Athens Fringe Live 2016

Αρχείο Παίχτηκε από 09/05/2016 έως 30/07/2016

Σχετικά

unnamed(2)

Athens Fringe Live 2016

9 Μαΐου - 30 Ιουλίου 2016

Η Αθήνα μάς ανήκει!

 

Πρόγραμμα Athens Fringe Live 2016

 

Το Athens Fringe Live, στο οποίο έχουν παρελάσει τα τελευταία 7 χρόνια πάνω από 2.500 καλλιτέχνες, 500 παραστάσεις, 350 συναυλίες, 280 εκθέσεις, επανέρχεται για 8η χρονιά και θα διεξαχθεί από τις 9 Μαΐου έως τις 30 Ιουλίου γεμίζοντας το κέντρο της Αθήνας με θεατρικές παραστάσεις, μουσικά live, εικαστικές εκθέσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα διαφόρων θεματικών!

Το Athens Fringe Live είναι ένα grassroots συμμετοχικό, διακαλλιτεχνικό, παρεμβατικό πανηγύρι Τέχνης και Δράσης ανοιχτό σε όλους. Είναι μια φιλόδοξη και πρωτοποριακή οργάνωση γεμάτη δημιουργικότητα και ενέργεια για αλλαγή και παρέμβαση. Πιστεύουμε στο δυναμισμό και τη δημιουργικότητα των νέων καλλιτεχνών και των ομάδων κοινωνικής δράσης και υπάρχουμε για να παρέχουμε ένα ανοιχτό βήμα παρουσίασης των ιδεών, του έργου και της δράσης τους.

Για τον Μάιο οι δράσεις που πρόκειται να λάβουν χώρα στο Βρυσάκι αφορούν σε: φιλοξενεία της δράσης των Attica Terra Walks και των πιλοτικών περιπάτων, που διοργανώνουν: ''Boτανικός- Αρχαιολογικός περίπατος στην Αρχαία Αγορά. Ελληνική χλωρίδα στο Μύθο και την Αρχαιότητα. Η αξία των φυτών του Διοσκουρίδη'' (7 Μαΐου 2016, ώρα: 11.00 π.μ.) και ''Κεραμεικός, χώρος 'μνήμης' και 'αντιφωνίας''(8 Μαΐου 2016, ώρα: 11.00 π.μ.). Σεμινάρια: Hatha Yoga από την Άννα Σαρούκου (Sol Υοga Athens) (Τρίτη 10 και 17 Μαΐου 2016, Ώρα: 19.00), Κοινωνικά status και ταυτότητα στο θέατρο (Διάρκεια Σεμιναρίου: από Παρασκευή 13 Μαΐου και κάθε Παρασκευή 17.00 – 19.00), ''Fashion Recycling'' από την Βίβιαν Βαλσάμη (Διάρκεια Σεμιναρίου: από Σάββατο 14 Μαΐου και κάθε Σάββατο 12.00 - 15.00) ''Mixed Media Recycling Trash Art'' από την Βίβιαν Βαλσάμη (Διάρκεια Σεμιναρίου: από Κυριακή 15 Μαΐου και κάθε Κυριακή 12.00 - 15.00) αλλά και εκθέσεις όπως την Έκθεση φωτογραφίας: Banana Pancake, a photo journey to the southeast Asian trail του Μάνου Φίκαρη (16-22 Μαΐου 2016), μουσικά live όπως το ''Power of Love'' από την July Grace (18 Μαΐου, Ώρα έναρξης: 21.30) και θεατρικές παραστάσεις: Θεατρικός μονόλογος ''Μαύρο Γιασεμί''(23 & 24 Μαΐου 2016, Ώρα έναρξης: 21.30) και "Μην Ξεχάσετε το Κέρμα" από τη θεατρική ομάδα 2Μ (Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, Ώρα, 21.30).

 

Τον Ιούνιο οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Athens Fringe Live ξεκινούν με το The First Bet ένα μουσικό live από τους Christy και Mestral (1 Iουνίου, Ώρα έναρξης: 21.30) και ακολουθούν για όλο τον Ιούνιο προβολές ταινιών από τους Cinekra (2 Iουνίου: ''ΑΛ'' και ''Dark Illusion'', Ώρα έναρξης: 21.30) (9 Ιουνίου: "Tungsten", Ώρα έναρξης: 21.30) (16 Iουνίου: ''O Xειμώνας (The Winter)'',  (25 Ιουνίου: Yelena, Personal Responsibility, Postheimat, Fawns και Distress Call, Ώρα 21.30). Θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις, σεμινάρια και συναυλίες έρχονται να ολοκληρώσουν την ατζέντα του μήνα: θεατρική παράσταση Το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα (Πρεμιέρα: Δευτέρα, 6 Ιουνίου, Ημέρες Παραστάσεων: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, από 6 Ιουνίου έως 29 Ιουνίου 2016, Ώρα Έναρξης: 21.30), εικαστική έκθεση "Ξέφωτο'' του Ηλία Τολιά και στο πλαίσιο αυτής ένα Workshop κατασκευής σκαμνιού (11 Ιουνίου, Ώρα έναρξης: 12.00) και ανάγνωση από τον Πανούριο Στρατή (18 Ιουνίου, Ώρα έναρξης: 18.00, Διάρκεια έκθεσης: 7 - 27 Iουνίου, ''Ευεξία γέλιου για αναγέννηση και δημιουργία'': Βιωματικό Εργαστήρι από τον Ηλία Κουμπούνη (11 Ιουνίου, Ώρα: 15.00-17.00), ''Επικοινωνία και συνδεσιμότητα'': Βιωματικό Σεμινάριο από την Νάντια Βλαστού (11 Ιουνίου, Ώρα: 17.00-19.00), ''Εργαλειοθήκη κατά του στρες'': Εργαστήριο από τον Νίκο Παραμερίτη (12 Iουνίου, Ώρα έναρξης: 15.00), ''Ζωή μισή - όταν πάντα κάτι λείπει'': Γεωργία Μιχαλαριά (12 Ιουνίου, Ώρα έναρξης: 17.00), Ρέικι ( 12 Ιουνίου, Ώρα Έναρξης: 19.00), Σεμινάριο: Εισαγωγή στην κατασκευή βιτρώ (13 Iουνίου - 24 Ιουνίου, 2 εβδομάδες, Δευτέρα - Τετάρτη – Παρασκευή, Ώρα: 17.00 - 19.00). ''Συναυλία στην αυλή''(17 Iουνίου, Ώρα έναρξης: 21.30), θεατρική παράσταση ''Ο Καραγκιόζης''(23 Ιουνίου, Ώρα έναρξης: 21.30, - Θεατρική Παράσταση ''Ο μαύρος μασέρ και ο πόθος''(24 Iουνίου, Ώρα έναρξης: 21.30).

Τον Ιούλιο, τον τελευταίο μήνα του πολιτιστικού μας φεστιβάλ τα δρώμενα που φιλοξενούνται στο Βρυσάκι αφορούν σε μουσικά live όπως το See you soon (7 Ιουλίου, Ώρα έναρξης: 21.30), το The Ritsos Project με μία συναυλία από τέσσερις αναδυόμενους συνθέτες και μία έκθεση από τον φωτογράφο Χρυσόστομο Γαλάθρη. (Πέμπτη, 21 Ιουλίου 21.30), το Εργαστήρι Θεάτρου από τους Mélissa Guex και Emre Yıldızlar (Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016, Ώρα: 14.00-18.00) και τέλος την performance των ίδιων με τίτλο  H A Y A L I, A man and a woman. Separated by death (Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016, Ώρα: 21.30).

Ακολουθεί αναλυτικό πρόγραμμα ανά μήνες:

 

Μάιος 2016

- Attica Terra Walks- ''Boτανικός - Αρχαιολογικός περίπατος στην Αρχαία Αγορά. Ελληνική χλωρίδα στο Μύθο και την Αρχαιότητα. Η αξία των φυτών του Διοσκουρίδη''

To Attica Terra Walks  πραγματοποίησε με επιτυχία τα πιλοτικά, πολιτιστικά προγράμματά του, τον Απρίλιο. Μετά από επιθυμία των συμμετεχόντων στις δράσεις του Απριλίου το Attica Terra Walks  συνεχίζει τις πιλοτικές, πολιτιστικές του δράσεις και τα Σαββατοκύριακα του Μαΐου!!!

Mέσα από διαφορετικές προσεγγίσεις και θεματικές, οι περιηγήσεις και οι επιστημονικές εισηγήσεις στοχεύουν να μας κάνουν, να δούμε την Αθήνα να αυτο-αποκαλύπτεται και να μας εμπνέει, επικοινωνώντας μας, αρχέτυπους μύθους που γίνονται δικοί μας.

Ο πιλοτικός χαρακτήρας των περιηγήσεων προϋποθέτει τη δοκιμή αυτής της εμπειρίας και την αξιολόγησή της από τους συμμετέχοντες, τους συνεργάτες, τους δημιουργούς, τους συντελεστές, τους φίλους που μας στήριξαν και μας στηρίζουν στην υλοποίηση αυτού του οράματος.

