνείται να μεγαλώσει, θα ζωντανέψει από την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου στο θέατρο Πειραιώς 131.

Περισσότερα