Θέατρο Ελπίδας

  Διεύθυνση
  Σμύρνης 5-7 και Αριστοτέλους
  Τηλ: 2130883934
  theatroelpidas.blogspot.gr/

  Τρέχουσες Παραστάσεις

  
  Διαγωνισμός

  Άλλος για την κάσα ;

  από 01/12 έως 13/03
  Ημέρες: Παρασκευή, Σάββατο

  Μια τρελή, θεότρελη κωμωδία, που πραγματεύεται με κυνικό και συνάμα χιουμοριστικό τρόπο, την βιαιότητα της ανθρώπινης ύπαρξης.

  Περισσότερα

  Ο Μάγος Ζεύς

  από 18/11 έως 17/02
  Ημέρες: Σάββατο, Κυριακή

  Ο Μάγος Ζεύς μετά την επιτυχημένη Καλοκαιρινή περιοδεία του σας υποδέχεται για 15 μοναδικές παραστάσεις στο θέατρο Ελπίδας στο κέντρο της Αθήνας. Ο Ζευς είναι ένας σύγχρονος Performer και Illusionist που εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους.

  Περισσότερα

  Η περιπέτεια του μικρού Οδυσσέα

  Διάρκεια: 70' (με διάλειμμα)
  Ημέρες: Κυριακή

  Ο Οδυσσέας είναι ένα σύγχρονο μικρό αγόρι, που όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας, έτσι και αυτός βιάζεται να μεγαλώσει. 24 ώρες πριν τα γενέθλιά του παρακαλεί απεγνωσμένα να ενηλικιωθεί με έναν μαγικό τρόπο. Η ευχή του πραγματοποιείται.

  Περισσότερα

  Πινόκιο

  Διάρκεια: 70' (με διάλειμμα)
  Ημέρες: Σάββατο

  Η πιο γοητευτική κλασσική περιπέτεια του κόσμου, η ιστορία του Πινόκιο, του ξύλινου παιδιού με την χρυσή καρδιά και τον αδαμάντινο χαρακτήρα, έρχεται στο Θέατρο Ελπίδας στις 30  Σεπτεμβρίου από την ομάδα βιωματικού διαδραστικού θεάτρου για ...

  Περισσότερα

  Αλαντίν

  Διάρκεια: 70' (με διάλειμμα)
  Ημέρες: Κυριακή

  Το πιο διάσημο παραμύθι της Ανατολής, βγαλμένο μέσα από τις ‘’Χίλιες και μία νύχτες’’. Ο Αλαντίν, το αγόρι με την χρυσή καρδιά, θα μας ταξιδέψει πάνω από το παραμύθι της Σεχραζάτ, συντροφιά με το πραγματικά ΜΑΓΙΚΟ τζίνι του λυχναριού, όπου μέσα ...

  Περισσότερα
  
  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