Προσκαλούμε Εκπαιδευτικούς, Πολιτιστικούς Φορείς και Μορφωτικά Ιδρύματα, Μουσεία, φίλους και συνεργάτες από τον χώρο του Πολιτιστικού Τουρισμού και της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Προξενεία, Εμπορικά Επιμελητήρια, ώστε να μας γνωρίσουν, να μας αξιολογήσουν και να δημιουργήσουμε συνέργειες στο μέλλον. Οι μικροί φίλοι είναι ευπρόσδεκτοι.

Οι νέοι φίλοι του Attica Terra Walks μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους κάνοντας εγγραφή στο newsletter στη σελίδα μας www.atticaterrawalks.com

Οι πιλοτικές δράσεις πραγματοποιούνται δωρεάν για τους συμμετέχοντες.

Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας, Αρχαιολόγους - Ξεναγούς που αφιλοκερδώς συμμετέχουν στην υλοποίηση των πιλοτικών πολιτιστικών προγραμμάτων. Ευχαριστούμε το "Βρυσάκι" Χώρος Τέχνης και Δράσης Βρυσακίου 17,Πλάκα (www.vryssaki.gr) που εντελώς δωρεάν, μας φιλοξενεί για την υλοποίηση των πιλοτικών, πολιτιστικών προγραμμάτων μας στον υπέροχο  χώρο του και γίνεται για όλους μας ένα "ποιητικό" meetingpoint.

Δήλωση Συμμετοχής απαραίτητη.

Βοτανικός - Αρχαιολογικός περίπατος στην Αρχαία Αγορά. Ελληνική χλωρίδα στο Μύθο και την Αρχαιότητα. Η αξία των φυτών του Διοσκουρίδη

Η δενδροφύτευση της Αρχαίας Αγοράς ξεκίνησε το 1955 από την Αμερικανική Αρχαιολογική Σχολή. Έγινε με γνώμονα τη χρησιμοποίηση φυτών που ευδοκιμούσαν στην Αττική κατά την αρχαιότητα ώστε παράλληλα με τον αρχαιολογικό πλούτο να αναδειχθεί και ο φυτικός πλούτος του φωτισμένου αυτού τόπου.

Ο  βοτανικός περίπατος θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την αρχαιολογική ξενάγηση. Με βάση τα φυτά που θα συναντήσουμε στη διαδρομή μας, θα αναδείξουμε τη μεγάλη σημασία που είχαν τα φυτά στη ζωή των Αρχαίων Ελλήνων, τη θέση τους στη Μυθολογία, τους Θεούς που τα προστάτευαν, τη ενσωμάτωση τους στην  Τέχνη αλλά και τη χρήση τους στην καθημερινή ζωή των Αρχαίων Ελλήνων.

Η περιήγηση εμπλουτίζεται από την παρουσίαση του Διονύση Μέρμυγκα (Περιβαλλοντολόγος – Υποψ. Δρας Βιολογίας, Υπεύθυνος του Βοτανικού Εργαστηρίου του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας) με θέμα "Η Ελληνική χλωρίδα στο Μύθο και την  Αρχαιότητα. Τα φυτά του Διοσκουρίδη" στην αίθουσα παρουσιάσεων, στο "Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης και Δράσης" (www.vryssaki.gr).

Η διαδρομή σχεδιάστηκε από τον  Διονύση Μέρμυγκα (Υπεύθυνος του Βοτανικού Εργαστηρίου του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας) και την Άννη Ζαχαροπούλου, (Διπλωματούχο Ξεναγό) για την Attica Terra Walks στο πλαίσιο πιλοτικών - πολιτιστικών δράσεων, σε συνεργασία με την Έμμη Γραμμένου (Ιστορικός Τέχνης - Υπεύθυνη Οργάνωσης και Συντονισμού - Δημιουργός της  Attica Terra Walks).

Η παρουσίαση του κου Διονύση Μέρμυγκα προηγείται της  περιήγησης στην Αρχαία Αγορά και θα  πραγματοποιηθεί στις 11:00πμ στο "Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης και Δράσης", Βρυσακίου 17,Πλάκα.

Ακολουθεί στη συνέχεια ο βοτανικός-αρχαιολογικός περίπατος.

Ημερομηνία: 7 Μαΐου 2016, ώρα: 11:00 π.μ., Συμμετοχή στο πιλοτικό πρόγραμμα: ΔΩΡΕΑΝ, Διάρκεια: περίπου 3 ώρες, Σημείο συνάντησης: ''Βρυσάκι'' (Χώρος Τέχνης και Δράσης) στην Πλάκα., Τέλος διαδρομής: Μοναστηράκι, Eπικοινωνία: www.atticaterrawalks.com, E- mail: [email protected], Tηλέφωνο Επικοινωνίας.: +30 6932 74 44 90.

 

- Attica Terra Walks- ''Κεραμεικός, χώρος 'μνήμης' και 'αντιφωνίας'''

To Attica Terra Walks πραγματοποίησε με επιτυχία τα πιλοτικά, πολιτιστικά προγράμματά του, τον Απρίλιο. Μετά από επιθυμία των συμμετεχόντων στις δράσεις του Απριλίου το Attica Terra Walks  συνεχίζει τις πιλοτικές, πολιτιστικές του δράσεις και τα Σαββατοκύριακα του Μαΐου!!!

Mέσα από διαφορετικές προσεγγίσεις και θεματικές, οι περιηγήσεις και οι επιστημονικές εισηγήσεις στοχεύουν να μας κάνουν να δούμε την Αθήνα να αυτο-αποκαλύπτεται και να μας εμπνέει, επικοινωνώντας μας, αρχέτυπους μύθους που γίνονται δικοί μας.

Ο πιλοτικός χαρακτήρας των περιηγήσεων προϋποθέτει τη δοκιμή αυτής της εμπειρίας και την αξιολόγησή της από τους συμμετέχοντες, τους συνεργάτες, τους δημιουργούς, τους συντελεστές, τους φίλους που μας στήριξαν και μας στηρίζουν στην υλοποίηση αυτού του οράματος.

Προσκαλούμε Εκπαιδευτικούς, Πολιτιστικούς Φορείς και Μορφωτικά Ιδρύματα, Μουσεία, φίλους και συνεργάτες από τον χώρο του Πολιτιστικού Τουρισμού και της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Προξενεία, Εμπορικά Επιμελητήρια, ώστε να μας γνωρίσουν, να μας αξιολογήσουν και να δημιουργήσουμε συνέργειες στο μέλλον. Οι μικροί φίλοι είναι ευπρόσδεκτοι.

Οι νέοι φίλοι του Attica Terra Walks μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους κάνοντας εγγραφή στο newsletter στη σελίδα μας www.atticaterrawalks.com

Οι πιλοτικές δράσεις πραγματοποιούνται δωρεάν για τους συμμετέχοντες.

Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας, Αρχαιολόγους - Ξεναγούς που αφιλοκερδώς συμμετέχουν στην υλοποίηση των πιλοτικών πολιτιστικών προγραμμάτων.

Ευχαριστούμε το "Βρυσάκι" Χώρος Τέχνης και Δράσης  Βρυσακίου 17,Πλάκα  (www.vryssaki.gr) που εντελώς δωρεάν, μας φιλοξενεί για την υλοποίηση των πιλοτικών, πολιτιστικών προγραμμάτων μας στον υπέροχο χώρο του και γίνεται για όλους μας ένα "ποιητικό" meetingpoint.

Δήλωση Συμμετοχής απαραίτητη.

Κεραμεικός, χώρος 'μνήμης' και 'αντιφωνίας'

Η περιοχή του Κεραμεικού αποτελούσε το δυτικό όριο της αρχαίας πόλης αλλά και συμβολικό και τοπογραφικό όριο μεταξύ ζωής και θανάτου. Αποτελεί έναν από τους πιο όμορφους αρχαιολογικούς χώρους της πόλης με κατάλοιπα των αρχαίων τειχών και τμήμα του νεκροταφείου της περιοχής, συμπεριλαμβανομένου και ενός μικρού μέρους του «Δημοσίου Σήματος». Λόγω της ύπαρξης αυτών των καταλοίπων, ο Κεραμεικός αποτελούσε, από την αρχαιότητα, κατεξοχήν χώρο μνήμης.

Σε αντίστιξη με τα αρχαία μνημεία βρίσκεται η σύγχρονη συνοικία του Κεραμεικού καθώς και η ευρύτερη περιοχή, η οποία περιλαμβάνει τις συνοικίες Μεταξουργείο και Γκάζι. Η περιοχή χαρακτηρίζεται από πυκνή δόμηση και βιομηχανικά κτίρια. Χαρακτηριστικό των αντιφάσεων της σύγχρονης πόλης αποτελεί η συνύπαρξη, σε μικρή απόσταση μεταξύ τους, πολιτιστικών κέντρων, κέντρων διασκέδασης και κατοικιών μεταναστών. Δεν είναι τυχαίο ότι στην περιοχή παρουσιάζει μεγάλη εξάπλωση το φαινόμενο της «StreetArt”.

