Πρόσκληση συμμετοχής σε μεικτό εργαστήριο κίνησης για αποφυλακισμένες γυναίκες

Εκπαιδευτικές & Κοινωνικές Δράσεις

Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Πρόσκληση συμμετοχής στο μεικτό εργαστήριο κίνησης για αποφυλακισμένες γυναίκες σε διαδικασία επανένταξης καθώς και γυναίκες χωρίς εμπειρία φυλάκισης

Οι Εκπαιδευτικές & Κοινωνικές Δράσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής προσκαλούν αποφυλακισμένες γυναίκες σε διαδικασία επανένταξης καθώς και γυναίκες χωρίς εμπειρία φυλάκισης στο νέο εργαστήριο κίνησης που θέτει στο επίκεντρο το σώμα ως μέσο μνήμης και αυτοπροσδιορισμού, το οποίο ξεκινά στις 17 Ιανουαρίου 2023.

Η κίνηση θα αποτελέσει τον τρόπο με τον οποίο θα αναπτυχθεί η συνεργατικότητα και η επικοινωνία μεταξύ των μελών του εργαστηρίου αλλά και θα αναδειχθεί η μοναδικότητα του κάθε μέλους ξεχωριστά. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα επιδιωχθούν η εξωτερίκευση της αυθεντικής κίνησης του κάθε ατόμου, η ενεργοποίηση της χαράς που διαδέχεται την επαφή με το σώμα καθώς και η ενθάρρυνση της ελεύθερης έκφρασης στο πλαίσιο της ομάδας.

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση της κοινής εμπειρίας των συμμετεχουσών.

Σχεδιασμός / Υλοποίηση: Ιωάννα Πορτόλου (χορογράφος), Δήμητρα Μητροπούλου (ηθοποιός, δραματουργός), Ιωάννα Αποστόλου (χορεύτρια), Αντώνης Παλάσκας (μουσικός)

Έναρξη εργαστηρίου: 17 Ιανουαρίου 2023

Ημέρα & ώρα: κάθε Τρίτη, 17.00-20.00

Υποβολή συμμετοχής έως τις 14 Ιανουαρίου με email στο education@nationalopera.gr

Περισσότερες πληροφορίες: www.nationalopera.gr

Μέγας Δωρητής Εκπαιδευτικών & Κοινωνικών Δράσεων ΕΛΣ

Προηγούμενο άρθροΝέα κυκλοφορία από την ΚΑΠΑ εκδοτική - "Εγώ κι Εσύ"
Επόμενο άρθρο«Το φως και ο χώρος στη θεατρική σκηνή», μια δημόσια συζήτηση στο Εθνικό Θέατρο