...από έρωτα

Αρχείο Παίχτηκε από 09/05/2016 έως 31/05/2016
στο Αργώ
Διάρκεια: 80'
Συγγραφέας: Θοδωρής Αθερίδης
Σκηνοθέτης: Γιάννης Ζαφείρης
Ερμηνεύουν: Ευθύμης Μπαλαγιάννης, Φένια Ζαχαρίου, Ευστρατία Λυρατζοπούλου

Περιγραφή

Το θεατρικό έργο «…από έρωτα» του Θοδωρή Αθερίδη, δεν είναι μια απλή ερωτική ιστορία. Είναι η απόλυτη ερωτική ιστορία! Η Εταιρεία θεάτρου «ΘΕΑΣΗ» παρουσιάζει από τη Δευτέρα 09 Μαϊου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη την ερωτική ιστορία του Θοδωρή Αθερίδη «…από έρωτα», στο Θέατρο Αργώ, για λίγες μόνο παραστάσεις.

Περισσότερα

Ο Θοδωρής Αθερίδης έγραψε έναν πραγματικό ύμνο στον έρωτα, θέλοντας ίσως να δωρίσει στο θεατή το εισιτήριο ενός ρομαντικού, δύσκολου, μα σίγουρα συναρπαστικού ταξιδιού. Ένα ταξίδι μακρινό και κοντινό συνάμα, με όμορφες κωμικές και συγκινητικές στιγμές, που σε καθηλώνουν και που μέσα από διαρκείς εναλλαγές καταστάσεων σε προβληματίζουν και σε διδάσκουν. Επιθυμία και απογοήτευση, ελπίδα μα και ανεκπλήρωτη προσμονή, λαχτάρα μα και αγανάκτηση, λύπη και χαρά.

Και, πώς άραγε θα μπορούσαν όλα αυτά να συμβούν, αν δε συνωμοτούσαν οι κόσμοι που γνωρίζουμε, με εκείνους που βρίσκονται στη φαντασία μας και που φαντάζουν πιο ζωντανοί;

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία: Γιάννης Ζαφείρης
Βοηθός Σκηνοθέτης: Γιώργος Χουλιάρας
Σκηνικά – Κοστούμια: Ιωάννα Μπαλάσκα
Μουσική Σύνθεση: Γιώργος Ζαχαρίου
Φωτισμοί: Χρήστος Μπαλαγιάννης
Artwork: Αργύρης Μιχαήλ
Παραγωγή  ΘΕΑΣΗ

Η εταιρία θεάτρου ΘΕΑΣΗ προσφέρει σε κάθε παράσταση 10 θέσεις με δωρεάν είσοδο σε ανέργους (με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Βίντεο

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μία ωραία παράσταση η οποία μεταδίδει αυτό που θέλει στον θεατή. Σίγουρα δεν πρόκειται για κανένα αριστούργημα, ούτε για μία παράταση την οποία θα θυμάσαι χρόνια μετά, όμως δεν ήταν καθόλου κακή παράσταση. Το κείμενο αν και έκανε σε ορισμένα σημεία κοιλιά κατάφερε να μου προξενήσει το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Πολύ καλή η ερμηνεία του Ευθύμη Μπαλαγιάννη, ο οποίος ενσάρκωσε έναν άνθρωπο ''χτυπημένο'' από τον έρωτα ο οποίος νομίζει ότι δε φταίει σε τίποτα. Οι άλλες δύο κοπέλες ήταν επίσης ικανοποιητικές στους ρόλους τους. Αυτά σε συνδυασμό με τη λιτή σκηνοθεσία του Γιάννη Ζαφείρη και τη μουσική του Γιώργου Ζαχαρίου, φτιάχνουν ένα ωραίο αποτέλεσμα το οποίο σε κάνει να περνάς ευχάριστα την ώρα σου. Δεν είναι απαραίτητο μία παράσταση να έχει μεγάλα ονόματα ή μία σκηνοθεσία με άποψη για να είναι ωραία. Μερικές φόρες αρκεί και το μεράκι των συντελεστών για να έχουμε μία ωραία παράσταση. Και η συγκεκριμένη έχει μπόλικο.

  2. Ευχάριστη παράσταση με καλό γενικό αποτέλεσμα.Οι ερμηνείες των ηθοποιών αρκετά καλές.Ο άντρας του έργου (Ευθύμης Μπαλαγιάννης) ήταν καλός και ταλαντούχος.Η κοπέλα που έκανε την ουκρανή (Ευστρατία Λυτζαροπούλου) ήταν πολύ πειστική..Η πιο αδιάφορη της παράστασης ήταν η τρίτη κοπέλα (Φένια Ζαχαρίου) που μιλούσε πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να μην ακούς τα λόγια ειδικά στην αρχή του έργου.Ευχαριστώ την ΘΕΑΤΡΟΜάΝΙΑ για την πρόσκληση!

  3. Ευχάριστη παράσταση, τρυφερή, αληθινή και ανθρώπινη σε όλο της το εύρος. Πολύ σωστή προσέγγιση στη σχέση, στη συμβίωση, στην αγάπη, στο θάνατο, και στην ψυχική νόσο. Από έρωτα τελικά δεν πεθαίνεις, Παθαίνεις αλλά ζεις… Ευχαριστούμε ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