O περίπατός μας, με σημείο έναρξης στο Βρυσάκι, θα ξεκινήσει με μια σύντομη εισαγωγική παρουσίαση και θα συνεχιστεί με περιήγηση που θα  περιλαμβάνει τόσο τον αρχαιολογικό χώρο, όσο και χαρακτηριστικά σημεία της σύγχρονης συνοικίας.

Η διαδρομή σχεδιάστηκε από τον Αριστοτέλη Κοσκινά (Αρχαιολόγος - Ξεναγός) για την Attica Terra Walks στο πλαίσιο πιλοτικών πολιτιστικών δράσεων σε συνεργασία με την Έμμη Γραμμένου (Ιστορικός Τέχνης-Δημιουργός της Attica Terra Walks).

Ημερομηνία: 8 Μαΐου 2016, ώρα: 11:00 π.μ., Συμμετοχή στο πιλοτικό πρόγραμμα: ΔΩΡΕΑΝ, Διάρκεια: περίπου 3 ώρες, Σημείο συνάντησης: ''Βρυσάκι'' (Χώρος Τέχνης και Δράσης) στην Πλάκα., Τέλος διαδρομής: Σταθμός Μετρό Μοναστηράκι, Eπικοινωνία: www.atticaterrawalks.com, E- mail: [email protected], Tηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 6932 74 44 90.

 

 

- Hatha Yoga: Άννα Σαρούκου (Sol Υοga Athens)

Ο Μάιος μας φέρνει άλλο ένα ανοιξιάτικο/ καλοκαιρινό yoga project στην όμορφη γειτονιά της Πλάκας. Η Άννα Σαρούκου (SolΥοgaAthens) συμμετέχει στο φετινό Αthens Fringe Live. Η άνοδος της  θερμοκρασίας και το επερχόμενο καλοκαίρι αποτελεί μία ιδανική ευκαιρία για να ασχοληθούμε λίγο περισσότερο με το σώμα και την αναπνοή μας προσφέροντας στον οργανισμό μας ένα ευεργετικό και ωφέλιμο διάλειμμα από τις καθημερινές μας ενασχολήσεις.

Με γνώμονα την ελευθερία, τη διαφορετικότητα, τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε σώματος ο ασκούμενος ανακαλύπτει νέα σημεία στο νου και το σώμα του διακρίνοντας σταδιακά ορατά αποτελέσματα μέσα από μία ισορροπημένη και συνεπή άσκηση στη hatha yoga. Βιώνει την ευχαρίστηση της χαλάρωσης, το αίσθημα της ευεξίας και τον έλεγχο της αναπνοής μέσα από ξεχωριστές asanas και pranayamas.

Το μάθημα απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα.
Φοράμε άνετα ρούχα και φέρνουμε μαζί μας το προσωπικό μας yogamat.
Νamaste.

Τρίτη 10 και 17 Μαΐου 2016, Ώρα: 19.00, Κόστος συμμετοχής: 5 €/ μάθημα, Πληροφορίες - Δηλώσεις Συμμετοχής: 210 32 10 179.

 

- Κοινωνικά status και ταυτότητα στο θέατρο

Αυτό το σεμινάριο θα είναι ένα ταξίδι αναζήτησης και ανακάλυψης του εαυτού μέσα στην κοινωνία. Ποιοι είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν την άνοδο και την κάθοδο μας στην κοινωνία. Τι συναισθήματα μας γεννά αυτό; Είναι ίδιο το status του τάδε με του δείνα; Τι είναι αυτό που μας διαφοροποιεί από τους άλλους; Ποια η σχέση της κοινωνίας στη δημιουργία ταυτότητας και στερεοτύπων;

Το θέατρο βρίθει από τέτοια παραδείγματα. Όλοι οι ήρωες έχουν ένα κοινωνικό status και σύμφωνα με αυτό αλληλεπιδρούν με τους υπόλοιπους.

Το τμήμα θα ξεκινήσει με απλές ασκήσεις θεάτρου και θεατρικού παιχνιδιού: ομαδικότητας, εμπιστοσύνης, ρυθμού, επικοινωνίας, φαντασίας και δημιουργικότητας. Θα γνωρίσουμε και θα αφεθούμε στη μαγεία του κόσμου του θεάτρου. Στη συνέχεια και αφού κατακτηθεί το δέσιμο και η διαθεσιμότητα της ομάδας θα εστιάσουμε στα κοινωνικά status μέσα από τη μορφή παιχνιδιών και πολυποίκιλων αυτοσχεδιασμών που είναι και τα βασικά εργαλεία του θεάτρου. Πηγαίνοντας τη δυναμική μας ένα βήμα παραπέρα θα χρησιμοποιήσουμε αποσπάσματα από γνωστά θεατρικά έργα με σκοπό να δημιουργήσουμε και να παίξουμε δικές μας ιστορίες.

Διάρκεια Σεμιναρίου: από Παρασκευή 13 Μαΐου και κάθε Παρασκευή 17.00 – 19.00, Κόστος συμμετοχής: 30 ευρώ/ μήνα, Πληροφορίες - Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 32 10 179

 

 

- Σεμινάριο ''Fashion Recycling'' από την Βίβιαν Βαλσάμη

Ξηλώθηκε ή σκίστηκε το αγαπημένο σας ρούχο;

Μην το πετάξετε...επιδιορθώστε το μόνοι σας.

Υπάρχει  τρόπος να μείνουν τα ρούχα κοντά μας και όχι στο κάδο των σκουπιδιών.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε γυναίκα ανεξαρτήτως ηλικίας που επιθυμεί να ράψει εύκολα, χωρίς μηχανή, γρήγορα, σωστά, οικονομικά και προπάντων χωρίς πρόβες.

Είναι για αυτούς που θέλουν να μάθουν για την μεταποίηση και μπορούν να έχουν πρακτική πάνω στα δικά τους ρούχα. Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις, αυτό που μετράει είναι η κλίση, η καλή διάθεση και η αγάπη για δημιουργία.

Θα διδαχθούν:

Πρακτική Εξάσκηση , Τεχνικές Ραφής σε δείγματα με το χέρι, Συναρμολόγηση ρούχου και ανακύκλωση και Τελειοποίηση ρούχου.

Με την ανακύκλωση ρούχων που προτείνει, και με τη σωστή διαχείριση που μπορούμε να κάνουμε στα ρούχα μας, αυτά δε θα καταλήγουν στα σκουπίδια.

Διάρκεια Σεμιναρίου: από Σάββατο 14 Μαΐου και κάθε Σάββατο 12.00 – 15.00, Κόστος συμμετοχής: 40€ + ΦΠΑ για όλο τον κύκλο Πληροφορίες - Δηλώσεις Συμμετοχής: 210 32 10 179.

 

- Σεμινάριο ''Mixed Media Recycling Trash Art'' από την Βίβιαν Βαλσάμη

Αντικείμενα που αλλάζουν όψη. Πώς μπορούμε να επανα-χρησιμοποιήσουμε παλιά αντικείμενα με «ευτελή» υλικά για να δημιουργήσουμε πάλι από την αρχή.

Δεκάδες αντικείμενα στο σπίτι μας, τα οποία άνετα μπορούν να αποκτήσουν νέα χρηστικότητα, να ανανεώσουν την εικόνα του σπιτιού μας ή ακόμα και να μας λύσουν τα χέρια.

Έχετε παλιά πιάτα ή ποτήρια που έβαψαν στο πλυντήριο που αγοράσατε; Έχετε ένα μπουκάλι γυάλινο από νερό ή χυμό; Μια τσάντα που έχει φθαρεί; Όλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και πάλι σαν καινούργια.

Όχι δεν πετάμε τίποτα, αντίθετα δημιουργούμε πανέμορφα αντικείμενα για μας και μοναδικά χειροποίητα δώρα για τους φίλους μας! Ελάτε μαζί μας για να γνωρίσετε τον τρόπο!!! Έχουμε τη λύση!!!

Χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις ζωγραφικής, με την μέθοδο decoupage και άλλων τεχνικών μέσων, όλοι μπορούν να μάθουν αρκεί να το θέλουν!

Κάνει Trash Art που δημιουργείται από σκουπίδια και άλλα άχρηστα αντικείμενα τα οποία μετατρέπονται σε έργα σύγχρονης τέχνης.

Διάρκεια Σεμιναρίου: από Κυριακή 15 Μαΐου και κάθε Κυριακή 12.00 – 15.00, Κόστος Συμμετοχής: 40€ + ΦΠΑ για όλο τον κύκλο, Πληροφορίες - Δηλώσεις Συμμετοχής: 210 32 10 179.

 

- Έκθεση φωτογραφίας: Banana Pancake, a photo journey to the southeast Asian trail” του Μάνου Φίκαρη

Ο Μάνος Φίκαρης παρουσιάζει στο Βρυσάκι φωτογραφίες από το οδοιπορικό του στην νοτιανατολική Ασία.

