Αρχική Σταθμός

  Σταθμός

  Βίκτωρος Ουγκώ 55, Μεταξουργείο
  2105230267

  Τρέχουσες Παραστάσεις

  

  Φυλές

  από 17/01 έως 02/02
  Διάρκεια: 110'
  Ημέρες: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

  Η παράσταση του Τάκη Τζαμαργιά που αγαπήθηκε από το κοινό και τους κριτικούς όσο λίγες την προηγούμενη θεατρική σεζόν επιστρέφει στο Θέατρο Σταθμός για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων με μια εξαιρετική διανομή.

  Περισσότερα

  Stand Up Comedy - Δημήτρης Δημόπουλος

  από 15/01 έως 29/01
  Διάρκεια: 90’
  Ημέρες: Τετάρτη

  Ο Δημήτρης Δημόπουλος σας προσκαλεί σε μία μοναδική σειρά παραστάσεων όπου θα παρουσιάσει και τα τρία «σπέσιαλ» του, όπως ονομάζονται διεθνώς οι σταντ-απ μονόλογοι, τον Ιανουάριο του 2020 στο Θέατρο Σταθμός. Το κλασικό πια «Αντί Διδακτορικού» ...

  Περισσότερα

  Γάμος

  από 13/01 έως 31/03
  Διάρκεια: 85'
  Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη

  Ο Κώστας Παπακωνσταντίνου με θητεία στο νεοελληνικό έργο, τόσο στο Εθνικό όσο και στο ελεύθερο θέατρο, σκηνοθετεί τον «Γάμο» του Μάριου Ποντίκα σαράντα χρόνια μετά το πρώτο ανέβασμά του από τον Κάρολο Κουν στο Θέατρο Τέχνης.

  Περισσότερα

  Η Απολογία της Μαρί Κιουρί

  από 23/11 έως 26/01
  Διάρκεια: 90' χωρίς διάλειμμα
  Ημέρες: Σάββατο, Κυριακή

  Μετά τoν επιτυχημένο περσινό δεύτερο κύκλο της, η βασισμένη σ’ ένα πρωτότυπο κείμενο της Ευσταθίας παράσταση της Κίρκης Καραλήφέρνει για πρώτη φορά στη σκηνή τη συγκλονιστική ζωή μιαςγυναίκας της που η επίδραση της στη σύγχρονη ιστορία υπήρξε ...

  Περισσότερα

  Η επιστροφή των παραμυθιών

  από 20/10 έως 12/04
  Ημέρες: Κυριακή

  Μία διαδραστική παράσταση για παιδιά, που φέρνει κοντά τον μαγικό κόσμο των Παραμυθιών με την πραγματικότητα των νέων τεχνολογιών.

  Περισσότερα

  Παιχνίδια διατροφής

  από 06/10 έως 26/01
  Ημέρες: Κυριακή

  Τρεις έφηβοι βρίσκονται εγκλωβισμένοι μέσα σ’ ένα βιντεοπαιχνίδι.Στην προσπάθειά τους να νικήσουν καλούνται να λύσουν γρίφους και ν’ αντιμετωπίσουν τους ήρωες του παιχνιδιού.

  Περισσότερα

  Μικρό μου πόνι

  από 01/09
  Ημέρες: Σε περιοδεία

  Επίκαιρο όσο ποτέ, το Μικρό πόνιτου Ισπανού Πάκο Μπεθέρα συνεχίζει με ένα τρίτο κύκλο παραστάσεων την επιτυχημένη πορεία του στο Θέατρο Σταθμός.

  Περισσότερα
  

  Προσεχώς

  Η Χώρα όπου ποτέ δεν πεθαίνεις

  από 05/02
  Ημέρες: Παρασκευή

  Τρία χρόνια μετά την Ορκισμένη παρθένα που παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ Αθηνών, ο Ένκε Φεζολλάρι καταπιάνεται ξανά με την αλβανική δραματουργία με το βραβευμένο και πολυμεταφρασμένο βιβλίο της Ornela Vorpsi.

  Περισσότερα

  Ηλέκτρα: Μια σύγχρονη τραγωδία

  από 07/03 έως 05/04
  Ημέρες: Σάββατο, Κυριακή

   Μετά την παγκόσμια περιοδεία της,η παράσταση που πραγματεύεται την πραγματική ιστορία της Ηλέκτρας Αποστόλουκαταλήγει στην Αθήνα και μάλιστα το μήνα γέννησης της Ρόζας Λούξεμπουργκ. Η Ηλέκτρα Αποστόλου θυσίασε τη ζωή της υπερασπιζόμενη τα ...

  Περισσότερα

  Παγκοσμια Ημέρα Ποίησης

  από 19/03 έως 19/03
  Ημέρες: Πέμπτη

  Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης ο Θανάσης Νιάρχος μαζί με ποιητές της παλιότερης αλλά και της νεότερης γενιάς διαβάζουν ποιήματα του πρόσφατα χαμένου αξέχαστου ποιητή και μεταφραστή Χριστόφορου Λιοντάκη.

  Περισσότερα

  Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου

  από 26/03 έως 26/03
  Ημέρες: Πέμπτη

  Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου ο Θανάσης Νιάρχος φιλοξενεί την Μπέτυ Αρβανίτη.

  Περισσότερα

  Μαμά! Το δωμάτιο των θαυμάτων

  από 06/04 έως 14/04
  Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο, Κυριακή

  Μετά την επιτυχία τους με τα Ερωτευμένα Άλογα στο Φεστιβάλ Αθηνών,η Ελένη Δημοπούλου, η Ελένη Ευθυμίου και η Σοφία Ευτυχιάδου ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους στην παραγωγή του Δη. Πε. Θε Ιωαννίνων και κλείνουν την επίσημη θεατρική σεζόν στη σκηνή ...

  Περισσότερα

  Spoon River ή η ετοιμόρροπη ένωση των αντιθέτων

  από 21/04 έως 03/06
  Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη

  Δημοσιευμένη το 2016, η Ανθολογία του Spoon Riverτου Edgar Lee Masters είναι από τα διαμάντια της αμερικάνικης λογοτεχνίας.

  Γραμμένοι με τη μορφή του επιτύμβιου επιγράμματος, οι συγκλονιστικοί αυτοί μονόλογοι σκιαγραφούν τις τραγικές ...

  Περισσότερα

  Όπως πάει το ποτάμι

  από 23/04 έως 07/06
  Ημέρες: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

  Σαράντα χρόνια μετά το θρυλικό Μπεντ, το τελευταίο έργο του βραβευμένου Martin Sherman που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές σε Αγγλία και Αμερική, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη σε μετάφραση του Αντώνη Πέρη και σκηνοθεσία του Γιάννη Λεοντάρη.

  Περισσότερα