Πρόσκληση συμμετοχής στο Ergo Festival 17

Οι ημερομηνίες του φεστιβάλ θα είναι 14-18 Ιουνίου και οι παραστάσεις θα ξεκινούν από το απόγευμα και θα τελειώνουν το βράδυ.

Για δεύτερη φορά ο τεχνοχώρος ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΝ διοργανώνει φεστιβάλ θεάτρου. Ο στόχος του φεστιβάλ “ERGO FESTIVAL” είναι η ανάδειξη νέων ηθοποιών/θεατρικών σχημάτων. Το φεστιβάλ έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα ενώ οι συμμετέχοντες θα βαθμολογούνται από επιτροπή καλλιτεχνών, συντάκτες καλλιτεχνικών και το κοινό.

Θα επιλεγούν και θα συμμετέχουν τελικά έως 12 Θεατρικές παράστασεις. Όλα τα ρεπερτόρια είναι δεκτά εφόσον ο χώρος μπορεί να τα στηρίξει τεχνικά. Οι τρεις πρώτες ομάδες κερδίζουν από ένα βραβείο* και στη συνέχεια απονέμονται αναλόγως βαθμολογιών, βραβεία συγγραφής, σκηνοθεσίας, ερμηνειών, σκηνογραφίας/ενδυματολογίας, μουσικής επιμέλειας/ σύνθεσης, αφίσας & προγράμματος.

Βραβείο συντακτών για την καλύτερη παράσταση, θεατρικό κείμενο και καλύτερου ανδρικού και γυναικείου.

*Οι τρεις πρώτες ομάδες για τη σεζόν 2017 - 2018 θα έχουν την ευκαιρία για κάποιον αριθμό παραστάσεων να παρουσίαζουν στην καλλιτεχνική στέγη του εργοταξίου την παράσταση που πήρε βραβείο στο φεστιβάλ, σε συμπαραγωγή με την εταιρεία του χώρου.

Η Θεατρική σκηνή του εργοταξίου για τις ανάγκες του φεστιβάλ δίνει σε όλα τα Θεατρικά σχήματα που θα επιλεγούν να συμμετέχουν στο φεστιβάλ 2 πρόβες στο χώρο.

Ο νέος αυτός χώρος έχει σκηνή 25 τετραγωνικά ενώ φιλοξενεί έως και 50 θεατές. Η αίθουσα έχει προδιαγραφές Black Box ενός όλος ο χώρος είναι σαν εργοτάξιο. Βρίσκεται στο Άγιο Δημήτριο δίπλα ακριβώς στο μετρό της Δάφνης και στην αφετηρία πάρα πολλών αστικών λεωφορείων. Επίσης διαθέτει κι ένα μικρό δικό του χώρο στάθμευσης.

Τεχνοχώρος Εργοτάξιον

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρύνιση και πληροφορία καλέστε στο 6983930220 ή στείλτε email στο [email protected] .

ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ERGO ΣΑΣ!

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - έως 28-5
(τη συμπληρώνετε και την αποστέλλετε στο [email protected])

ERGO FESTIVAL 17
Όνομα ομάδας:
Τίτλος έργου:
Συγγραφέας:
Σκηνοθέτης:
Αριθμός ηθοποιών:
Ηθοποιοί:
Άλλοι συντελεστές (με τις ειδικότητές τους):
Πόσες φορές και που έχει παιχτεί από εσάς;
Έχετε δικό σας τεχνικό για την παράστασή σας;
Έχετε άδεια για το ανέβασμα του συγκεκριμένου έργου;
Υπεύθυνος ομάδας:
Τηλέφωνο υπευθύνου:
Περίληψη του έργου: Μέχρι 150 λέξεις. Και μία μέχρι 20 λέξεις.
Μαζί με την αίτηση θα πρέπει να επισυνάψετε φωτογραφία, trailer (εφόσον υπάρχει).