Με μόνα εφόδια ένα σακίδιο και μια φωτογραφική μηχανή διέσχισε για 7 μήνες το “banana pancake trail”, όπως λέγεται το νοητό μονοπάτι που ξεκινάει από την Ινδία και φτάνει μέχρι και το Βιετνάμ.

Οι φωτογραφίες του μας μεταφέρουν από την έρημο του Ρατζαστάν, στα βουδιστικά χωριά των Ιμαλαΐων κι από τα παραποτάμια χωριά του Λάος, στις πολύχρωμες αγορές του Βιετνάμ. Καταγράφοντας την καθημερινή ζωή, τα τοπία και τα πρόσωπα προσφέρει μια διαφορετική ματιά σε μακρινές γωνιές του κόσμου.

Ο Μάνος Φίκαρης γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα. Από το 2007 ασχολείται με την φωτογραφία πειραματιζόμενος με διάφορες εικόνες, θέματα και τεχνικές. Από το 2012 έχει ταξιδέψει σε 13 χώρες της Αφρικής και της Ασίας. Δείγμα των αναζητήσεων αυτών αναρτάται στο προσωπικό του ιστότοπο: www.manosfikaris.com.

Διάρκεια Έκθεσης: 16-22 Μαΐου 2016, Είσοδος Ελεύθερη, Πληροφορίες: 210 32 10 179.

 

- ''Power of Love'': Μουσικό live από την July Grace

Κατά τη διάρκεια της ζωής μου η υποκριτική και το τραγούδι ήταν κάτι απαραίτητο για μένα, κάτι το οποίο βγαίνει από και για την καρδιά μου. Είμαι εδώ για να δοκιμάσω τον εαυτό μου ως μοντέλο και να διερευνήσω κάθε δυνατότητα δημιουργικής έκφρασης.

Μου αρέσει να τραγουδάω σε διαφορετικές γλώσσες όπως στα Ρωσικά, Αγγλικά. Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά και Γερμανικά. Και ίσως σύντομα να τραγουδάω και στα Ελληνικά.

Ημερομηνία: 18 Μαΐου,  Ώρα έναρξης: 21.30, Είσοδος: 10 ευρώ, Πληροφορίες - Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 32 10 179.

 

- Θεατρικός μονόλογος ''Μαύρο Γιασεμί''

Ο μονόλογος μιας κομμώτριας όταν βγάζει το προσωπείο της ηθοποιού, που πάντα ήθελε να γίνει, και αφήνει τον εαυτό της γυμνό στην περιπέτεια ενός φλεγόμενου 'εγώ'. Ενός 'εγώ' που καταρρέει όταν αντικρύζει την πραγματικότητα μέσα στον καθρέφτη και παγώνει το χρόνο. Ενός 'εγώ' που ανασυγκροτείται για να σχεδιάσει εκδίκηση. Ενός 'εγώ' που μυρίζει μαύρο γιασεμί.

Συγγραφέας : Μαρία Μαραγκουδάκη

Σκηνοθεσία : Βασίλης Βασιλάκης

Ερμηνεία : Κατερίνα Γκατζόγια

Μουσική : Νίκος Επίσκοπος

Φωτογραφία : Γιώργος Σκιτζάκος

 

Ημερομηνίες παραστάσεων: 23 & 24 Μαΐου 2016, Ώρα έναρξης: 21.30, Είσοδος: 5€(μειωμένο), 10€ , Πληροφορίες - Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 32 10 179.

 

- "Μην Ξεχάσετε το Κέρμα": Θεατρική Παράσταση από τη θεατρική ομάδα 2Μ.

Κι έρχεται η στιγμή που χρειάζεται να δώσεις κάποια εξήγηση. Μα πώς αλήθεια να περιγράψεις τα ανεξήγητα ή και φαινομενικά περίεργα, όταν στην ουσία τους είναι βαθύτατα συνηθισμένα;

Μία παράσταση που στοχεύει στο να αναδείξει τον ψυχισμό του σύγχρονου - και μη- ατόμου, σε καταστάσεις καταπιεστικές και αναγκαίες που του επιβάλλεται να τις αντιμετωπίσει, με ένα αποτέλεσμα που ακροβατεί ανάμεσα στο κωμικό και το τραγικό, το λογικό και το παράλογο, δημιουργώντας ένα συνονθύλευμα αυτών, φερμένο στην σκηνή από τα πιο αστεία πλάσματα. Αυτή βέβαια είναι η μία μόνο όψη του ''κέρματος''...Αναποδογύρισε το!

Παίζουν: Λίλη Τέγου, Μαρία Ιωάννου, Μαρία Θεοφιλάτου.

Ημερομηνία Παράστασης: Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, Ώρα, 21.30, Είσοδος: 10€, Πληροφορίες – Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 32 10 179.

 

Ιούνιος 2016

 

- The First Bet: Μουσικό live από τους Christy και Mestral

Δύο νέοι τραγουδιστές, η Christy και ο Mestral, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σας χαρίσουν μια βραδιά γεμάτη χορό και μουσική! Ένα πρόγραμμα για όλα τα γούστα με σύγχρονα, pop, dance αλλά και έντεχνα τραγούδια! Εκτός από γνωστές επιτυχίες, οι δύο καλλιτέχνες θα έχουν την ευκαιρία να σας παρουσιάσουν και δικά τους κομμάτια! Ελάτε μαζί μας να υποδεχτούμε το Καλοκαίρι!!!

Η Christy (Χριστίνα Πλαγιανού) γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική πηγαίνοντας σε Ωδείο και κάνοντας μαθήματα κιθάρας. Τελειώνοντας το Λύκειο, παράλληλα με τις σπουδές στις στη δημοσιογραφία, έκανε μαθήματα φωνητικής τα οποία συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Έχει τραγουδήσει σε διάφορες εκδηλώσεις και αυτόν τον καιρό, ετοιμάζει το δεύτερο προσωπικό της single.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα της στο Facebook: Christy - Χριστίνα Πλαγιανού.

Ο Mestral ή αλλιώς Φίλιππος Ραπτόπουλος Γεννήθηκε στο νομό Πέλλας στα Γιαννιτσά, και μεγάλωσε στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης. Άρχισε να συνθέτει και να παίζει μουσική από την ηλικία των επτά ετών και συνεχίζει μέχρι σήμερα. Ξεκίνησε από το μηδέν, χωρίς να έχει γνώσεις όσον αφορά τη σύνθεση (αυτοδίδακτος), και έτσι σταδιακά άρχισε να αναπτύσσει τις γνώσεις του στη μουσική. Ξεκίνησε συνεργασίες το καλοκαίρι του 2008 επαγγελματικά, και από τότε συνεργάστηκε με διάφορους καλλιτέχνες. Ως νέος συνθέτης πειραματίζεται σε διαφορετικά είδη μουσικής.

Ημερομηνία: 1 Iουνίου, Ώρα έναρξης: 21.30, Είσοδος: 5€, Πληροφορίες - Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 32 10 179.

 

- Ciner nights by Cinekra

Εναρμονισμένο με το πνεύμα του Athens Fringe Live, το οποίο για όγδοο χρόνο συνεχίζει δυναμικά να συστήνει και να υποστηρίζει νέους καλλιτέχνες, το Cinekra επιλέγει 9 νέους κινηματογραφιστές. Θέμα μας η σύγχρονη ελληνική δημιουργία όπως εκφράζεται μέσα από ποικίλες και πολύπλευρες οπτικές. Στο απόλυτο καλοκαιρινό event για αποδράσεις μέσα στην πόλη, με προβολές όλο τον Ιούνιο.

Οι ταινίες που θα προβληθούν είναι οι ακόλουθες:

- 2 Ιουνίου

''ΑΛ'': Η περίεργη σχέση ενός θύματος και ενός θύτη. Ένας κλέφτης που προσπαθεί να «βουτήξει» την τσάντα ενός περαστικού έρχεται αντιμέτωπος με κάτι μεγαλύτερο από τις συνέπειες μιας απλής κλοπής.

Σκηνοθεσία: Αλέξης Κουάντας, Διάρκεια: 12.30'

''Dark Illusion'': Ο Άλκης, ένας εσωστρεφής φωτογράφος με διαταραγμένη προσωπικότητα, φτάνει σε απόγνωση από τις εντάσεις ανάμεσα στην μητέρα του και τον αλκοολικό πατέρα  εγκαταλείψει το πατρικό του σπίτι και να μετακομίσει και σε συνδυασμό με τη συμμετοχή του σε ένα δημοσιογραφικό project θα αρχίσει να αμφισβητεί ολοένα και περισσότερες πτυχές της πραγματικότητας που βιώνει.

Σκηνοθεσία: Μάνος Καρυστινός, Διάρκεια: 74'

Ημερομηνία: 2 Iουνίου, Ώρα έναρξης: 21.30, Είσοδος ελεύθερη, Πληροφορίες – Κρατήσεις Θέσεων: 210 32 10 179

- 9 Ιουνίου

Tungsten'': Δυο έφηβοι, ένας ελεγκτής εισιτηρίων, ένα ζευγάρι, μετανάστες, παιδιά, στριμωγμένοι στον τοίχο ενός αδιέξοδου χωματόδρομου στη καρδιά της Αθήνας. Αποκλεισμός, βία, ψυχολογικός κανιβαλισμός και αλλεπάλληλες διακοπές ρεύματος, σκιαγραφούν, μία κοινωνία στα όριά της, ξεχασμένη στο σκοτάδι. 

