Αρχική Coronet

  Coronet

  Διεύθυνση
  Φρύνης 11 και Υμηττού, Παγκράτι
  Τηλ: 210 7012123, 210 7012511
  www.coronet.gr

  Τρέχουσες Παραστάσεις

  

  Πώς να καταστρέψετε την ζωή σας

  Διάρκεια: 100' (με διάλειμμα)
  Ημέρες: Παρασκευή

  Η παράσταση που τόσο πολύ αγάπησαν το κοινό και οι κριτικοί επιστρέφει για 3η χρονιά την Παρασκευή 22 Φεβρουάριου και κάθε Παρασκευή,  στο θέατρο Coronet, με τον Γιώργο Ηλιόπουλο, σε σκηνοθεσία της Βασιλικής Ανδρίτσου.

  Περισσότερα

  Η πόρνη από πάνω

  Διάρκεια: 90' (με διάλειμμα)
  Ημέρες: Δευτέρα, Κυριακή

  Η παράσταση που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές από κοινό και κριτικούς συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της για έκτη σεζόν και ανεβαίνει από τις 11 Φεβρουαρίου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στο Θέατρο Coronet.

  Περισσότερα

  Ζήτω τα λαϊκά κορίτσια

  Διάρκεια: 180' (με διάλειμμα)
  Ημέρες: Παρασκευή, Σάββατο

  Ο μποέμ τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής, το συγκρότημα «Ανωτάτη Ζαμπετική» και ο θρυλικός θηλυκός θίασος «ζήτω τα λαϊκά κορίτσια!» παρουσιάζουν μια ξεκαρδιστική μουσικοθεατρική παράσταση...

  Γιατί μόνο οι σοβαροί έχουν χιούμορ…!  

  Περισσότερα

  Τα Ραδίκια Ανάποδα

  από 24/10
  Ημέρες: Τετάρτη, Σάββατο

  «Όγδοη Χρονιά Επικηδείας» Ο ξεκαρδιστικός μονόλογος του Γιώργου Γαλίτη, δεν λέει να μας αφήσει χρόνους, να μείνει στον τόπο και να τινάξει τα πέταλα. Τώρα πια δεν τον πάνε τέσσερις αλλά οκτώ. Οκτώ χρόνια επικηδείας, Όγδοη φορά θανατερά! Γι’ ...

  Περισσότερα

  Ο Ζυμαρούλης

  Διάρκεια: 120' (με διάλειμμα)
  Ημέρες: Κυριακή

  O Μάρκος Σεφερλής, που εδώ και χρόνια έχει κερδίσει την αγάπη των παιδιών, γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε μια παράσταση που θα αγγίξει τις παιδικές ψυχές.

  Περισσότερα