Αρχική Cartel

  Cartel

  Αγ. Άννης & Μικέλη 4 – Βοτανικός, στάση μετρό Ελαιώνας
  6939898258

  Τρέχουσες Παραστάσεις

  

  Δεν βρέθηκαν παραστάσεις

  

  Προσεχώς

  Exotica Kuttura - Chapter Two

  από 28/09 έως 28/09
  Ημέρες: Σάββατο

  Μετά από ένα άκρως επιτυχημένο πρώτο event το οποίο αγκαλιάστηκε από το αθηναϊκό κοινό, το Εxotica Κuttura παρουσιάζει το επόμενο του κεφαλαιο του, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στις 22:00 στον Τεχνοχώρο Cartel. 

  Περισσότερα

  Μυθικός Καραγκιόζης

  Ημέρες: Κυριακή

  Ο τεχνοχώρος ανοίγει την πόρτα του στην Παράγκα του Καραγκιόζη και από τα μέσα του Οκτώβρη θα φιλοξενεί κάθε Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι, τον “ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ” του Κωνσταντίνου Κουτσουμπλή. Ο Μυθικός Καραγκιόζης, για φέτος μια ενότητα παραστάσεων ...

  Περισσότερα

  Εθνικός Ελληνορώσων

  από 16/10 έως 01/01
  Ημέρες: Τετάρτη, Παρασκευή

  Η παράσταση “ΑΝΘΡΩΠΟΙ KAI ΠΟΝΤΙΚΙΑ” ξανά στις δυο σκηνές του θεάτρου, από τις 17 Οκτωβρίου, και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή , Σάββατο και Κυριακή στις 21:15 .

  Περισσότερα

  Άνθρωποι και ποντίκια

  Διάρκεια: 120΄ (με διάλειμμα)
  Ημέρες: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

  Η παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια», το αριστούργημα του Τζον Στάϊνμπεκ, σε θεατρική διασκευή της Σοφίας Αδαμίδου και σκηνοθεσία του Βασίλη Μπισμπίκη, επιστρέφει από τον Οκτώβριο του 2019 στον ΤΕΧΝΟΧΩΡΟ CARTEL.

  Η θερμή αποδοχή του ...

  Περισσότερα

  Άρης

  Ημέρες: Σάββατο, Κυριακή

  Μετά την μεγάλη επιτυχία του «Αρη» της Σοφίας Αδαμίδου, σε σκηνοθεσία Βασίλη Μπισμπίκη, με τον Τάσο Σωτηράκη, στον ομώνυμο ρόλο, που παρουσιάστηκε στον Τεχνοχώρο Cartel την περασμένη θεατρική σαιζόν και σε πολλές πόλεις και Φεστιβάλ, η παράσταση ...

  Περισσότερα