Αρχική Σταθμός

  Σταθμός

  Βίκτωρος Ουγκώ 55, Μεταξουργείο
  2105230267

  Τρέχουσες Παραστάσεις

  

  Αναφορά στο Γκρέκο

  από 13/03
  Ημέρες: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

  Η παράσταση «Αναφορά στον Γκρέκο» του Ν. Καζαντζάκη με τον Τάκη Χρυσικάκο μετράει ήδη 6 χρόνια επιτυχίας και έει παρουσιαστεί, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

  Από τα μέσα Μαρτίου (ακριβή ημερομηνία έναρξης θα έχουμε εντός ...

  Περισσότερα

  Ηλέκτρα: Μια σύγχρονη τραγωδία

  από 08/03 έως 05/04
  Ημέρες: Σάββατο, Κυριακή

  Η παράσταση “Ηλέκτρα: μια σύγχρονη τραγωδία”, η αληθινή ιστορία της αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης Ηλέκτρας Αποστόλου, μετά τη διεθνή της περιοδεία στο Λονδίνο, την Κρακοβία και το Βερολίνο, ανεβαίνει στις 8 Μαρτίου απ’ την ομάδα Sarkha, για ...

  Περισσότερα

  Οι μάρτυρες των Αθηνών

  από 06/02
  Διάρκεια: 110”
  Ημέρες: Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή

  Μια ομάδα ηθοποιών από διαφορετικές σχολές και γενιές (ΡουμπίνηΒασιλακοπούλου, Εβίτα Ζημάλη, Θεοδώρα Μαστρομηνά, Μάρκος Μπούγιας, Γιώργος Παπαπαύλου, ΜαριέταΣ γουρδαίου, Αθηνά Τσιλύρα και Κατερίνα Φωτιάδη) ζωντανεύουν το εμπνευσμένο από ...

  Περισσότερα

  Η Χώρα όπου ποτέ δεν πεθαίνεις

  από 05/02
  Ημέρες: Παρασκευή

  Τρία χρόνια μετά την Ορκισμένη παρθένα που παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ Αθηνών, ο Ένκε Φεζολλάρι καταπιάνεται ξανά με την αλβανική δραματουργία με το βραβευμένο και πολυμεταφρασμένο βιβλίο της Ornela Vorpsi.

  Περισσότερα

  Γάμος

  από 13/01 έως 31/03
  Διάρκεια: 85'
  Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη

  Ο Κώστας Παπακωνσταντίνου με θητεία στο νεοελληνικό έργο, τόσο στο Εθνικό όσο και στο ελεύθερο θέατρο, σκηνοθετεί τον «Γάμο» του Μάριου Ποντίκα σαράντα χρόνια μετά το πρώτο ανέβασμά του από τον Κάρολο Κουν στο Θέατρο Τέχνης.

  Περισσότερα

  Η επιστροφή των παραμυθιών

  από 20/10 έως 12/04
  Ημέρες: Κυριακή

  Μία διαδραστική παράσταση για παιδιά, που φέρνει κοντά τον μαγικό κόσμο των Παραμυθιών με την πραγματικότητα των νέων τεχνολογιών.

  Περισσότερα

  Μικρό μου πόνι

  από 01/09
  Ημέρες: Σε περιοδεία

  Επίκαιρο όσο ποτέ, το Μικρό πόνιτου Ισπανού Πάκο Μπεθέρα συνεχίζει με ένα τρίτο κύκλο παραστάσεων την επιτυχημένη πορεία του στο Θέατρο Σταθμός.

  Περισσότερα
  

  Προσεχώς

  Μαμά! Το δωμάτιο των θαυμάτων

  από 06/04 έως 14/04
  Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο, Κυριακή

  Μετά την επιτυχία τους με τα Ερωτευμένα Άλογα στο Φεστιβάλ Αθηνών,η Ελένη Δημοπούλου, η Ελένη Ευθυμίου και η Σοφία Ευτυχιάδου ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους στην παραγωγή του Δη. Πε. Θε Ιωαννίνων και κλείνουν την επίσημη θεατρική σεζόν στη σκηνή ...

  Περισσότερα

  Spoon River ή η ετοιμόρροπη ένωση των αντιθέτων

  από 21/04 έως 03/06
  Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη

  Δημοσιευμένη το 2016, η Ανθολογία του Spoon Riverτου Edgar Lee Masters είναι από τα διαμάντια της αμερικάνικης λογοτεχνίας.

  Γραμμένοι με τη μορφή του επιτύμβιου επιγράμματος, οι συγκλονιστικοί αυτοί μονόλογοι σκιαγραφούν τις τραγικές ...

  Περισσότερα

  Όπως πάει το ποτάμι

  από 23/04 έως 07/06
  Ημέρες: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

  Σαράντα χρόνια μετά το θρυλικό Μπεντ, το τελευταίο έργο του βραβευμένου Martin Sherman που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές σε Αγγλία και Αμερική, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη σε μετάφραση του Αντώνη Πέρη και σκηνοθεσία του Γιάννη Λεοντάρη.

  Περισσότερα