94 μίλια

Αρχείο Παίχτηκε από 02/10/2017 έως 21/11/2017
στο Vault Theatre Plus
Διάρκεια: 90' (χωρίς διάλειμμα)
Συγγραφέας: Ελένη Γιασσά
Σκηνοθέτης: Στέλιος Καλαϊτζής
Σκηνογραφία: Γιώργος Λυντζέρης
Κοστούμια: Γιώργος Λυντζέρης
Φωτισμοί: Άννα Ρεμούνδου
Μουσική: Ανδρέας Κελέκης
Ερμηνεύουν: Στέλιος Καλαϊτζής, Μυριέλλα Κουρεντή, Πάνος Τοψίδης, Λία Τσάνα

Περιγραφή

Ο Πολυχώρος Vault παρουσιάζει το ψυχολογικό θρίλερ της Ελένης Γιασσά, 94 ΜΙΛΙΑ, σε σκηνοθεσία Στέλιου Καλαϊτζή από τις 2 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου 2017 και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00, για 16 παραστάσεις.

Μία παράσταση που πραγματεύεται την πνευματική, ψυχολογική και σωματική καταστροφή μιας γυναίκας από τον παιδικό της έρωτα.

Το έργο δεν έχει ανέβει ξανά σε θεατρική σκηνή και είναι η πρώτη θεατρική σκηνοθεσία του ηθοποιού Στέλιου Καλαϊτζή.

Περισσότερα

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Η Μελίνα πηγαίνει για διακοπές στο πατρικό της για πρώτη φορά μετά το θάνατο της μητέρας της. Εκεί θα συναντήσει τον παιδικό της έρωτα τον Χάρη, ο οποίος έχει επιστρέψει από το Λονδίνο μετά το τέλος των σπουδών του στην ψυχολογία. Ο Χάρης καταλαβαίνοντας το πόσο ευάλωτη είναι πια η Μελίνα, θα προσπαθήσει να παίξει με το μυαλό της και να τη χειριστεί όπως αυτός θέλει χωρίς να της προσφέρει το είδος αγάπης που εκείνη ζητάει. Θα ακολουθήσει ένα ξέσπασμα διαστροφών και υποταγής, από το οποίο η ίδια δε θα μπορεί να ξεφύγει και θα φτάσει στα άκρα.

*Το έργο αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Τα πρόσωπα, τα ονόματα και οι καταστάσεις είναι φανταστικά και οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Πρωτότυπη μουσική σύνθεση: Ανδρέας Κελέκης
Trailer: Κυριάκος Νοχουτίδης, Στέλιος Καλαϊτζής
Φωτογραφίες: Αρίων Κουρκουβέλης
Αφίσα παράστασης & Γραφιστικά: Γεωργία Γιαννούλη

FB page : https://www.facebook.com/94MILIA/ hc_ref=ARSl2G4zQ1SnlYXP6gv1tEKvly4XJzgytQDjKc_FTMIeL4wFaOTfguHJydKZwnq-ucs

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΚΑΙ Η ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ / ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΘΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ.

*ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ

Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ:
Ο Στέλιος Καλαϊτζής γεννήθηκε στη Νάουσα Ημαθίας. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 2006 και αμέσως άρχισε να συμμετέχει σε τηλεοπτικές, κινηματογραφικές και θεατρικές παραγωγές.  Φέτος εκτός απο τη συμμετοχή του στο "Curing Room" σκηνοθετεί για πρώτη φορά σε θεατρική σκηνή το έργο "94 ΜΙΛΙΑ" της Ελένης Γιασσά. Επιπλέον είναι ένας από τους βασικούς διοργανωτές του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Πειραιά.

Παραστάσεις: The curing room David Ian Lee σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά στο Vault, California Dreamin' του Βασίλη Κατσικονούρη σε σκηνοθεσία του Γιάννη Ιορδανίδη στο Θεσσαλικό θέατρο, Τα ορφανά του L.Kessler σε σκηνοθεσία του Κοραή Δαμάτη στο Αγγέλων Βήμα, Pinter's People (Μονόπρακτα του Πίντερ) σε σκην. Μαρια Σάββα στο Θέατρο Αργώ, Μάνα κουράγιο του Μ. Μπρεχτ σε σκην. Κ. Τσιάνου με το Εθνικό Θέατρο,  Βακχες του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Θ.Κάλβου στην Κωνσταντινούπολη, κλπ

Κινηματογράφος - Τηλεόραση: 'Η Εκρομή''- ΑΝΤ1 σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Πανταζούδη, ''Κλεμμενα ονειρα'' σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αρβανίτη, ''ΣΤΕΠΣ'' - ΑΝΤ1 σε σκηνοθεσία Χρήστου Γεωργίου - Κωστα Βαρελίδη, ''Μαζί σου'' - MEGA σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Πανταζούδη κλπ.

Βίντεο