Φεστιβάλ Αθηνών, live streaming Συζητήσεων

Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου: Ο πολιτισμός είναι η κοινή μας γλώσσα!

 

Οι Παράλληλες Δράσεις στο Facebook

 

Δείτε ζωντανά τις Συζητήσεις
μέσω της ιστοσελίδας του Φεστιβάλ στο
Facebook

Το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου εγκαινιάζει μια σειρά από παράλληλες δράσεις που θα συνοδεύουν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα ως τα τέλη Ιουλίου με σκοπό να προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία σύνδεσης της σκέψης με την πράξη. Οι Παράλληλες Δράσεις περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, μία σειρά συζητήσεων με ελεύθερη είσοδο, που θα πραγματοποιηθώ στους χώρους του Ελληνικού Φεστιβάλ ΑΕ (Πειραιώς 260), στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών (Πειραιώς 256) και στην Επίδαυρο (Ξενοδοχείο Ξενία).

Οι συζητήσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των Παράλληλων Δράσεων θα αναμεταδοθούν μέσω Facebook Live στη σελίδα του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου. Με αυτόν τον τρόπο, οι φίλοι του Φεστιβάλ από την Ελλάδα και τον κόσμο θα μπορούν να τις παρακολουθήσουν ζωντανά. Για να τις παρακολουθήσετε και εσείς, κάντε Like στη σελίδα μας στο http://www.facebook.com/athepfestival.

Πρώτη αναμετάδοση θα γίνει  την Τετάρτη 22/6 στις 18:00, από τον Κήπο της Πειραιώς 260, με την συζήτηση "Τι Φεστιβάλ θέλουμε;".

1

Προηγούμενο άρθροΑκρόαση για άντρα ηθοποιό για την παράσταση "Ω... Θεέ μου", με τον Γρηγόρη Βαλτινό και την Κατερίνα Διδασκάλου, Θεατρική Περίοδος 2016-2017
Επόμενο άρθροΑκρόαση στο θέατρο "Χατζηχρήστου"