Ελάτε στην μεγάλη κοινότητα της Θεατρομάνια Εγγραφή     Σύνδεση

ΔράμαΓυάλινος κόσμος

Ημέρες: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Στις 21 Μαρτίου κάνει πρεμιέρα η νέα παραγωγή της κεντρικής σκηνής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας «Γυάλινος κόσμος» του Τένεσι Ουίλιαμς σε σκηνοθεσία Θοδωρή Γκόνη.

Περισσότερα

Φιλοθέη η αρχοντοπούλα των Αθηνών

Διάρκεια: 80’
Ημέρες: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Η ιστορία της Αγίας Φιλοθέης ζωντανεύει στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά. Μια παράσταση για την ελευθερία, την αξιοπρέπεια και την αλληλεγγύη

Περισσότερα

Κλώβος

από 06/02
ProjectR - Bar
Ημέρες: Πέμπτη

Το νέο δραματικό έργου του Ανδρέα Αριστοτέλους σε σκηνοθεσία Ιωάννη Κλειδέρη. Ένα άκρως ερωτικό, ανατρεπτικό έργο. 

Περισσότερα

Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα

από 05/02
Μικρό Broadway
Ημέρες: Τετάρτη

Το έργο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 18 Νοέμβρη 1954 στο θέατρο "Κοτοπούλη" σε μετάφραση Νίκου Γκάτσου, σκηνοθεσία Αλέξη Μινωτή, σκηνικά και κοστούμια του Γιάννη Τσαρούχη. Το ρόλο της Μπερνάρντα Άλμπα ερμήνευσε η Κατίνα Παξινού.

Περισσότερα

Λεοφορείον ο πόθος

από 08/02 έως 02/04
Διάχρονο
Διάρκεια: 135’ με διάλειμμα
Ημέρες: Σάββατο, Κυριακή

Πρώτη  φορά  Τέννεση Ουίλιαμς  στο  ΔΙΑΧΡΟΝΟ  του  Νέου  Κόσμου.  Το  θέατρο  που  με  συνέπεια  επί  μια  δεκαετία  επιλέγει  να  υπηρετεί  το  κλασικό  ρεπερτόριο.

Περισσότερα

Τρεις αδελφές

από 17/01
Βεάκη
Ημέρες: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Η πολυαναμενόμενη παράσταση του έργου "Τρεις Αδελφές" του Α. Τσέχωφ σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά, ανεβαίνει στο Θέατρο Βεάκη στις 17 Ιανουαρίου.

Περισσότερα

Διπλό Σαχ

Διάρκεια: 120' (με το διάλειμμα)
Ημέρες: Παρασκευή

Μια ιστορία που διαδραματίζεται σε ένα ιδιόκτητο ελληνικό νησί στις αρχές της δεκαετίας του ’60.  Μια παρτίδα σκάκι για πέντε.

Περισσότερα

Ντα

Ημέρες: Τετάρτη, Σάββατο

Ένα έργο βαθιά ανθρώπινο, που παρουσιάζει το μικροαστικό κοινωνικό και οικογενειακό περιβάλλον  του εικοστού αιώνα στην Ιρλανδία μέσα στο οποίο μεγάλωσε ένα παιδί (ο Τσάρλυ), που τώρα ως ενήλικας το ζει σχεδόν ψυχαναλυτικά και λυτρωτικά από την αρχή.

Περισσότερα

Τζένη και Μαρξ

από 09/11
Olvio
Διάρκεια: 80' (χωρίς διάλειμμα)
Ημέρες: Σάββατο, Κυριακή

Βασισμένο στην πλούσια επιστολογραφία της Τζένης Μαρξ με το σύντροφό της και επαναστάτη φιλόσοφο Καρλ Μαρξ, είναι το καινούργιο έργο της Σοφίας Αδαμίδου, με τίτλο «Τζένη και Μαρξ», που θ’ ανέβει στις 9 Νοεμβρίου, στο θέατρο OLVIO.

Περισσότερα

Ο εραστής

από 14/12 έως 05/04
Επί Κολωνώ
Διάρκεια: 70’ (χωρίς διάλειμμα)
Ημέρες: Σάββατο, Κυριακή

Ένα ευφυές παιχνίδι με τον έρωτα και το χρόνο στήνει ο Χάρολντ Πίντερ στον Εραστή (1963), καταγράφοντας την άβυσσο που κρύβεται κάτω απ’ την επιφάνεια της καθημερινής ζωής. Εκεί ζουν οι φαντασιώσεις, οι συνειδητές και οι ασυνείδητες επιθυμίες ...

Περισσότερα