Αρχική Αργώ

  Αργώ

  Διεύθυνση
  Ελευσινίων 15 ,στάση μετρό Μεταξουργείο
  Τηλ: 210 5201684-5
  Email: [email protected]
  www.argotheater.gr/

  Τρέχουσες Παραστάσεις

  

  Το μωρό των 5 Αισθήσεων

  Ημέρες: Σάββατο

  Η Εταιρεία ΧΡΟΝΟΣ-ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (www.xronos-draseis.com) από την ίδρυσή της έχει συμπεριλάβει το εκπαιδευτικό βιωματικό παραστασιακό πρόγραμμα-παιχνίδι  για βρέφη «Οι 5 αισθήσεις σε  5 συναντήσεις». Αυτό υλοποιείται σε βρεφονηπιακούς ...

  Περισσότερα

  Παζολίνι

  από 15/11
  Διάρκεια: 70’ χωρίς διάλειμμα
  Ημέρες: Πέμπτη, Παρασκευή

  Μια παράσταση  βασισμένη  στο βιβλίο  του Γιάννη Σολδάτου  « Όταν ο Παζολίνι συνάντησε το αγόρι που του πρόσφερε το θάνατο» και σε ντοκουμέντα,αρχεία ,κείμενα και συνεντεύξεις του ίδιου του Παζολίνι.

  Περισσότερα

  Η αγάπη άργησε μια μέρα

  Διάρκεια: 120' (με διάλειμμα)
  Ημέρες: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

  Το συγκλονιστικό έργο της Λιλής Ζωγράφου Η ΑΓΑΠΗ ΑΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ, σε σκηνοθεσία Ένκε Φεζολλάρι, επαναλαμβάνεται στο Θέατρο ΑΡΓΩ  για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων από τις 11 Οκτωβρίου και μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.

  Η παράσταση αυτή, ...

  Περισσότερα
  

  Προσεχώς

  Το Ψυγείο

  από 26/11 έως 15/01
  Διάρκεια: 80'
  Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη

  Μετά από την επιτυχημένη, πρώτη σειρά παραστάσεων που κέρδισε το κοινό, το έργο παρουσιάζεται με νέα σκηνοθετική -και όχι μόνο- ματιά, για δεύτερη χρονιά στο Small Argo Full of Art . 

  Περισσότερα

  Dr. Jekyll  & Mr. Hyde

  Διάρκεια: 90΄
  Ημέρες: Σάββατο, Κυριακή

  Ο Πάρης Μαντόπουλος και η ομάδα Θεάτρου και Χορού MoveInContact συνεχίζοντας το ταξίδι τους στη φανταστική λογοτεχνία παρουσιάζουν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την γκόθικ νουβέλα του Robert Louis Stevenson Dr. Jekyll  & Mr. Hyde.

  Περισσότερα