Ελάτε στην μεγάλη κοινότητα της Θεατρομάνια Εγγραφή     Σύνδεση

ΜουσικήΣταμάτης Κόκοτας Live

από 19/01 έως 26/01
Το άλσος
Ημέρες: Κυριακή

Ο αγαπημένος τραγουδιστής με την αειθαλή φωνή, έρχεται στο Άλσος για δύο παραστάσεις, την Κυριακή 19 και την Κυριακή 26 Ιανουαρίου. 

Περισσότερα

Leon of Athens Live

από 17/01 έως 24/01
six d.o.g.s
Ημέρες: Παρασκευή

Leon of Athens, ολοκληρώνει την μεγάλη ευρωπαϊκή του περιοδεία, στην Αθήνα με δύο ανατρεπτικές συναυλίες στις 17 & 24 Ιανουαρίου στο six d.o.g.s.

Περισσότερα

Ελένη Δήμου live

από 17/01 έως 20/01
Half Note Jazz Club
Ημέρες: Δευτέρα, Παρασκευή

Μεγάλες επιτυχίες, αλλά  και τραγούδια που τα ξέρουμε λιγότερο, η Ελένη Δήμου έρχεται σαν αγκαλιά να μας τα θυμίσει και να μας  τα αποκαλύψει, στον υπέροχο χώρο του Half Note.

Περισσότερα

Λαϊκό μαγαζί Live

από 08/01 έως 29/01
Λαϊκό μαγαζί Live
Ημέρες: Τετάρτη

Μια μεγάλη παρέα με κοινή αφετηρία την αγάπη για το λαϊκό τραγούδι σμίγει στην Κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου τις Τετάρτες του χειμώνα.

Περισσότερα

Τα πιο αγαπημένα μας του Θάνου Μικρούτσικου

από 20/01 έως 20/01
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Ημέρες: Δευτέρα

Θάνος Μικρούτσικος: «το πιο όμορφο απ’ όλα δεν στο ’χω πει ακόμα...». Με τα πιο αγαπημένα μας του Θάνου αποφάσισαν να στείλουν τις δικές τους ευχές στον συνθέτη της καρδιάς μας νέοι και παλιοί φίλοι του που ερμήνευσαν τα τραγούδια του και τα ...

Περισσότερα

Μιχάλης Ρακιντζής Live

από 21/12 έως 24/01
Σταυρός του Νότου +(plus)
Ημέρες: Παρασκευή, Σάββατο

Ο Μιχάλης Ρακιντζής επιστρέφει στο Plus του Σταυρού του Νότου, μετά από τις επιτυχημένες sold-out εμφανίσεις την προηγούμενη σεζόν.

Περισσότερα

Ελένη Τσαλιγοπούλου Live

από 04/01 έως 25/01
Π 131 (Πρώην "Πειραιώς 131")
Ημέρες: Σάββατο

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, αφού πήρε χρόνο και δημιουργική απόσταση από τη μουσική σκηνή της Αθήνας, ετοίμασε και κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ, δοκίμασε τη θεατρική συνθήκη στην περσινή μεγάλη θεατρική επιτυχία «Λωξάντρα» και έπαιξε σε όλη την ...

Περισσότερα

Φωτεινή Δάρρα Live

από 13/12
Central 22
Ημέρες: Σάββατο

Η Φωτεινή Δάρρα η ερμηνεύτρια με την αισθαντική φωνή και την δυναμική σκηνική παρουσία είναι έτοιμη, από την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, κάθε Παρασκευή – Σάββατο και τις ημέρες των εορτών, να ζωντανέψει τις νύχτες μας με μουσική και να τις ...

Περισσότερα

Πυξ Λαξ Live

από 06/12
Οδός Λυσίου
Ημέρες: Παρασκευή, Σάββατο

Έρχονται στην «Οδό Λυσίου» το νέο μουσικό στέκι της πόλης!

Στην Πλάκα, στην «Οδό Λυσίου», εκεί που άλλοτε οι παρέες έγραφαν τη δική τους ιστορία έρχεται τώρα η πιο «καυτή» μπάντα της πόλης για να μας ενώσει ξανά.

Περισσότερα

Παντελής Κυραμαργιός & Ελευθερία Πάτση Live

Ημέρες: Παρασκευή

Ο Παντελής Κυραμαργιός και η Ελευθερία Πάτση βάζουν τους σκούφους των σεφ και με πρώτη ύλη αγαπημένες μουσικές και τραγούδια στρώνονται στην παρασκευή των πιο νόστιμων τραγουδιών για τις γιορτινές μέρες στη μουσική σκηνή Ερμού 135.

Περισσότερα