Ελάτε στην μεγάλη κοινότητα της Θεατρομάνια Εγγραφή     Σύνδεση

ΚοινωνικόΤρεις ανοίξεις

από 11/10 έως 23/11
Vault
Διάρκεια: 90' (χωρίς διάλειμμα)
Ημέρες: Τετάρτη, Πέμπτη

Η παράσταση εξυμνεί τη διαφορετικότητα, θίγοντας ταυτόχρονα σύγχρονα κοινωνικά ζητήματα μέσα από γεγονότα που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη.

Περισσότερα
Διαγωνισμός

Χαμένος μονόλογος

Ημέρες: Κυριακή

Ο «ΧΑΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ» είναι ο τίτλος του βιβλίου της Μαρίνας Σωτηροπούλου που θεατρικοποιήθηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Γιάννη Ρωμανό και βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Το έργο θίγει το ευαίσθητο θέμα της ασθένειας του αιώνα μας, Αλσχάιμερ.

Περισσότερα

Πού είναι η μάνα σου μωρή

από 14/10 έως 26/11
Vault
Διάρκεια: 60' (χωρίς διάλειμμα)
Ημέρες: Σάββατο, Κυριακή

Μετά την πετυχημένη περιοδεία ανά την Ελλάδα και τις sold out παραστάσεις στο VAULT, η παράσταση «Πού είναι η μάνα σου μωρή» σε θεατρική επιμέλεια της ίδιας της Δήμητρας Πέτρουλα, με την Βέρα Κρούσκα, σε σκηνοθεσία – μουσική επιμέλεια Ενκε ...

Περισσότερα

Μάρτυρας

από 09/10
Vault
Διάρκεια: 75' (χωρίς διάλειμμα)
Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη

Ο “Μάρτυρας”, του Marius von Mayenburg, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα,  στον Πολυχώρο Vault από την ομάδα ProvaT.O., σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Λάσκαρη, από τις 9 Οκτωβρίου 2017 έως τις 9 Ιανουαρίου 2018, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:15.

Περισσότερα

Γκρέκα Μάνα

από 14/10 έως 04/11
Κάτω από τη γέφυρα
Ημέρες: Σάββατο

Το έργο του Στέφανου Κακαβούλη θα ανέβει σε δική του σκηνοθεσία στην κεντρική σκηνή του θεάτρου «Κάτω από τη Γέφυρα». Πρόκειται για ένα έργο που πρέπει όλες οι μανάδες και κυρίως αυτές που έχουν γιους να δουν.

Περισσότερα

Ουγκώ:  Μια Ουτοπία

Διάρκεια: 60'
Ημέρες: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Στη Μικρή Σκηνή της Στέγης αντηχεί για δύο εβδομάδες ένα μεγαλειώδες αντιπολεμικό μανιφέστο, ένας ύμνος στην Ενωμένη Ευρώπη.

Μια εμπρηστική παράσταση για την ουτοπία και την πραγματικότητα της Ευρώπης.

Περισσότερα

Φωτιά στις πιρόγες

από 09/10 έως 14/11
Έαρ Βικτώρια
Διάρκεια: 75' (χωρίς διάλειμμα)
Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη

Το βραβευμένο με κρατικό έπαινο έργο του νέου συγγραφέα Γιάννη Φίλια, μια σύγχρονη ομοερωτική ιστορία μεταξύ ενός διάσημου σκηνογράφου και ενός νέου τενόρου στους απόηχους της όπερας "Αλιείς Μαργαριταριών".

Περισσότερα

Noise

από 02/10 έως 31/10
ΠΚ
Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη

Το έργο «Noise» βασίζεται σε συρραφή κειμένων, τα οποία γράφτηκαν κατά την διάρκεια των προβών, ως αποτέλεσμα έρευνας, συζήτησης και πρακτικής διερεύνησης πάνω στην επικοινωνία των ανθρώπων χθες και σήμερα.

Περισσότερα

Αγγέλα

από 14/10
Altera Pars
Ημέρες: Σάββατο, Κυριακή

Μετά την περσινή της  επιτυχία  η «Αγγέλα» του Γ.Σεβαστίκογλου, επιστρέφει στη σκηνή του Altera Pars, σε σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου.

Η παράσταση που συγκίνησε κοινό και κριτικούς, από τον Οκτώβριο για δεύτερη χρονιά, ανανεωμένη , ...

Περισσότερα
Διαγωνισμός

Στόμα γεμάτο Χώμα

από 28/09
Εργοτάξιον
Διάρκεια: 50'
Ημέρες: Πέμπτη, Κυριακή

Η Ομάδα Άγρια Σκέψη & ο Τεχνοχώρος Εργοτάξιον παρουσιάζουν τη βραβευμένη Θεατρική παράσταση «Στόμα γεμάτο Χώμα» από 28/9.

Περισσότερα