Αρχική Σταθμός

  Σταθμός

  Διεύθυνση
  Βίκτωρος Ουγκώ 55, Μεταξουργείο
  Τηλ: 2105230267
  www.stathmostheatro.gr/

  Τρέχουσες Παραστάσεις

  
  Διαγωνισμός

  Μελάχρα ή Το λουλούδι της φωτιάς

  από 06/05 έως 28/05
  Διάρκεια: 90'
  Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη, Κυριακή

  Η Σοφία Φιλιππίδου, μετά την πετυχημένη συμμετοχή της ως Βρούτος στην παράσταση Κοριολανός- Ιούλιος Καίσαρας του Σαίξπηρ στο Θέατρο της οδού Κυκλάδων-Λευτέρης Βογιατζής, ανεβάζει την Μελάχρα του Παντελή Χορν στο θέατρο Σταθμός.

  Περισσότερα

  Η απαγωγή της Τασούλας: Μια Ποιητική Μυθιστορία

  από 08/05 έως 20/06
  Διάρκεια: 150’ (με διάλειμμα 10’)
  Ημέρες: Τετάρτη, Πέμπτη

  Ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μάρκελλος και η ηθοποιός Ελένη Στεργίου (This Famous Tiny Circus theater group), μετά την επιτυχία του "Καραφλομπέκατσου και της Σπυριδούλας" της Λένας Κιτσοπούλου, κι ενώ το 2019 ορίστηκε –με απόφαση του Υπουργείου ...

  Περισσότερα
  

  Προσεχώς

  Κρίση είναι θα περάσει

  Ο νευρολόγος, επίκουρος καθηγητής ΕΚΠΑ και διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών Αναστάσιος Μπονάκης και ο ηθοποιός Άγης Εμμανουήλ υπογράφουν το κείμενο της παράστασης, που πραγματεύεται το ευαίσθητο θέμα της επιληψίας και ...

  Περισσότερα

  Ο ουρανός και το παντελόνι του

  Ο πατέρας και η μάνα του νεοελληνικού θεάτρου: ο Ιάκωβος Καμπανέλλης και η Λούλα Αναγνωστάκη ενώνουν για πρώτη φορά τη φωνή τους σε ενιαία παράσταση με θέμα τη μοναξιά και την ήττα.

  Η Νένα Μεντή (Σοφία Αποστόλου) και ο Χρήστος ...

  Περισσότερα

  Τσιτάχ

  Η Κίρκη Καραλή, μετά την «Απολογία της Μαρί Κιουρί», καταπιάνεται με το καινούριο έργο του Βασίλη Κατσικονούρη «Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα».

  Περισσότερα