Το show

Αρχείο Παίχτηκε από 20/10/2017 έως 01/04/2018
στο Νέος Ακάδημος
Διάρκεια: 120'
Κείμενο: Γιώργος Γαλίτης
Σκηνοθέτης: Έλντα Πανοπούλου
Σκηνογραφία: Κάρολος Ρωμούσης
Φωτισμοί: Βαγγέλης   Δεληβασίλης
Μουσική: Γιώργος Αλκαίος
Χορογραφία: Κατερίνα Ανδριοπούλου
Ερμηνεύουν: Έλντα Πανοπούλου, Άννα Βασιλείου, Άγγελος Δεληκάρης, Αναστασία Μαυροπούλου, Ηλίας Μιχαήλ, Κατερίνα Παπασιδέρη, Τάσος Περάκης, Λουΐζα Πυριόχου, Κωνσταντίνος Τσερκάκης

Περιγραφή

Το θέατρο «ΑΚΑΔΗΜΟΣ» παρουσιάζει την θεατρική μουσική υπερπαραγωγή   «ΤΟ SHOW». Μια εκθαμβωτική παραγωγή, γεμάτη χιούμορ, σάτιρα, έρωτα, γέλιο, τραγούδι, ένα υπερθέαμα μουσικής και χορού, που κινείται ανάμεσα στην φαντασία και στην πραγματικότητα, στο λογικό και στο παράλογο.  

Περισσότερα

Η Έλντα Πανοπούλου κάνει την απόλυτη ανατροπή όταν σε μια μαγική στιγμή συναντάει τον Γιώργο Αλκαίο και δημιουργούν ένα ελληνικό καμπαρέ..!

Τα ανατρεπτικά εμπνευσμένα κείμενα του Γιώργου Γαλίτη, οι μοναδικές χορογραφίες της Κατερίνας Ανδριοπούλου και το ευφάνταστο σκηνικό με την υπογραφή του Κάρολου Ρωμούση δημιουργούν μια εξαιρετική παράσταση με πολύ γέλιο, τραγούδι και χορό, αλλά και ευαίσθητες στιγμές.

Ο Γιώργος Αλκαίος υπογράφει για πρώτη φορά θεατρικές πρωτότυπες μουσικές και τραγούδια, σε στίχους Εύης Ζευγαρά και πέντε υπέροχοι μουσικοί παίρνουν επιτέλους την θέση τους στην σκηνή του θεάτρου, μετατρέποντας μια θεατρική παράσταση σε ένα μιούζικαλ υψηλών προδιαγραφών.

Ένα μιούζικαλ που υπηρετείται με δεξιοτεχνία από οκτώ ταλαντούχους ηθοποιούς και χορευτές.

«TO SHOW» είναι μία απολαυστική παράσταση, όπου σε ένα ελληνικό καμπαρέ οι ζωές μιας παρέας ετερόκλητων ανθρώπων δημιουργούν μια ατμόσφαιρα, άλλοτε με πολύ χιούμορ και άλλοτε με ευαισθησία.

Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να απολαύσετε «ΤΟ SHOW»....  να έρθετε στον "ΑΚΑΔΗΜΟ"....

ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΤΕ... ΝΑ ΕΙΣΤΕ...  ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΣ...!!

Μουσική επιμέλεια - ενορχήστρωση: Γιώργος Αλκαίος
Στίχοι: Εύη Ζευγαρά
Multimedia & Graphics: Angie Sklavenitis

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Είχα πολλά χρόνια να γελάσω τόσο αβίαστα(μοναδική εξαίρεση το σκετσάκι στο ξεκίνημά), να δω ηθοποιούς που τα δίνουν όλα στην σκηνή & να μην ακούσω ούτε μία βωμολοχία! Με ξάφνιασε πολύ ευχάριστα το αποτέλεσμα, πολύ καλύτερο από τις προσδοκίες μου, μια παράσταση που αξίζει να γεμίζει την αίθουσα!