Αρχική Χυτήριο

  Χυτήριο

  Διεύθυνση
  Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός
  Τηλ: 2103412313, 6951787821
  www.chytirio.gr/

  Τρέχουσες Παραστάσεις

  

  Πώς να καταστρέψετε την ζωή σας

  Διάρκεια: 100' (με διάλειμμα)
  Ημέρες: Κυριακή

  Η παράσταση που τόσο πολύ αγαπήθηκε από το θεατρόφιλο κοινό και τους κριτικούς, συνεχίζεται  για 3η χρονιά σε νέο χώρο και από την Κυριακή 25 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, θα την απολαμβάνουμε στο Θέατρο ...

  Περισσότερα

  Διπλό Jack pot | Maliatsis-Fountoulis

  από 31/10
  Ημέρες: Τετάρτη

  Η ΝΕΑ ΜΑΣ παράσταση κάνει πρεμιέρα στις 31/10 στο ίδιο μέρος που εδώ και 5 χρόνια ερχόσαστε και γεμίζουμε με γέλια τις Τετάρτες σας !! Πρόλαβε το εισιτήριο της πρεμιέρας με τηλ κράτηση στο θέατρο Χυτήριο!

  Περισσότερα

  Τι τραβάμε κι εμείς οι μάνες

  από 29/11
  Διάρκεια: 110' με διάλειμμα
  Ημέρες: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

  «Πρέπει οπωσδήποτε να γίνεις μάνα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από τη μητρότητα, σου λένε οι άλλες μάνες προτού μπεις στο κλαμπ, και σε κάνουν να αναρωτιέσαι: Εγώ πότε θα γίνω μάνα; Πότε επιτέλους θα αποκτήσω μωρό;»

  Περισσότερα

  Μάγια η Μέλισσα

  από 04/11 έως 24/02
  Διάρκεια: 70'
  Ημέρες: Κυριακή

  H Μake a Film, η Ruby Dream και η Planeta Junior παρουσιάζουν στην Ελλάδα την παράσταση, «Μάγια η Μέλισσα», που κέρδισε τις καρδιές των μικρών της φίλων σε όλες τις χώρες που παρουσιάστηκε, στο Θέατρο Χυτήριο, από την Κυριακή 4 ...

  Περισσότερα

  Με οικογένεια

  Διάρκεια: 90' με διάλειμμα
  Ημέρες: Κυριακή

  Η φετινή πρόταση του θεάτρου "Χυτήριο"αποτελεί ένα πολύτιμο μάθημα ζωής της ανθρώπινης πίστης, διδάσκοντας με αξιοθαύμαστη απλότητα και δύναμη ότι ο άνθρωπος δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείπει την προσπάθεια.

  Περισσότερα