Σύγχρονο

  Ευμολπιδών 45, Γκάζι
  210 3464380

  Τρέχουσες Παραστάσεις

  

  Σκηνές από έναν γάμο

  από 23/02 έως 16/03
  Ημέρες: Παρασκευή, Σάββατο

  Το σπαρακτικό αριστούργημα του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν Σκηνές από ένα  Γάμο, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στο Σύγχρονο Θέατρο, μετά την ενθουσιώδη υποδοχή από το κοινό στη Σκηνή Ωμέγα του ΔΘΠ.

  Περισσότερα

  Είμαστε Πάτσι

  από 28/01 έως 31/03
  Διάρκεια: 90’ με διάλειμμα
  Ημέρες: Κυριακή

  Η κωμωδία «Είμαστε Πάτσι» του Volker Ludwig είναι η νέα παράσταση της «Συντεχνίας του Γέλιου» και πραγματεύεται ένα από τα πιο σημαντικά κοινωνικά θέματα διαχρονικά: την ισότητα των φύλων και τις έμφυλες διακρίσεις.
  Η παράσταση απευθύνεται σε ...

  Περισσότερα

  Τζέλα, Λέλα, Κόρνας και … ο Κλεομένης

  από 14/10 έως 24/03
  Διάρκεια: 90’ με διάλειμμα
  Ημέρες: Κυριακή

  Η ξέφρενη κωμωδία «Τζέλα, Λέλα, Κόρνας και … ο Κλεομένης» σε σκηνοθεσία, μετάφραση και διασκευή του Βασίλη Κουκαλάνι, με τα θρυλικά τραγούδια του Φοίβου Δεληβοριά «Ένας ίσον κανένας» και «Αγόρια – Κορίτσια», θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Οκτωβρίου ...

  Περισσότερα
  Διαγωνισμός

  …καλά, εσύ σκοτώθηκες νωρίς

  Διάρκεια: 85'
  Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη

  Μετά τις διθυραμβικές κριτικές και τα απόλυτα sold out η παράσταση «…καλά, εσύ σκοτώθηκες νωρίς» επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο Σύγχρονο Θέατρο.

  Περισσότερα
  

  Προσεχώς

  Pietà

  από 05/04
  Διάρκεια: 95 λεπτά
  Ημέρες: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

  Με νέα ορμή και πλέον υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η παράσταση θέτει ξανά στο επίκεντρο το επώδυνο, και εκκωφαντικά επείγον θέμα των γυναικοκτονιών και πραγματοποιεί ένα δύσκολο ταξίδι στα μονοπάτια ...

  Περισσότερα