ΜονόλογοςΚαλόν παράδεισο!

από 07/01 έως 12/02
Εμπρός
Διάρκεια: 90'
Ημέρες: Παρασκευή, Σάββατο

Η Νανά, είναι στον παράδεισο εδώ και 45 χρόνια.

Σε έναν παράδεισο που απέχει πολύ από τη στερεοτυπική αφελή ιδέα που είχε φτιάξει γι 'αυτόν, βασισμένη στην καθολική της κατήχηση.

Περισσότερα

Το παλτό

από 06/12 έως 08/02
Δρόμος
Διάρκεια: 70' χωρίς διάλλειμα
Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη

Ο αγαπημένος μονόλογος ''Το παλτό'' του Νικολάι Γκόγκολ σε μια εμβληματική ερμηνεία του Θοδωρή Γκόγκου, συνεχίζει τις παραστάσεις του και τη χειμερινή περίοδο στο Θέατρο ΔΡΟΜΟΣ.

Περισσότερα

Έκτορος Κάθαρσις

από 06/11 έως 17/04
Tempus Verum - Εν Αθήναις
Διάρκεια: 70' χωρίς διάλειμμα
Ημέρες: Σάββατο, Κυριακή

«Έκτορος Κάθαρσις» είναι η Ιλιάδα από την πλευρά του Έκτορα. Ο Δημήτρης Λάλος, με όχημα το ομηρικό έπος, επιχειρεί αφενός την ανάδειξη του μύθου από την σκοπιά του Έκτορα – μία σπάνια προσέγγιση του κειμένου- αφετέρου την «αποκατάσταση» του ήρωα ...

Περισσότερα

Σοφία Βέμπο….σε θυμάμαι

από 26/11 έως 25/02
Χυτήριο
Διάρκεια: 90' χωρίς διάλειμμα
Ημέρες: Παρασκευή

Η ταραχώδης ζωή της Σοφίας Βέμπο «της δικής μας Σοφίας», μέσα από τις δικές της διηγήσεις και νοσταλγικές αναπολήσεις, πλήρως τεκμηριωμένες, σε κείμενα της Τάνιας Χαροκόπου και σκηνοθεσία Μενέλαου Τζαβέλλα, θα ζωντανέψει επί σκηνής, στο Θέατρο ...

Περισσότερα

Το Υπέροχό μου Διαζύγιο

από 15/10 έως 23/01
Μικρό Άνεσις
Ημέρες: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Στο Μικρό ‘Ανεσις από 15 Οκτωβρίου η Φαίδρα Δρούκα, θα σας δίνει όλες τις απαντήσεις του κουίζ, ερμηνεύοντας την Άντζελα Κέννεντι Λίπσκυ στο έργο της Geraldine Aron «ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΟΥ ΔΙΑΖΥΓΙΟ».

Περισσότερα

Το κιβώτιο

από 15/10 έως 15/04
Studio Μαυρομιχάλη
Διάρκεια: 75' (χωρίς διάλειμμα)
Ημέρες: Παρασκευή

«Το Κιβώτιο», το εμβληματικό μυθιστόρημα του Άρη Αλεξάνδρου, παρουσιάζεται σε μορφή θεατρικού μονολόγου, για έκτη συνεχόμενη χρονιά στο Studio Μαυρομιχάλη, από την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου και για 12 μόνο παραστάσεις, σε σκηνοθεσία Φώτη Μακρή και ...

Περισσότερα

Όρια

Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη

Το «Όρια» - «Limits» μιλάει με αποκαλυπτικό τρόπο -διεισδυτικά και με καυστικό χιούμορ- για το σχολείο.

Περισσότερα

Cavewoman

Διάρκεια: 75' (χωρίς διάλλειμα)
Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη

Ο ξεκαρδιστικός μονόλογος «Cavewoman» της Έμμα Πίρσον παρουσιάζεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο από τις 25 Οκτωβρίου 2021 κάθε Δευτέρα στις 19:00 & Τρίτη στις 20:00, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά και παραγωγή του Από Μηχανής Θεάτρου.

Περισσότερα

Masterclass

από 08/11 έως 28/01
Παλλάς
Διάρκεια: 105'
Ημέρες: Παρασκευή

Η παράσταση - θρύλος που αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς, συνεχίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο Παλλάς, και ολοκληρώνει την θριαμβευτική της πορεία τον Ιανουάριο, με 3 επετειακές παραστάσεις, κάθε Παρασκευή, 14/1, 21/1 και 28/1.

Περισσότερα

Η πόρνη από πάνω

από 08/11 έως 28/02
Coronet
Διάρκεια: 90' (χωρίς διάλειμμα)
Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη

Η παράσταση που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές από κοινό και κριτικούς, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της για 9η σαιζόν στο CORONET THEATER.

Περισσότερα