Αρχική Gazarte Theater

  Gazarte Theater

  Διεύθυνση
  Βουτάδων 32-34, Γκάζι
  Τηλ: 210 3460347
  gazarte.gr/

  Το Gazarte είναι ένας πολυχώρος τέχνης και πολιτισμού, που προσφέρει στον επισκέπτη εναλλακτικές προτάσεις διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

  Οι εγκαταστάσεις του Gazarte περιλαμβάνουν την τη Μουσική Σκηνή (Main Stage), τη Θεατρική σκηνή (Theater Stage) το μικρό βιβλιοπωλείο στο ισόγειο (Gazarte Bookstore), την περίφημη ταράτσα - κήπο του στον 1ο όροφο (Roof Stage) με το live stage και το Cocktails Bar και μια αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων στον 2ο όροφο (loft stage).

  Το Gazarte βρίσκεται στην κεντρική πλατεία στο Γκάζι, δίπλα στον σταθμό μετρό Κεραμεικός, έχει το προνόμιο μιας πανοραμικής θέας προς την Ακρόπολη και το Γκάζι, ενώ συγχρόνως η πρόσβαση προς αυτό είναι πολύ εύκολη για τον επισκέπτη.

  Main Stage

  Στο χώρο μιας πρώην βιομηχανικής αποθήκης και με εσωτερική διακόσμηση εμπνευσμένη από τα θρυλικά music club του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης, το Main Stage του Gazarte είναι ένας μοναδικά ατμοσφαιρικός χώρος στον οποίο έχουν φιλοξενήθει μερικά από τα σπουδαιότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής. Με χωρητικότητα 500 καθιστούς ή 800 όρθιους, εκτός από τις ζωντανές μουσικές εκδηλώσεις, το Main Stage φιλοξενεί μεγάλες εταιρικές εκδηλώσεις για πελάτες που αναζητούν μια εκλεπτυσμένη αισθητική και ένα ιδιαίτερο καλλιτεχνικό περιβάλλον.

  Theatre Stage

  Το Theater Stage (πρώην Cinema) είναι μια αίθουσα χωρητικότητας 200 καθήμενων ατόμων, ειδικά σχεδιασμένη για σωστή ακουστική, ιδανική για παραστάσεις, theater-style συναντήσεις, παρουσιάσεις και προβολές. Η θαυμάσια φιλόξενη και κομψή αίθουσα του Theater Stage βρίσκεται στο ισόγειο του Gazarte, έναν ανεξάρτητο χώρο ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος υποδοχής ή εγγραφών και είναι διακοσμημένος με βιβλία τέχνης και δίσκους κλασσικής μουσικής.

  Loft Stage

  Ο φωτεινός, ενιαίος χώρος του Loft Stage είναι εξαιρετικά ευέλικτος και μπορεί να φιλοξενήσει ποικίλες εκδηλώσεις από παρουσιάσεις νέων προϊόντων, επαγγελματικά συνέδρια και workshops, μέχρι λαμπερά πάρτι και ιδιωτικά δείπνα. Από τα τεράστια παράθυρα του και την ανθισμένη βεράντα του, οι επισκέπτες σας μπορούν να απολαύσουν την εντυπωσιακή θέα στην Ακρόπολη, το Εθνικό Αστεροσκοπείο και το Λυκαβηττό, ενώ η απέριττη διακόσμηση και o πλήρης εξοπλισμός του, κάνουν το Loft Stage έναν από τους πλέον όμορφους και φιλόξενους χώρους εκδηλώσεων.

  Roof Stage

  Το Roof Stage αποτελείται από δύο χώρους που μπορούν να σχηματίσουν έναν ενιαίο μεγαλύτερο. Με αρωματικά φυτά, δέντρα και λουλούδια, άνετους καναπέδες, όμορφα χαλιά και ατμοσφαιρικό φωτισμό, και με τη γυάλινη οροφή που ανοίγει κατά τους καλοκαιρινούς μήνες σε μία από τις πιο ξακουστές ταράτσες στην Αθήνα, το Roof Stage είναι ένας χώρος ψυχαγωγίας που τα περιλαμβάνει όλα: άρωμα Ελλάδας, ευελιξία, κομψότητα και αύρα σύγχρονου πολιτισμού.

  Τρέχουσες Παραστάσεις

  

  Δεν βρέθηκαν παραστάσεις