Σεμινάριο Ανίχνευσης Ταλέντου στον «Ίασμο»!

 Προλάβετε! Αιτήσεις συμμετοχής για λίγες ακόμη ημέρες.

15 ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΤΑΛΕΝΤΟΥ…ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!

Για ακόμα μια χρονιά, υλοποιούμε σεμινάριο εντατικών σπουδών που απευθύνεται σε όσους θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της υποκριτικής τέχνης και δεν έχουν τον απαιτούμενο χρόνο για την παρακολούθηση μαθημάτων εντός της εβδομάδος.

ΣΚΟΠΟΣ
Πρωταρχικός μας σκοπός είναι όσοι παρακολουθήσουν τον κύκλο μαθημάτων να σχηματίσουν μια σφαιρική εικόνα γι αυτό που καλείται «υποκριτική» και να ανιχνεύσουμε τις δυνατότητες προοπτικής και εξέλιξης τους. Οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μέσα από την τέχνη της υποκριτικής τον εαυτό τους και τα εκφραστικά τους μέσα. Θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση και τη φαντασία τους, θα απελευθερωθούν από εμπόδια – φραγμούς, θα απαλλαγούν από κάθε τι τους εμποδίζει να εκφραστούν με ειλικρίνεια, θα αντιμετωπίσουν με ρεαλισμό και αλήθεια ένα κείμενο ή μονόλογο, θα δουλέψουν τον αυτοσχεδιασμό που είναι ουσιαστικά το εργαλείο και η παρόρμηση του ηθοποιού.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
Τα τετράωρα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο 12.00 – 16.00 από 10 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται (μετά το Πάσχα) Σάββατο 25 Μαΐου 2019.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Αιτήσεις συμμετοχής για λίγες ακόμη ημέρες.
ΚΟΣΤΟΣ 80 ευρώ μηνιαίως. Ελάχιστη προκαταβολή 40 ευρώ.

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
Οι καθηγητές που θα διδάξουν είναι οι Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Θανάσης Αλευράς, Μαρία Σολωμού, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Αντώνης Λουδάρος, , Άννα Μάσχα, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Σταύρος Σβίγγος, Γιώργης Κοντοπόδης, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Γιώργος Νανούρης, Αλέξανδρος Κοέν, Αλέξανδρος Μούντι.

Στείλτε μας email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο [email protected] με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2105200096
Διεύθυνση: Μαιζώνος 48 (μετρο Μεταξουργείο)