Αρχική Χυτήριο

  Χυτήριο

  Διεύθυνση
  Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός
  Τηλ: 2103412313, 6951787821
  www.chytirio.gr/

  Τρέχουσες Παραστάσεις

  

  Η ζωγραφιά του Θεού

  από 02/03 έως 20/04
  Διάρκεια: 75' με διάλειμμα
  Ημέρες: Σάββατο

  ‘’Η ζωγραφιά του Θεού’’ του Ιάκωβου Μυλωνά, είναι μια συγκινητική κωμωδία, που δείχνει τι αλλαγές μπορεί να επιφέρει σε μια οικογένεια, η έλευση ενός παιδιού με ιδιαίτερα χαρίσματα και πόσες υπέροχες στιγμές μπορούμε να ζήσουμε μαζί του, αν ...

  Περισσότερα
  Διαγωνισμός

  Chakras

  από 26/02
  Διάρκεια: 110΄ με διάλειμμα
  Ημέρες: Τρίτη

  Η θεατρική ομάδα Γης ΜαΔάν παρουσιάζει για δεύτερη φορά το θεατρικό έργο «CHAKRAS» της Λίλιαν Δημητρακοπούλου στο θέατρο Χυτήριο.

  Περισσότερα

  Πώς να καταστρέψετε την ζωή σας

  Διάρκεια: 100' (με διάλειμμα)
  Ημέρες: Κυριακή

  Η παράσταση που τόσο πολύ αγαπήθηκε από το θεατρόφιλο κοινό και τους κριτικούς, συνεχίζεται  για 3η χρονιά σε νέο χώρο και από την Κυριακή 25 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, θα την απολαμβάνουμε στο Θέατρο ...

  Περισσότερα

  Διπλό Jack pot | Maliatsis-Fountoulis

  από 31/10
  Ημέρες: Τετάρτη

  Η ΝΕΑ ΜΑΣ παράσταση κάνει πρεμιέρα στις 31/10 στο ίδιο μέρος που εδώ και 5 χρόνια ερχόσαστε και γεμίζουμε με γέλια τις Τετάρτες σας !! Πρόλαβε το εισιτήριο της πρεμιέρας με τηλ κράτηση στο θέατρο Χυτήριο!

  Περισσότερα

  Τι τραβάμε κι εμείς οι μάνες

  από 29/11
  Διάρκεια: 110' με διάλειμμα
  Ημέρες: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

  «Πρέπει οπωσδήποτε να γίνεις μάνα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από τη μητρότητα, σου λένε οι άλλες μάνες προτού μπεις στο κλαμπ, και σε κάνουν να αναρωτιέσαι: Εγώ πότε θα γίνω μάνα; Πότε επιτέλους θα αποκτήσω μωρό;»

  Περισσότερα