Αρχική Άνεσις

  Άνεσις

  Κηφισίας 14, Αμπελόκηποι
  210 7488881, 210 7488882

  Τρέχουσες Παραστάσεις

  

  Ένα λιοντάρι Μεσοπέλαγα

  από 17/01
  Διάρκεια: 75'
  Ημέρες: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

   Η πρώτη παραγωγή του Μικρού ‘Ανεσις εγκαινιάζοντας επίσημα τη νέα, ζεστή, θεατρική του σκηνή έρχεται από τις 17 Ιανουαρίου με το «Ένα λιοντάρι Μεσοπέλαγα» του κορυφαίου Πολωνού δραματουργού Σλάβομιρ Μρόζεκ.

  Περισσότερα

  Εγώ, ο Μάρκος Βαμβακάρης

  από 02/01 έως 26/02
  Διάρκεια: 95'
  Ημέρες: Τετάρτη

  Ο συγκλονιστικός μονόλογος «ΕΓΩ, Ο ΜΑΡΚΟΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ» με τον Θανάση Παπαγεωργίου παρατείνεται και θα παρουσιάζεται από τις 22 Ιανουαρίου, κάθε Τετάρτη στις 20:00, στη νέα θεατρική σκηνή του Μικρού Άνεσις.

  Περισσότερα

  Αρίστος

  Διάρκεια: 90'
  Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη

  Η βραβευμένη παράσταση του Γιώργου Παπαγεωργίου, με κεντρικό θέμα τη ζωή του Αριστείδη Παγκρατίδη, του φερόμενου ως «Δράκου του Σέιχ Σου», συνεχίζεται για τρίτη χρονιά στο Θέατρο Άνεσις.

  Περισσότερα

  Η Μέθοδος Γκρόνχολμ

  από 16/10
  Ημέρες: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

  Η παράσταση αφιερώνεται στη μνήμη του Διαγόρα Χρονόπουλου, διατηρώντας –στο μέτρο του δυνατού– τους συντελεστές και το πνεύμα της πρώτης  παράστασης.

  Περισσότερα

  Το Χελιδόνι (La Golondrina)

  από 14/10 έως 14/04
  Διάρκεια: 90'
  Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη

  Μετά από τις sold out παραστάσεις της περασμένης χρονιάς και τις εξαιρετικές κριτικές που απέσπασαν για τις ερμηνείες τους η Σοφία Σεϊρλή και ο Βασίλης Μαυρογεωργίου από κριτικούς και θεατές, το «Χελιδόνι» του Γκιλιέμ Κλούα, σε σκηνοθεσία Ελένης ...

  Περισσότερα

  Η Μωβ Ομπρέλα

  Διάρκεια: 100' (με διάλειμμα)
  Ημέρες: Σάββατο, Κυριακή

  Η ιστορία μιας οικογένειας ένα καλοκαίρι λίγο πριν ξεσπάσει στην Ελλάδα ο πόλεμος του 1940, αλλά και τα γεγονότα που θα καθορίσουν την ιστορία, μέσα από τη μοναδική ματιά των παιδιών.

  Περισσότερα