Παραμύθια παραμυθένια!

Διάρκεια: 60'

Περιγραφή

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν Δράκοι... ήταν και Βασιλοπούλες! Ήταν γενναία παλικάρια, ήταν και Μάγισσες φρικτές! Ήταν Βασίλεια χρυσά, ήταν και Δάση Σκοτεινά... ήτανε Θάλασσες πλατιές και Βοσκοπούλες και Ξωθιές και Κάστρα απάτητα Ψηλά, που έκρυβαν Σεντούκια Μυστικά... με των Παραμυθιών τους Θησαυρούς όλου του Κόσμου!!! Η αφήγηση των παλιών παραμυθιών...

Περισσότερα

Τα πιο όμορφα παραμύθια του κόσμου!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ!

Είναι μια Τέχνη Πανάρχαια, πάρα πολύ δύσκολη, με κανόνες και τεχνάσματα, όπως κάθε πραγματική τέχνη. Δείχνει απατηλά εύκολη, αλλά ο καλός παραμυθάς πρέπει να μπορεί να κρατά μαγεμένον όποιον τον ακούει μόνο με τα λόγια του. Υπήρχαν εποχές που, στης Ανατολής τα μέρη, γέμιζαν το στόμα ενός καλού παραμυθά με χρυσάφι!

Τα παραμύθια του παλιού καιρού, τα παραμύθια των παππούδων και των γιαγιάδων μας είναι τόσο όμορφα, που δίνουν ακόμα και στις ημέρες μας ιδέες σε συγγραφείς, επιστήμονες, σεναριογράφους, ζωγράφους, δασκάλους και βέβαια... σε όλους μας!

Ελάτε να ακούσετε παραμύθια από το στόμα μιας πραγματικής παραμυθούς!!!

Κι αν θέλετε μπορείτε να ζητήσετε και το αγαπημένο σας παραμύθι!

Που ξέρετε; Μπορεί και να σας το πει!

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!

Με ιστορίες που αλλάζουν κάθε φορά, με λιτή σκηνική παρουσία, όπως ταιριάζει στην αφήγηση των παραμυθιών με όχημα την φωνή, το τραγούδι, την αυτοσχεδιαστική κίνηση και με πρωτότυπα μουσικά όργανα η Σάσα αφηγείται για μικρά και μεγάλα παιδιά...

...από 5 έως 105 χρονών!

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ - ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΙΔΕΑ, ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΙΣΤΟΡΙΩΝ, ΑΦΗΓΗΣΗ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ: ΣΑΣΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: τα παιδάκια πρέπει να είναι το λιγότερο 5 ετών και να συνοδεύονται οπωσδήποτε από κάποιον ενήλικο! Τα παραμύθια είναι απολαυστικά για όλες τις ηλικίες, γι΄αυτό όποιος θέλει μπορεί να τα ακούσει χωρίς να συνοδεύεται απαραίτητα  από παιδάκι!!!!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ: ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 

Διαφορετικά προγράμματα αφήγησης από την προσχολική ηλικία ως και το Λύκειο ανάλογα με το εξελικτικό στάδιο των μαθητών.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η κ. Σάσα Βούλγαρη θεωρείται από τις καλύτερες παραμυθούδες και όχι άδικα.
    Με τη χροιά της φωνής της και με την βοήθεια απλών υλικών(κουτάλες, ταψάκι) και ιδιαίτερων μουσικών οργάνων από διάφορες χώρες διηγείται παραμύθια, τα εμπλουτίζει με ήχους και φτιάχνει υπέροχες εικόνες. Χθες μας είπε 2 παραμύθια και στο τέλος έδειξε τα μουσικά της όργανα στα παιδιά και εξήγησε τι είναι το καθένα.
    Επειδή δεν είναι κανονικό θέατρο, απλά διήγηση χρειάζεται από τα παιδιά απόλυτη ησυχία, οπότε καλό είναι να είναι από 5 και πάνω όπως λένε οι κανονισμοί για να μπορούν να κάτσουν ήρεμα. Χθες παρόλο που δεν αρνήθηκε την είσοδο σε μαμά με παιδάκι 3 ετών, επειδή το παιδάκι δεν ηρεμούσε αναγκάστηκε η μαμά και το πήρε και έφυγαν. Οπότε καλό είναι να είναι 5 και πάνω τα παιδιά.

    Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση.