Ελάτε στην μεγάλη κοινότητα της Θεατρομάνια Εγγραφή     Σύνδεση

Παιδική παράστασηΕκπαιδευτικά προγράμματα για οικογένειες με παιδιά ηλικίας 3-12 χρόνων

Ημέρες: Σάββατο

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο σχεδιάζει εκπαιδευτικά προγράμματα  που υποστηρίζουν τη μάθηση μέσα από το παιχνίδι και τη χρήση αντικειμένων.

Περισσότερα
Διαγωνισμός

Εκπαιδευτικά προγράμματα για οικογένειες με παιδιά ηλικίας 1-3 χρόνων

Ημέρες: Σάββατο, Κυριακή

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο σχεδιάζει εκπαιδευτικά προγράμματα  που υποστηρίζουν τη μάθηση μέσα από το παιχνίδι και τη χρήση αντικειμένων. Κύριος σκοπός τους είναι να αγαπήσουν τα παιδιά το μουσείο από τη βρεφική τους ηλικία. Τα εκπαιδευτικά ...

Περισσότερα
Διαγωνισμός

Πιρούνια και Μαχαίρια στα Μαχαίρια!!!

από 07/12
Εργοτάξιον
Ημέρες: Σάββατο

Δύο ιστορίες έμμετρων, αστείων αφηγήσεων, με αυγά και αντικείμενα της καθημερινής ζωής που ζωντανεύουν, μιλούν, αργούν, τσακώνονται και γελούν, αλλά, κυρίως, όλο και κάτι σουρεαλιστικό επιθυμούν!

Περισσότερα

To παιδί που τόλμησε

από 01/12
Ιλίσια
Διάρκεια: 90'
Ημέρες: Κυριακή

"ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ" έρχεται στο Θέατρο Ιλίσια από 1/12!! Στην αρχαιότητα η λέξη παραμύθι σήμαινε παρηγοριά και ο παραμυθάς ήταν ο παρηγορητής.
Τα φώτα ανάβουν και ο παραμυθάς εμφανίζεται , ο οποίος έχει γράψει το έργο αλλά δεν έχει βρει ...

Περισσότερα

Το φως των Χριστουγέννων

Διάρκεια: 60’
Ημέρες: Σάββατο

Μέσα από ένα ταξίδι αναζήτησης στο δάσος των ονείρων, ο ήρωας της ιστορίας μας θα ανακαλύψει πολλές αλήθειες για το φως.

Περισσότερα
Διαγωνισμός

Τα Χριστούγεννα έρχονται στον πολυχώρο για παιδιά Mimi & Mou!

από 14/12 έως 28/12
Mimi & Mou
Ημέρες: Σάββατο

Εργαστήρια θεατρικού παιχνιδιού και εικαστικών εμπνευσμένα από διάσημες χριστουγεννιάτικες ιστορίες αλλά και μία νέα παράσταση συνθέτουν το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του Mimi & Mou. Ελάτε να ζωντανέψουμε παραμύθια, να τραγουδήσουμε, να ...

Περισσότερα

Χριστουγεννιάτικα Θεατρικά Εργαστήρια (για κυνηγούς μυστηρίων)

από 06/12 έως 27/12
104
Ημέρες: Παρασκευή

Αναζητήστε κι άλλη Χριστουγεννιάτικη μαγεία ...Τις Παρασκευές του Δεκέμβρη στα Χριστουγεννιάτικα Θεατρικά Εργαστήρια! 4 Παρασκευές! 4 αυτοτελείς χριστουγεννιάτικες «αποστολές» που αν οι μικροί φίλοι κατορθώσουν να τις φέρουν εις πέρας, ίσως ...

Περισσότερα

Η Σταχτοπούτα

Διάρκεια: 90' (και 10 λεπτά διάλειμμα)
Ημέρες: Κυριακή

Τα μελωδικά τραγούδια, οι όμορφες μελωδίες και οι εντυπωσιακές χορογραφίες είναι τα βασικά εργαλεία αυτής της διαδραστικής υπερπαραγωγής, που στόχο έχει όχι μόνο να διασκεδάσει τους μικρούς θεατρόφιλους και να καλλιεργήσει την φαντασία τους, ...

Περισσότερα

Η συμφωνία των παιχνιδιών με τον Άγιο Βασίλη

Ημέρες: Κυριακή

Ένα έργο κατά του υπερκαταναλωτισμού. Μια τρυφερή ιστορία γεμάτη με παιχνίδια και αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια. Με την υπέροχη Συμφωνία των παιχνιδιών του Leopold Mozart και στίχους, που ταξιδεύουν τον θεατή στον μαγικό κόσμο του παραμυθιού.

Περισσότερα

Ο Τσάρος με την μακριά γενειάδα

Διάρκεια: 120' με διάλειμμα
Ημέρες: Κυριακή

Ένα παραμύθι, μέσα από το οποίο, θα γνωρίσουμε τέσσερις Ρώσους συνθέτες στα παιδιά. Τους: Α.Μποροντίν, Μ. Μουσόργκσκι, Π. Τσαϊκόφσκι, Ν. Ρίμσκι-Κόρσακοφ.

Περισσότερα