Πινελιά

Χορογραφία: Ειρήνη Τσιμπραγού
Χορεύουν: Κατερίνα Αβραμοπούλου, Μάριος Αποστολίδης, Μαρκέλα Δεμέναγα, Ζωή Θεμέλαρου, Αντώνης Θεμέλαρος, Αφροδίτη Καψή, Πέρσα Κοκίσα, Νάγια Κοκμοτού, Μαρία Κοντοβά, Ιωάννα Μακαβέι, Μυρτώ Μουζάκη, Φώτης Μπαναβάς, Αγγελική Πανταζή, Αλέκος Παπακώστας

Περιγραφή

Οι χορευτές της ομάδας «Κι αν πέσω; Θα ξανασηκωθείς» της Very Special Arts Hellas παρουσιάζουν την παράσταση «Πινελιά» το Σάββατο 25 & την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, στις 9:00 μ.μ. στο Θέατρο Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (Πειραιώς 256, Ταύρος)

Περισσότερα

Οι χορευτές χορογραφούν και το σώμα ζωγραφίζει...

Για πρώτη φορά η ομάδα δοκιμάζει τις χορογραφικές της δυνάμεις επί σκηνής.

Οι χορευτές γίνονται χορογράφοι και δημιουργούν μικρές ιστορίες, αποφασίζοντας για την ιδέα, τα αντικείμενα και την μουσική που πλαισιώνει την κάθε ιστορία.

Η κάθε ομάδα, ντουέτο ή τρίο βάζει την δική της πινελιά στο σύνολο.

Με χιούμορ και ποίηση περνάμε στο δεύτερο μέρος όπου η μουσική και το σώμα γίνονται καθοδηγητές.

Απομονώνοντας τα μέλη του σώματος (ώμους, κεφάλι, αγκώνες, γόνατα), προσπαθούμε να βρούμε ποιά θα ήταν η κίνηση τους στον χώρο, αν το σώμα ήταν πινέλο και το θέατρο καμβάς!

Δείτε την Πινελιά μας!

 

Η παράσταση  πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Θεάτρου της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών. Η συνεργασία αυτή που έχει ξεκινήσει από το 2003 , είναι ετήσια και στηρίζει την ομάδα σ’ όλες τις δράσεις της.

Χορογραφία: Ειρήνη Τσιμπραγού
Βοηθός χορογράφου: Χαρά Καλογεροπούλου
Φωτισμοί: Θωμάς Οικονομάκος
Σχεδιασμός αφίσας: Radu Cristian Macavei

Η ομάδα κινητικού αυτοσχεδιασμού «- Κι αν πέσω; Θα ξανασηκωθείς» λειτουργεί στα πλαίσια της Ελληνικής Εταιρείας Καλλιτεχνικών Προγραμμάτων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες – Very Special Arts Hellas  (www.vsahellas.gr) που δραστηριοποιείται από το 1990 στον χώρο της τέχνης και της αναπηρίας.

 

Πληροφορίες:

Ελληνική Εταιρεία Καλλιτεχνικών Προγραμμάτων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες

Very Special Arts Hellas

Δάφνης 8, Ζωγράφου 157 72

Τηλ. & Φαξ 210 7710847

Email: [email protected]

www.vsahellas.gr

https://www.facebook.com/vsahellas/