Αρχική Tempus Verum - Εν Αθήναις

  Tempus Verum - Εν Αθήναις

  Διεύθυνση
  Ιακχού 19, Γκάζι
  Τηλ: 210 3425170
  /www.instagram.com/tempusverum_enathines/
  Πρόσβαση

  Στ. μετρό Κεραμεικός

  Τρέχουσες Παραστάσεις

  

  Ο θρύλος του 1900

  Διάρκεια: 70’
  Ημέρες: Παρασκευή

  Ο Θρύλος του 1900, μια παράσταση βασισμένη στο θεατρικό μονόλογο του Alessandro Barrico Novecento, κάνει πρεμιέρα στο Tempus Verum І Εν Αθήναις την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου σε απόδοση και σκηνοθεσία Γιάννη Φίλια και Δημήτρη Σταματελόπουλου.

  Περισσότερα

  Το δαχτυλίδι της μάνας

  από 16/10
  Διάρκεια: 80'
  Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη

  Μετά τις sold out παραστάσεις τους τον περασμένο Ιούνιο, οι C. for Circus επιστρέφουν με “Το δαχτυλίδι της μάνας” σε σκηνοθεσία Παύλου Παυλίδη, από τις 16 Οκτωβρίου στο Tempus Verum І Εν Αθήναις. Με αφορμή το έργο του Γιάννη Καμπύση για τις ...

  Περισσότερα

  Τα Τέσσερα Κοριτσάκια

  από 05/10
  Ημέρες: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

  «Τα Τέσσερα Κοριτσάκια», η παράσταση που άφησε άφωνο το κοινό, με την ποιητική της γλώσσα και τον γόνιμο πειραματισμό, παρουσιάζεται ξανά στην ανανεωμένη της εκδοχή, εξακολουθώντας ν’ αναζητά τη μορφή του νέου δημιουργικού θεάτρου.

  Περισσότερα

  Πνεύμονες – Lungs

  από 10/10
  Διάρκεια: 75'
  Ημέρες: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

  Μα πώς να αποφασίσεις για το μέλλον σου, όταν αυτό προβλέπεται τόσο δυσοίωνο; Το έργο δίνει φωνή στη «Γενιά της Αβεβαιότητας» που μέσα από τις καταιγιστικές αλλαγές και τις συναισθηματικές μεταπτώσεις βρίσκει τρόπο να χαράξει τη δική της πορεία ζωής.

  Περισσότερα
  

  Προσεχώς

  Ο Άσχημος

  Ο Δημήτρης Λάλος μεταφράζει και σκηνοθετεί τη μαύρη κωμωδία του Γερμανού Marius Von Mayenburg, «Ο Άσχημος». Ένα έργο, το οποίο λειτουργεί παράλληλα σε δύο επίπεδα. Σε πρώτο πλάνο είναι μια ευφυής φάρσα με γρήγορους και αιχμηρούς διαλόγους, που ...

  Περισσότερα