Αρχείο

Μπλε

από 18/01/2049 έως 07/04/2019
Olvio
Διάρκεια: 60’ (χωρίς διάλειμμα)

Ημέρες: Παρασκευή

Το «Μπλε», επιστρέφει στο Θέατρο Olvio, από τις 18 Ιανουαρίου  και κάθε Παρασκευή στις 21:15, με τους Παντελή Πάγκαλο, Αναστασία Καπρέτσου, τη σύλληψη και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ντέιβιντ Νεγρίν.

Περισσότερα

Kaspar Machine

Διάρκεια: 70'

Ημέρες: Παρασκευή, Σάββατο

Η Labillusions και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Νίκος Χατζηπαπάς παρουσιάζουν το θέαμα «Kaspar Machine», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:00 (προσέλευση στις 20:00) στον Πολυχώρο Λιπασμάτων (Σιλό) ...

Περισσότερα

Ρομαντισμός και Επανάσταση


Ημέρες: Σάββατο

ο πολυχώρος τέχνης Modus Vivendi by Krateros Katsoulis  στα Βριλήσσια και η πιανίστρια-μουσικολόγος Μυρτώ Τρίμπαλη, σας προσκαλούν σε μία Online διάλεξη-παρουσίαση με τίτλο: «Ρομαντισμός και Επανάσταση»

Περισσότερα

Ο Πουπουλένιος


Ημέρες: Παρασκευή

Η παράσταση «Ο Πουπουλένιος» του Μάρτιν Μακ Ντόνα, σε σκηνοθεσία Μαίρης Ανδρέου, ανεβαίνει δωρεάν για το κοινό από την ιστοσελίδα του ΚΘΒΕ το Σάββατο 8 Μαΐου 2021.

Περισσότερα

Μάνα Εκάβη


Ημέρες: Σάββατο

Με την θεατρική παράσταση ‘’Μάνα Εκάβη’’, σε διασκευή της Εύης Οικονομίδου, σκηνοθεσία του Μανώλη Ιωνά, την Ιωάννα Γκαβάκου στο ρόλο της Εκάβης και τη Νένα Βενετσάνου στη φωνή της Ανδρομάχης και της Κασσάνδρας, συνεχίζονται το Σάββατο 8 Μαΐου, ...

Περισσότερα

Η γυναίκα της Ζάκυθος


Ημέρες: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Σήμερα, μέσω της «Γυναίκας της Ζάκυθος», συναντιόμαστε με το ρέκβιεμ μιας Ελλάδας που χάνει τη γλώσσα της, όταν μπορεί να βασιλεύει η ρητορική του μίσους, ο ρατσισμός και ο εθνικισμός, που ακυρώνουν την ανθρώπινη αλληλεγγύη. Τοποθετούμε το ...

Περισσότερα

Η στρατιωτική ζωή εν Ελλάδι

Διάρκεια: 50’

Ημέρες: Τετάρτη, Σάββατο

Μετά την επιτυχία της πρώτης διαδικτυακής προβολής, η παράσταση Η Στρατιωτική ζωή εν Ελλάδι, Χειρόγραφον Έλληνος υπαξιωματικού σε σκηνοθεσία Σίμου Κακάλα επαναλαμβάνεται Τετάρτη 5 και Σάββατο 8 Μαΐου.

Περισσότερα

This is not Romeo & Juliet

Διάρκεια: 80' χωρίς διάλειμμα

Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Κυριακή

Η πολυαγαπημένη παράσταση This is not Romeo & Juliet σε σύλληψη και σκηνοθεσία Αργύρη Πανταζάρα, βασισμένη στο Σαιξπηρικό αριστούργημα επανέρχεται στην on demand πλατφόρμα του θεάτρου Πορεία για μία τελευταία προβολή.

Περισσότερα

Τέσσερα ποιήματα του Κ. Π. Καβάφη με νέα πνοή 158 χρόνια μετά τη γέννηση του


Ημέρες: Πέμπτη

29 Απριλίου 2021. 158 χρόνια από τη γέννηση του Κ. Π. Καβάφη: Τέσσερα ποιήματα του Αλεξανδρινού ποιητή, με νέα πνοή, στο YouTube Channel του Ιδρύματος Ωνάση.

Περισσότερα

Ο Μεγάλος Αιρετικός - Μέρος τρίτο

Διάρκεια: 60’

Ημέρες: Τετάρτη

Το τρίτο μέρος του ανατρεπτικού κύκλου τραγουδιών Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ του συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου, εμπνευσμένο από την ανυπότακτη, αντισυμβατική και επαναστατική παγκόσμια ποίηση, παρουσιάζεται από το Ελληνικό Σχέδιο και τη Στέγη του ...

Περισσότερα