Σκηνοθεσία: Γιώργος Γεωργόπουλος, Διάρκεια: 99'

Ημερομηνία: 9 Ιουνίου, Ώρα έναρξης: 21.30, Είσοδος ελεύθερη, Πληροφορίες – Κρατήσεις Θέσεων: 210 32 10 179.

 

- 16 Iουνίου

''O Xειμώνας (The Winter)'': Ο Νίκος ένας νέος, ρομαντικός συγγραφέας από την Ελλάδα, ζει στο Λονδίνο ώσπου τον χτυπά η οικονομική κρίση. Αποφασίζοντας να επιστρέψει στον τόπο καταγωγής του, βρίσκει καταφύγιο στην ορεινή Σιάτιστα και στο παλιό, εγκαταλελειμμένο αρχοντικό του 16ου αιώνα των παιδικών του χρόνων που κουβαλάει μια περίεργη κληρονομιά γεμάτη φήμες, προκαταλήψεις και μυστήριους θανάτους.

Σκηνοθεσία: Kωνσταντίνος Κουτσολιώτας, Διάρκεια: 105'

Hμερομηνία: 16 Iουνίου, Ώρα έναρξης: 21.30, Είσοδος ελεύθερη, Πληροφορίες – Κρατήσεις Θέσεων: 210 32 10 179.

 

- 25 Ιουνίου 2016 

Yelena Σκην. Δημήτρης Αμπατζής 2015 15.45’’: Η ιστορία μίας Ουκρανής οικονομικής μετανάστριας, στην Αθήνα του 2015, η οποία δουλεύει ως οικιακή βοηθός. Μια μέρα από της ζωής της Yelena μέσα στην οποία τα όρια της θα δοκιμαστούν και θα πρέπει να λάβει σημαντικές αποφάσεις.

Personal Responsibility Σκην. Γιούλη Κολοβού 2014 10’: Μια κοπέλα ονειρεύεται τη στιγμή που θα βρεθεί στην αγκαλιά του νεαρού αγαπημένου της. Μόλις αυτός εμφανίζεται, η κοπέλα εξαναγκάζεται από έναν μεσήλικα άνδρα να τον επακολουθήσει.

Postheimat Σκην. Ιωάννα Κρυωνά 2014 23’: Μία θεατρική ομάδα Ελλήνων μεταναστών ανεβάζει στο Βερολίνο το έργο «Τρόμος και αθλιότητα του 3ου Ράιχ» του Μπρεχτ. Ένα μέλος τους νοσηλεύεται σε ένα νοσοκομείο που στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο λειτουργούσε ως ψυχιατρική κλινική. Έτσι έρχονται εκ νέου αντιμέτωποι με το παρελθόν της ναζιστικής Γερμανίας.

Fawns Σκην. Θανάσης Τσιμπίνης 2014 3.19’’: Δύο νεαροί άντρες βρίσκονται μόνοι σε ένα καθαριστήριο ρούχων. Κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλον σιωπηλοί και περιμένουν. Στον τοίχο απέναντι, βρίσκεται ένα παλιό κάδρο που έχει κεντημένο ένα μικρό ελάφι.

Distress Call Σκην. Άγγελος Μπάλλας 2014 18’: Στον απόηχο μίας βομβιστικής επίθεσης, τα μέλη της υπεύθυνης επαναστατικής οργάνωσης συναντιούνται στο κρησφύγετο τους. Μαθαίνοντας ότι οι Αρχές πλησιάζουν επικίνδυνα στη σύλληψη τους, ένα μέλος καταστρώνει ένα σχέδιο απεμπλοκής τους.

Ημερομηνία: Σάββατο 25 Ιουνίου 2016, Ώρα 21.30, Είσοδος ελεύθερη, Πληροφορίες – Κρατήσεις Θέσεων: 210 32 10 179.

 

- Θεατρική Παράσταση: Το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα 

Η επιτυχημένη παράσταση του περσινού καλοκαιριού, επιστρέφει στο Βρυσάκι!

Η παράσταση που κέρδισε θεατές, μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες, θεατρόφιλους και μη, το ασφυτικό καλοκαίρι του 2015, επιστρέφει τον Ιούνιο στο  Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης & Δράσης: Το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα θα ανοίξει την πόρτα του για τον Ιούνιο και Ιούλιο, κάθε  Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στην πιο όμορφη αυλή της Αθήνας κάτω από την Ακρόπολη.

Υπόθεση

Ανδαλουσία. Μετά την κηδεία του άνδρα της, η 60χρονη Μπερνάρντα Άλμπα, επιβάλλει στις πέντε κόρες της της πολύχρονο κατ’οίκον εγκλεισμό λόγω πένθους. Σε ένα σπίτι, χωρίς αντρική παρουσία, εισβάλλει ο Έρωτας και τα ανατρέπει όλα... Μία βαλκανική τραγωδία εννέα γυναικών, με αέρα αλμοδοβαρικό.

Σκηνοθετικό Σημείωμα

Αυτό το καλοκαίρι, συμπληρώνονται 80 χρόνια από το θάνατο του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα και ένας χρόνος μετά το Δημοψήφισμα. Επέτειοι που μας θυμίζουν ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει, αλλά τίποτα δεν είναι όπως παλιά: σε μια ισχνή δημοκρατία, δίχως καμιά πίστη στο συνάνθρωπο, Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα δεν είναι ένα έργο, που απλά μπορεί να μας αφορά, είναι ο κόσμος μέσα στον οποίο ζούμε.

Η Μπερνάρντα, η Αδέλα, η Πόνσια, η Μαρτύριο, η Ανγκούστιας, η Αμέλια, η Μαγδαλένα, η Προυντένσια κι ο πανταχού παρών, και γι' αυτό απών, Πέπε, είναι σάρκα από τη σάρκα μας. Μιλούν τη λογοκριμένη γλώσσα μας, ενώ η στεγνή, από τη στέρηση και τον εγκλεισμό, όψη τους καταμαρτυρά όσα οι λέξεις κρύβουν. Από τη μια κοινωνία σε κρίση, ας πούμε, την ισπανική, τις μέρες του '36 λίγο πριν το πραξικόπημα, στην ελληνική κοινωνία του 2016. Από το δυτικό άκρο της Μεσογείου, έως τις απότομες ακτές της Αδριατικής και της Μαύρης Θάλασσας, από τις ορκισμένες παρθένες της Αλβανίας έως τις ηρωίδες του Αλμοδόβαρ, οι ίδιες ακούραστες νότες, οι ίδιες υγρές και μεστές φωνές, οι ίδιες υποσχέσεις και το ίδιο σκληρό παιχνίδι με το θάνατο.

Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα είναι μια ανδαλουσιανή τραγωδία, με άλλα λόγια μια βαλκανική τραγωδία, που λαμβάνει χώρα στις εσχατιές του πολιτισμένου κόσμου. Η άνυδρη και διψασμένη γη, καθρεφτίζεται στα στερημένα από έρωτα γυναικεία πρόσωπα του έργου. Αφόρητη ζέστη δοκιμάζει τα όρια της ύπαρξης τους σε εγκλεισμό, ενώ μια πιθαμή έξω από το σπίτι - φυλακή, μοιάζει να απλώνεταιένα σύμπαν διαποτισμένο από αισθησιακές μουσικές και οσμές, κάθιδρων από το χορό, σωμάτων, που δεν παύουν ποτέ να ερωτεύονται. Αλήθεια ή ψέματα; Μια φαντασίωση που στήνει μοιραίες παγίδες στα θύματά της, ή μια αλήθεια, που όμως η κατάκτησή της χρειάζεται τόλμη και πόθο ή, ακόμα καλύτερα, duente;

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Κείμενο: Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα

Μετάφραση: Μαρία Σκαφτούρα

Σκηνοθεσίαμουσική επιμέλεια: Ένκε Φεζολλάρι

Φωτισμοί: Ελίζα Αλεξανδροπούλου

Δραματολογική Επεξεργασία: Ναταλί Μηνιώτη

Κοστούμια και Επιμέλεια Σκηνικού Χώρο: Χριστίνα Κωστέα

Βοηθός Σκηνοθέτη: Χρήστος Χριστόπουλος

Φωτογραφίες: Κική Παπαδοπούλου

Κομμώσεις: Τάσος Καστανιάς

Επιμέλεια/ μακιγιάζ: Make up lab by Yanniυ:s Marketakis

 

Ερμηνεύουν:

Ιωάννα Μαυρέα / Μπερνάρντα Άλμπα

Μαρία Σκαφτούρα/ Πόνθια

Δήμητρα Κολλά–Ανγκούστιας

Φαμέλη Χριστίνα – Αδέλα

Βίκυ Παπαδοπούλου / Μαρτίριο

Αγάπη Παπαθανασιάδου / Μαγκνταλένα

Βέφη Ρέδη / Μαρία Χοσεφα

Φρύνη Θετάκη / υπηρέτρια

Ξανθή Κρανίδη /Αμέλια

Παραγωγή: Λυκόφως

** Το κείμενο της παράστασης κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Βακχινόν (Ασκληπιού 17)

Πρεμιέρα: Δευτέρα, 6 Ιουνίου, Ημέρες Παραστάσεων: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, από 6 Ιουνίου έως 29 Ιουνίου 2016, Ώρα Έναρξης: 21.30, Διάρκεια Παράστασης: 90 λεπτά (χωρίς διάλειμμα), Είσοδος: 12 € (γενική είσοδος), 5 € (μειωμένο για κατόχους ανεργίας ΟΑΕΔ), ΠληροφορίεςΚρατήσεις Θέσεων: 210 32 10 179 (καθημερινές 12.00-19.00).

