Ελάτε στην μεγάλη κοινότητα της Θεατρομάνια Εγγραφή     Σύνδεση

Καθημερινές για σχολεία

Διαγωνισμός

Παραμύθια για να σπάτε κέφι

Διάρκεια: 70’
Ημέρες: Κυριακή

Ελάτε να παίξουμε όλοι μαζί, να γίνουμε όλοι ένα!

Η Θεατρική ομάδα Τόπι διασκευάζει ιστορίες του μεγάλου δάσκαλου και λογοτέχνη Τζιάνι Ροντάρι,  δίνοντας αφορμή στα παιδιά να δουν τον κόσμο με μια διαφορετική ματιά.

Περισσότερα

Κάτι σαν κήπος

Διάρκεια: 35΄+ 10’ μετά την παράσταση όπου το φανταστικό συναντάει την πραγματικότητα.
Ημέρες: Σάββατο

Η ομάδα Artika μέλος του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Mapping – a map on the aesthetics of performing arts for the early years» (Creative Europe 2018-2022) παρουσιάζει την παράσταση «Κάτι Σαν Κήπος». θέατρο με χορό και ζωντανή μουσική για παιδιά 1 ...

Περισσότερα

Το μαγικό κουτί

Διάρκεια: 80'
Ημέρες: Κυριακή

Η Αστική Πολιτιστική Εταιρεία Θεάτρου «Η Πρόβα» στα 35 χρόνια δραστηριότητας της, παρουσίασε 80 έργα και έλαβε μέρος σε 4 Διεθνή Φεστιβάλ Θεάτρου, τιμήθηκε με πολλά βραβεία.
Στόχος των παραστάσεων μας είναι η πληρέστερη και ουσιαστικότερη ...

Περισσότερα

Η Δόνα Τερηδόνα και το μυστικό της γαμήλιας τούρτας

Ημέρες: Κυριακή

Το αγαπημένο κλασικό πια παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά σε μια σπαρταριστή παράσταση που αγαπήθηκε όσο λίγες επιστρέφει στην Παραμυθοχώρα από 23 Σεπτεμβρίου!

Περισσότερα

Η Χιονάτη

Διάρκεια: 80'
Ημέρες: Σάββατο

Το κλασικό και διαχρονικό παραμύθι των Αδερφών Γκριμ «Η Χιονάτη»,παρουσιάζεται τη φετινή θεατρική χρονιά στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου ΕΞΑΡΧΗΣ.

Περισσότερα

Η κοκκινοσκουφίτσα

Ημέρες: Κυριακή

Θα τα καταφέρει η Κοκκινοσκουφίτσα να ξεγελάσει το λύκο; Ο λύκος είναι πραγματικά κακός; Τι ζητάει ο λύκος από την Κοκκινοσκουφίτσα και τη γιαγιά της;

Περισσότερα