Το 3ο SCRATCH Festival έρχεται τον Ιούνιο στον Τεχνοχώρο CARTEL

logo scratch

Έχεις 20 λεπτά.

Έχεις μόνο 20 λεπτά.

Υπάρχει μια καλή ιδέα στο μυαλό σου.

Δούλεψέ τη, μόνος ή με την ομάδα σου,

και έλα να παρουσιάσεις την πρώτη της εκδοχή.

Πάρε μέρος στο 3o Scratch Festival και κέρδισε 12 παραστάσεις την επόμενη σεζόν!

 

 

Για 3η συνεχόμενη χρονιά το SCRATCH Festival έρχεται στον Τεχνοχώρο Cartel. Μετά την επιτυχία του πρώτου 1ου και του 2ου  Scratch Festival που ανέδειξαν νικητές την ομάδα «Μπλε Ιστορίες» και την ομάδα «Vagabond» αντίστοιχα ο Τεχνοχώρος CARTEL διοργανώνει τον Ιούνιο του 2016 το 3ο Scratch Festival,  δίνοντας την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες από τον χώρο του θεάτρου και της performance να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν την πρώτη 20λεπτη εκδοχή της έμπνευσής τους. Ο νικητής αναδεικνύεται από το κοινό και κερδίζει τη δυνατότητα να παρουσιάσει 12 ολοκληρωμένες παραστάσεις στον Τεχνοχώρο CARTEL τη νέα σεζόν.

FullSizeRender (1) - Αντιγραφή

 

Βρείτε τη φόρμα συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα του Τεχνοχώρου Cartel www.carteltexnoxoros.com  και στείλτε τη συμπληρωμένη στο [email protected] το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 18 Μαϊου 2016.

FullSizeRender (7)_1 - Αντιγραφή

Ζούμε σε μια εποχή που έχουμε ανάγκη να δουλεύουμε συλλογικά, να στηρίζουμε ο ένας την προσπάθεια του άλλου και να μετατρέπουμε τις δυσκολίες γύρω μας σε έμπνευση και δημιουργία. Το  Scratch Festival αποτελεί ένα προκλητικό εγχείρημα για τους καλλιτέχνες και τις καλλιτεχνικές ομάδες που έχουν στόχο να εκφραστούν και να διεκδικήσουν μια στέγη για τη θεατρική τους δημιουργία.

Οδηγίες, όροι και προϋποθέσεις:

Μπείτε στο  www.carteltexnoxoros.com, βρείτε τη φόρμα συμμετοχής και στείλτε τη συμπληρωμένη στο [email protected], το αργότερο μέχρι την Τετάρτη  18 Μαϊου 2016.  Η τελική επιλογή θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 19 Μαΐου. Κάθε συμμετοχή έχει 2 πρόβες μικρής διάρκειας στο Cartel, εκ των οποίων η μία τεχνική. Η παράσταση με την οποία θα διαγωνιστείτε δεν πρέπει να έχει παιχτεί στο παρελθόν και δεν πρέπει να ξεπεράσει τα 20 λεπτά σε διάρκεια.

Φεστιβάλ

 Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στα μέσα του Ιουνίου 2016. Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως και την Τετάρτη 18  Μαϊου. Οι συμμετοχές και το τελικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα ανακοινωθούν την Κυριακή 29 Μαΐου. Ο νικητής αναδεικνύεται με ψηφοφορία απευθείας από το κοινό.

Νικητής

 Η νικήτρια ομάδα θα αναπτύξει την scratch εκδοχή της παράστασής της, σε μία ολοκληρωμένη παράσταση την οποία θα παρουσιάσει για 12 βραδιές στον Τεχνοχώρο Cartel την ερχόμενη σεζόν. Οι 12 παραστάσεις της νικήτριας ομάδας θα έχουν δωρεάν τεχνική υποστήριξη από τον χώρο, ολοκληρωμένες υπηρεσίες προβολής και επικοινωνίας και ποσοστό επί των εισπράξεων.

FullSizeRender

Πληροφορίες 

Τηλέφωνο: 693.98.98.258

Ώρες επικοινωνίας: 14.00-21.00

Site: www.carteltexnoxoros.com

Fb:  www.facebook.com/carteltexnoxoros

email: [email protected]

 Τεχνοχώρος «CARTEL» 

Αγ. Αννης & Μικέλη 4 - Βοτανικός, Στάση Μετρό Ελαιώνας

Ποιός είναι ο Τεχνοχώρος «CARTEL»:

Σε ένα παλιό μηχανουργείο στο Βοτανικό, ανάμεσα σε αποθήκες και μάντρες υλικών ανακύκλωσης, γεννήθηκε πριν 3 χρόνια το «CARTEL». Τρεις ηθοποιοί -ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Παναγιώτης Σούλης και η Φαίη Τζήμα- εμπνεύστηκαν τον Τεχνοχώρο CARTEL, προσδοκώντας στη δημιουργία ενός πυρήνα με κοινό καλλιτεχνικό κώδικα. Μέχρι σήμερα στο CARTEL έχουν παρουσιαστεί οι παραστάσεις:”Καζιμίρ και Καρολίνα» του Εντεν Φον Χόρβατ,  «Πλατόνοφ» του Αντόν Τσέχωφ, «Οι εκτελεστές» του Γιώργου Σκούρτη, «Shopping and Fucking» του Mark Ravenhill  και «Striptease» του Slawomir Mrozek.