 

- Εικαστική Έκθεση "Ξέφωτο'' του Ηλία Τολιάδη

Η δουλειά του Ηλία Τολιάδη αναφέρεται στον μετανάστη κι ειδικά στον καλλιτέχνη μετανάστη και στη διαδικασία ένταξης του σε άλλες σύγχρονες κοινωνίες. Βασισμένος και σε προσωπικά βιώματα και μέσα από τελετουργία δημιουργείτε ένας χώρος για συζήτηση ή αφήγηση διάφορων ιστοριών και μνήμων  που οι μετανάστες κουβαλούνε μαζί τους και ενώνονται με τις καινούριες εμπειρίες στο μέρος όπου φτάνουν. Και με την μέθοδο που αναπτύσσετε στην ζωγραφική δράση και  διαμέσου των εικόνων που δημιουργούνται προκύπτει μια μορφή λύτρωσης.  Και μια αίσθηση ανακούφισης ότι κάποιες ιστορίες και μνήμες  βρίσκονται πια στο χαρτί η στον καμβά και δεν θα ξεχαστούνε.

Στη συγκεκριμένη έκθεση, σε μια εποχή κρίσης και ανακατατάξεων και μέσα από την ματιά του μετανάστη καλλιτέχνη που επιστρέφει,  ψάχνει ένα «ξέφωτο» όπου θα συναντήσει ανθρώπους για να  θυμηθούνε πως ήτανε και πως φτιαχνότανε τα σκαμνάκια των παλιότερων χρόνων, όπου καθήμενοι μπορούνε να ακούσουν ιστορίες είτε από άλλους που διαβάζουν είτε θυμούνται είτε αν θέλουν κάποιοι να πούνε κάποιες δικές τους. Περιτριγυρισμένοι με σχέδια και πίνακες φτιαγμένους μέσα από μνήμες που δραπέτευσαν από το παρελθόν και ήρθαν να συναντήσουν τα υλικά που θα τους ενώσουν με το νέο για να συνεχιστεί η βασική ιστορία της ανθρώπινης συνύπαρξης.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα διενεργηθεί Workshop κατασκευής σκαμνιού και ανάγνωση (Ημερομηνία: 11 Ιουνίου, Ώρα έναρξης: 12.00, Ελεύθερη συμμετοχή, Πληροφορίες- Δηλώσεις Συμμετοχών: 210 32 10 179).

 

- Ανάγνωση από τον  Πανούριο Στρατή

Ο Καλλιτεχνικός Οργανισμός «Κοχύλι» συναντιέται με τον ζωγράφο Ηλία Τολιάδη και δημιουργεί μια εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο του Maeterlinck Maurice «Η νοημοσύνη των φυτών».

Η δουλειά του Τολιάδη αναφέρεται στον μετανάστη κι ειδικά στον καλλιτέχνη μετανάστη και στη διαδικασία ένταξης του σε άλλες σύγχρονες κοινωνίες. Βασισμένος και σε προσωπικά βιώματα και μέσα από τελετουργία δημιουργείτε ένας χώρος για συζήτηση ή αφήγηση διάφορων ιστοριών και μνήμων  που οι μετανάστες κουβαλούνε μαζί τους και ενώνονται με τις καινούριες εμπειρίες στο μέρος όπου φτάνουν. Και με την μέθοδο που αναπτύσσετε στην ζωγραφική δράση και διαμέσου των εικόνων που δημιουργούνται προκύπτει μια μορφή λύτρωσης. Και μια αίσθηση ανακούφισης ότι κάποιες ιστορίες και μνήμες  βρίσκονται πια στο χαρτί ή στον καμβά και δεν θα ξεχαστούνε. Στη συγκεκριμένη έκθεση, σε μια εποχή κρίσης και ανακατατάξεων και μέσα από την ματιά του μετανάστη καλλιτέχνη που επιστρέφει, ψάχνει ένα «ξέφωτο» όπου θα συναντήσει ανθρώπους για να  θυμηθούνε πώς ήτανε και πώς φτιάχνονταν τα σκαμνάκια των παλιότερων χρόνων, όπου καθήμενοι μπορούνε να ακούσουν ιστορίες είτε από άλλους που διαβάζουν είτε θυμούνται είτε αν θέλουν κάποιοι να πούνε κάποιες δικές τους. Περιτριγυρισμένοι με σχέδια και πίνακες φτιαγμένους μέσα από μνήμες που δραπέτευσαν από το παρελθόν και ήρθαν να συναντήσουν τα υλικά που θα τους ενώσουν με το νέο για να συνεχιστεί η βασική ιστορία της ανθρώπινης συνύπαρξης.

Ημερομηνία: 18 Ιουνίου, Ώρα έναρξης: 18.00, Είσοδος ελεύθερη, Πληροφορίες - Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 32 10 179.

Διάρκεια έκθεσης: 7 - 27 Iουνίου, Εγκαίνια: Παρασκευή 10 Ιουνίου, στις 18.00, Ώρες λειτουργίας: 12.00 – 22.00 καθημερινά, Πληροφορίες: 210 32 10 179.

 

- ''Ευεξία γέλιου για αναγέννηση και δημιουργία'': Βιωματικό Εργαστήρι από τον Ηλία Κουμπούνη

Είναι ευρέως γνωστό ότι το γέλιο βοηθάει να νιώθεις καλύτερα, αλλά γνωρίζατε ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τη ζωή σας στο σπίτι και στην εργασία;

Η διασκέδαση δεν είναι επιπόλαια. Είναι ένα θεμελιώδες μονοπάτι για την ευεξία. Ελάτε να μάθετε πώς το γέλιο, μπορεί να ωφελήσει όλες τις πτυχές της ύπαρξής σας. Το γέλιο δεν μπορεί να θεραπεύσει ή να λύσει κάποιο πρόβλημά σας.

Μπορεί όμως να συμβάλλει αποτελεσματικά στην δημιουργία μιας θετικής στάσης ζωής, καθώς και στην καλύτερη διαχείριση των συναισθημάτων σας.

Σε περιμένουμε σε αυτό το ξεχωριστό εργαστήρι Ευεξίας Γέλιου για να κατανοήσεις, να βιώσεις και να νοιώσεις όλη την ύπαρξή σου με πολύ απλό τρόπο! Παίζοντας και διασκεδάζοντας!

Ημερομηνία: 11 Ιουνίου, Ώρα: 15.00-17.00, Κόστος συμμετοχής: 10€, Πληροφορίες - Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3210179.

- ''Επικοινωνία και συνδεσιμότητα'': Βιωματικό Σεμινάριο από την Νάντια Βλαστού

Καθημερινά επικοινωνούμε, συνειδητά και ασυνείδητα με τους γύρω μας. Το “τί” λέμε ονομάζεται "λεκτική επικοινωνία", το "πώς" το λέμε ονομάζεται "μη-λεκτική". Στην μη-λεκτική επικοινωνία χρησιμοποιούμε το σώμα μας και την φωνή μας για να επικοινωνήσουμε με τους γύρω μας, ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνουμε! Έρευνες έχουν αποδείξει ότι το "πώς" λέμε κάτι επηρεάζει πολύ περισσότερο τους γύρω από το "τί" λέμε. Επικοινωνούμε καλύτερα όταν καταφέρουμε να αναπτύξουμε και τα δυο... τις εκφραστικές μας δεξιότητες δηλαδή!

Οι δεξιότητες αυτές είναι απαραίτητες για τους ηθοποιούς και αναγκαίες για οποιονδήποτε άνθρωπο, επειδή όλοι μας διαρκώς επικοινωνούμε! Θα’ θελες οπότε να επικοινωνείς μαζί τους καλύτερα?

Σε αυτό το βιωματικό σεμινάριο από την Νάντια Βλαστού (BSc: Human Resources, MSc: Experiential Education) θα αναπτύξουμε την ικανότητά μας να εκφραζόμαστε. Το αποτέλεσμα είναι να επικοινωνούμε και να συνδεόμαστε ουσιαστικά με όσους έχουμε (ή θέλουμε να προσελκύσουμε) γύρω μας!!!   Η Νάντια έχει διεξάγει σεμινάρια ανάπτυξης δεξιοτήτων (π.χ εκφραστικές δεξιότητες, διαπολιτισμική επικοινωνία, presentation skills,  αντιμετώπιση bullying, κλπ.) σε εφήβους και ενήλικες στην Ελλάδα, την Φινλανδία και την Νέα Υόρκη.

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016, Ώρα: 17.00-19.00, Κόστος συμμετοχής: 10€, Πληροφορίες - Δηλώσεις Συμμετοχής: 210 32 10 179.

 

- ''Εργαλειοθήκη κατά του στρες'': Εργαστήριο από τον Νίκο Παραμερίτη

Σκοπός του εργαστηρίου αυτού είναι η ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις από το χώρο της νευροεπιστήμης σχετικά με  την αντιμετώπιση του άγχους καθώς και η εκπαίδευση σε αποδοτικές τεχνικές ελέγχου του, αλλά και σταδιακής μείωσής του γενικότερα.

Χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες και εύκολα εφαρμόσιμες τεχνικές από την κλινική υπνοθεραπεία, τον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP), τη γνωσιακή, τη συμπεριφορική και την ενεργειακή ψυχολογία, θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες ώστε:

  • Να διακόπτουν τα μοτίβα άγχους στον εγκέφαλο, Να αξιοποιούν την έμφυτη ικανότητα του οργανισμού μας για χαλάρωση, Να αλλάζουν τον εσωτερικό τους διάλογο ώστε να μην αγχώνονται και Να προετοιμάζουν το μυαλό για την επιτυχία.

Ημερομηνία: 12 Iουνίου, Ώρα έναρξης: 15.00, Κόστος συμμετοχής: 10€, Πληροφορίες- Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 32 10 179.

 

- '' Ζωή μισή - όταν πάντα κάτι λείπει'': Γεωργία Μιχαλαριά

Τι θα ήταν ο ήλιος χωρίς το φεγγάρι; Το γλυκό χωρίς το αλμυρό; Η ζωή χωρίς το θάνατο; Η χαρά χωρίς τη λύπη; Το καλό χωρίς το κακό; Έννοιες που προσδιορίζονται η μία από την άλλη, άσκοπες χωρίς το αντίθετό τους.

Θέλουμε να είμαστε χαρούμενοι, αλλά η κρυμμένη θλίψη καραδοκεί. Προσπαθούμε να είμαστε δοτικοί, αλλά ο εγωισμός μας χτυπάει την πόρτα. Γινόμαστε το επίκεντρο της προσοχής, αλλά κατά βάθος φοβόμαστε ότι είμαστε βαρετοί. Στην «τέλεια» ζωή μας, ο ίδιος μας ο εαυτός μάς περιμένει στη γωνία.

Σε αυτό το σεμινάριο θα ανακαλύψουμε εκείνες τις καλά κρυμμένες πλευρές του εαυτού μας που δε μας επιτρέπουν να απολαύσουμε τη ζωή και να νιώσουμε πληρότητα. Στόχος του σεμιναρίου είναι να βρούμε τρόπους να έρθουμε σε επαφή με το «ολόκληρο» της ύπαρξής μας και να προσπεράσουμε τα εμπόδια, που μας στερούν την πληρότητα που αναζητούμε.

Ημερομηνία: 12 Ιουνίου, Ώρα έναρξης: 17.00

Κόστος συμμετοχής: 10€, Πληροφορίες – Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 32 10 179.

 

- Ρέικι

Το Ρέικι είναι η ενέργεια που βρίσκεται άφθονη στο σύμπαν, στη φύση κι ολόγυρά μας, η οποία προσφέρει τη ζωή (ζωτικότητα).

Τι δεν είναι Ρέικι:

* Θρησκεία ή κουλτούρα, Δόγμα ή συγκεκριμένες δογματικές πεποιθήσεις, Κάτι που ελέγχει το νου ή φέρνει υπνηλία, Μασάζ, Κάτι που μπορεί να διδάξει οποιοσδήποτε και Κάτι που επεμβαίνει στη θεραπεία με φάρμακα.

Ωφέλη του Ρέiκι:

* Προλαμβάνει, μειώνει τις δυσλειτουργίες ως εναλλακτική φυσική μέθοδος θεραπείας, Μειώνει τα συναισθήματα πόνου και απελπισίας σε κρίσιμη κατάσταση, Μειώνει τη συσσώρευση stress της καθημερινότητας, Προάγει την αγάπη, την φροντίδα, την συμπόνια, την καλοσύνη την γαλήνη και Δεν έρχεται σε αντίθεση με την κάθε θρησκεία ή με οποιοδήποτε άλλο πιστεύω.

Διδάσκουσα: Λέλα Σκίτσα, Reiki Master, Meditation & yoga Ιnstructor

Τετάρτη 12 Ιουνίου, Ώρα Έναρξης: 19.00, Είσοδος: 5 €/ μάθημα, Πληροφορίες –Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 32 10 179.

 

- Σεμινάριο: Εισαγωγή στην κατασκευή βιτρώ

Αυτό το σεμινάριο απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλους τους ανθρώπους που θα ήθελαν να γνωρίσουν από κοντά και να μάθουν αυτή την υπέροχη τέχνη. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους έργο τέχνης Βιτρό.

*Επικοινωνήστε με το γραφείο για λεπτομέρειες σχετικά με τα υλικά και εργαλεία που θα χρειασθούν.

Διάρκεια σεμιναρίου: 13 Iουνίου - 24 Ιουνίου, 2 εβδομάδες, Δευτέρα - Τετάρτη – Παρασκευή, Ώρα: 17.00 – 19.00, Κόστος συμμετοχής: 5€/ μάθημα, Πληροφορίες - Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 32 10 179       

 

- ''Συναυλία στην αυλή''

Η ομάδα του τραγουδιού από το πρόγραμμα της αλληλεγγύης θα παρουσιάσει μέρος της δουλειάς της από όλη τη χρονιά, ταξιδεύουντας σε τραγούδια με τη συνοδεία κιθάρας.

Ημερομηνία: 17 Iουνίου, Ώρα έναρξης: 21.30, Είσοδος : 10€, Πληροφορίες – Κρατήσεις θέσεων: 210 32 10 179.

 

- Θεατρική Παράσταση ''Ο Καραγκιόζης''

Βραβευμένη ως πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας το 2006, η ηθοποιός και σκηνοθέτις Λένα Κιτσοπούλου έγραψε τη συλλογή διηγημάτων «Μεγάλοι Δρόμοι» το 2010. Το διήγημα «Ο Καραγκιόζης» θα δούμε δραματοποιημένο επί σκηνής, σε σκηνοθεσία Ανδρέα Αραούζου, με τον Ηρόδοτο Μιλτιάδους να ενσαρκώνει το λογοτεχνικό αυτό ήρωα.

Η ιστορία αποτελεί μια ιδιαίτερα διεισδυτική ματιά στην παιδική ηλικία – αυτή που όλοι ανεξαιρέτως κουβαλάμε σε ολόκληρη τη ζωή μας. Σκιαγραφείται η πορεία του ήρωα, από την παιδική ηλικία μέχρι την πατρότητα, αποκαλύπτοντας τραύματα του ψυχισμού του, τα οποία προκλήθηκαν στα παιδικά του χρόνια, ενώ υπάρχει ο κίνδυνος αυτά τα τραύματα να εξωτερικευτούν με καταστροφικές συνέπειες...

Με αυτή τη θεατρική παράσταση μεταφέρεται η σπαραχτική συγγραφή της Λένας Κιτσοπούλου σε δραματικό λόγο και ζωντανεύει η ψυχοσύνθεση ενός λογοτεχνικού ήρωα μέσα από την ενσάρκωση του ηθοποιού. Το έργο και η παράσταση αγγίζουν και φωτίζουν κάποιες σκοτεινές ρίζες της προσωπικότητάς μας.

Η παράσταση διαρκεί 45 λεπτά και είναι ακατάλληλη για άτομα κάτω των 15 χρονών.

Ημερομηνία: 23 Ιουνίου, Ώρα έναρξης: 21.30, Είσοδος: 10€, Πληροφορίες - Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 32 10 179.

 

- Θεατρική Παράσταση ''Ο μαύρος μασέρ και ο πόθος''

Ο Τένεσι Ουίλιαμς γίνεται ένα με τους χαρακτήρες του. Γράφει γι'αυτούς σαν να γράφει για τη ζωή του. Ο συγγραφέας είναι και σκηνοθέτης και πάσχων Χριστός στο διήγημα "Ο πόθος και ο μαύρος μασέρ". Αναζητεί το Θεό για να τον λυτρώσει με το μαύρο χέρι της εξιλέωσης. Λύτρωση από τι; Από τα πάθη, βέβαια, που γίνονται Πάθος. "Γιατί οι αμαρτίες του κόσμου είναι στην πραγματικότητα οι αδυναμίες του, οι ατέλειές του, και αυτές θα πρέπει να τις εξιλεώσει ο πόνος". Ο ηθοποιός μετατρέπεται σε μια πολλαπλή αλλά συνάμα μονοδιάστατη προσωπικότητα. Είναι ο Ουίλιαμς, είναι ο αφηγητής, είναι ο Burns....

Τι είναι εκείνο που κάνει τον άνθρωπο να αγαπά το σκοτάδι; Τι είναι εκείνο που τον κάνει να ερωτοτροπεί με την εκμηδένιση του «είναι» του; Ποια είναι εκείνη η ακατανόητη δύναμη που τον ελκύει προς μια ανώτερη διάσταση; Είναι άραγε η σάρκα ένα βάρος από το οποίο η ψυχή πρέπει να απαλλαγεί για να πλησιάσει το Δημιουργό της; Τι θέλει να δηλώσει ο Τένεσι Ουίλιαμς πίσω από το κρυπτογραφημένο διήγημα «Ο πόθος και ο μαύρος μασέρ»; Πως λύνεται ο γρίφος της ανθρώπινης ύπαρξης μέσα από τη μεταφυσική του Αμερικανού συγγραφέα;

Ο Antony Burns είναι ο ήρωας του διηγήματος που αναζητά τρόπο διαφυγής από τα αδιέξοδα του επίγειου κόσμου. Βολεύεται στο σκοτάδι, κλασικό σύμβολο ανυπαρξίας στο έργο του Ουίλιαμς (βλ. και μονόπρακτο «Ο κύριος Πάραντάις»). Αυτό δεν αρκεί. Δεν βλέπει την ύλη, αλλά η ύλη εξακολουθεί να τον βαραίνει. Τη λύση θα δώσει ο μαύρος μασέρ που θα πραγματώσει τον μεγαλύτερο πόθο του ήρωα. Ποιος είναι στην πραγματικότητα ο μαύρος μασέρ; Απάντηση δίνεται στο θεατρικό «Small Craft Warning». O γιατρός, τον οποίο υποδύθηκε ο ίδιος ο Ουίλιαμς αναφέρει: «Πάντα φανταζόμουν πως ο Θεός είναι μαύρος, χωρίς καθόλου φως στο πρόσωπό του, κινείται στο σκοτάδι σαν μαύρος…».

Η ιστορία παραπέμπει στο αρχέτυπο του Μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας. «Λάβετε, φάγετε. Τούτο εστί το σώμα μου». Ο Ουίλιαμς, για μια ακόμη φορά δηλώνεται ως ο θύων, ο θυόμενος και ο προσφέρων τη θυσία. Η κοινωνία του έργου του και η μετάληψη του θρησκευτικού του δράματος συνθέτουν την πνευματική συνέχεια του συγγραφέα ακόμη και μετά την φυσική του έκλειψη.

Την παράσταση θα προλογίσει ο καθηγητής του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνων και μέλος του ΔΣ του Εθνικού Θεατρου κ. Ιωσηφ Βιβιλακης.

Σκηνοθεσία- δραματουργική επεξεργασία: Ανθούλλης Δημοσθένους

Ερμηνεύει: Ανδρέας Αραούζος

Σκηνογραφία: Αντώνης Νεοφύτου

Χορογραφία: Γιώργος Δημόπουλος

Μετάφραση: Άνθη Ζαχαριάδου

Ημερομηνία: 24 Iουνίου, Ώρα έναρξης: 21.30, Είσοδος: 10€, Πληροφορίες - Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 32 10 179.

 

Ιούλιος 2016

 

- See you soon: Μουσικό Live

Ο νέος τραγουδοποιός προσγειώνεται και φέτος στο Athens Fringe Festival και το Βρυσάκι για μια βραδιά αφιερωμένη σε όλα τα ανήσυχα και δημιουργικά πλάσματα.

Το συνταξίδεμα, τα απρόβλεπτα της συνύπαρξης, η θεατρικότητα και ο αυτοσχεδιασμός, είναι βασικές αξίες μιας παράστασης που χαίρεται να σκαρφαλώνει στη σκηνή.

SEE YOU SOON..

Τσέλο: Σταύρος Παργινός

Κιθάρες, Τραγούδι: Τιμολέων Γκέτσος

Ημερομηνία: 7 Ιουλίου, Ώρα έναρξης: 21.30, Είσοδος: 10€, Πληροφορίες –Κρατήσεις Θέσεων: 210 32 10 179.


 

- The Ritsos Project

Το The Ritsos Project, αποτελεί ένα φεστιβάλ που γιορτάζει την κληρονομιά του ποιητή Γιάννη Ρίτσου, επιστρέφει στην Ελλάδα τον Ιούλιο για την τρίτη σεζόν του. Ιδρύθηκε το 2014 και ενώνει μουσικούς της κλασικής μουσικής, εικαστικούς καλλιτέχνες, ηθοποιούς και συγγραφείς να δημιουργήσουν από κοινού συναρπαστικές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Το 2016 το φεστιβάλ ανοίγει στην Αθήνα στις 21 Ιουλίου στο Βρυσάκι Living Art & Space με μια κοινή έκθεση/ συναυλία. Τέσσερις αναδυόμενοι συνθέτες θα παρουσιάσουν τα έργα τους για πρώτη φορά στο κοινό παράλληλα με μια νέα έκθεση από τον ανερχόμενο Έλληνα φωτογράφο Χρυσόστομος Γαλάθρης.

Γίνε μέλος της διεθνούς ομάδας των μουσικών από τις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, την Ιαπωνία, την Αυστραλία και την Τουρκία, για ένα βράδυ ωδή στον πολιτισμό!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ΡΙΤΣΟΣ 2016, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:

www.theritsosproject.org | www.facebook.com/theritsosproject

Το The Ritsos Project υποστηρίζεται από το Earle Brown Foundation, το Presser Foundation, το Eastman School of Music, το University of Rochester, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Συμβούλιο του Καρλόβασι, στη Σάμο.

 

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 21.30, Είσοδος Ελεύθερη, Πληροφορίες - Δηλώσεις Συμμετοχής: 210 32 10 179.

 

- Εργαστήρι Θεάτρου από τους Mélissa Guex και Emre Yıldızlar

Μέσω της παιδαγωγικής μεθόδου Lecoq

Το έργο αφορά στο σπάσιμο των φραγμών μεταξύ χορού και θεάτρου και, πάνω απ 'όλα, της επικοινωνίας ιδεών και συναισθημάτων μέσω του σώματος. Δεν είναι να βρουν μία κίνηση σε μία ένα έννοια, αλλά να βρουν το νόημα της κίνησης. Εμείς δεν χορεύουμε, ούτε ερμηνεύουμε, αλλά πράττουμε. Το έργο ωθεί το φυσικό όριο, προκειμένου να βρεθεί η δεξιοτεχνία στις πράξεις. Κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, προτείνουμε την ατομική έρευνα και την χορευτική κίνηση. Ο στόχος είναι να δώσουν τη δύναμη της στήριξης ή της εξαίρεσης και να λαμβάνουν ενέργεια και δύναμη από τους άλλους.

Με τους

Mélissa Guex, Ελβετία                                            Emre Yıldızlar, Τουρκία

Χορεύτρια και ηθοποιός                                          Ηθοποιός

Το ντουέτο συναντήθηκε κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στην Ecole Internationale de Théâtre Lassaad στις Βρυξέλλες. Από τότε, εργάζονται μαζί, παίζοντας σε φεστιβάλ και παραδίνοντας σεμινάρια στην Ελβετία, την Τουρκία, την Ελλάδα και το Βέλγιο.

- Τα μαθήματα δίνονται στα αγγλικά, γαλλικά και τουρκικά.

- Επαγγελματίες και ερασιτέχνες είναι ευπρόσδεκτοι.

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016, Ώρα: 14.00-18.00, Ελεύθερη Συμμετοχή, Πληροφορίες - Δηλώσεις Συμμετοχής: 210 32 10 179.

 

- H A Y A L I, A man and a woman. Separated by death.  από τους Emre Yıldızlar και Mélissa Guex

Το αίσθημα του κενού, η αίσθηση της απώλειας, και η διαδικασία του πένθους. Hayali σημαίνει φαντασία στα Τουρκικά. Αποκλεισμένοι στην άρνηση, η γυναίκα τρελαίνεται και δημιουργεί στο μυαλό της μία "φανταστική" αγάπη ή την "φαντασίωση" ενός άντρα. Εδώ αρχίζει η ιστορία.

Φανταστείτε μια γυναίκα χαμένη στο πένθος του άνδρα της. Γελάει μόνη της, χορεύει μόνη της. Αλλά χορεύει τόσο πολύ ... τρελά. Όσο περισσότερη μοναξιά αισθάνεται, τόσο περισσότερο η τρέλα της την "αγκαλιάζει". Τόσο πολύ που μια μέρα ο άντρας της έρχεται πίσω. Ή η  "φαντασίωσή" του.

Είναι η τρέλα είναι αρκετά ισχυρή για να τον φέρει πίσω;

Ερμηνευτές: Emre Yıldızlar & Mélissa Guex

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016, Ώρα: 21.30, Είσοδος: 10€ (ενιαία είσοδος) και 5€ (μειωμένη για φοιτητές), ΠληροφορίεςΚρατήσεις Θέσεων: 210 3210179.unnamed(2)