Εργαστήρι Θεάτρου με τον Δημήτρη Δάγκαλη στο Alte Fablon

Ο Δημήτρης Δάγκαλης, κάθε Πέμπτη στις 20:00 μ.μ., για τρεις ώρες μαζί με την ομάδα του, έρχεται στο Alte  Fablon, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για να μας θυμίσει το λόγο που η Τέχνη του θεάτρου, δεν έχει όριο ηλικίας και δεν σταματά μπροστά σε φοβίες και κάθε είδους αναστολές.

Σκοπός του Δημήτρη, δεν είναι το μάθημα, ούτε το σεμινάριο, αλλά η «συνάντηση». Να είναι κάθε τρίωρο Πέμπτης, μια «συνεύρεση» διαφορετικών ανθρώπων, με κοινό άξονα το θέατρο. Μια «εκδρομή» χωρίς διόδια, με «αποσκευές» τη μελέτη και την αγάπη για το θέατρο, και «καύσιμο» τη διάθεση για βουτιά στα «αχαρτογράφητα νερά» της υποκριτικής. Το κείμενο, η φωνή, το σώμα, η κίνηση, το συναίσθημα… κι όπου μας βγάλει. Μα πάνω από όλα, ένα τρίωρο «φευγιό» για όλους, από τη ρουτίνα.

Ο Δημήτρης Δάγκαλης πρωταγωνιστεί το φετινό χειμώνα στο «Ay, Carmela» σε σκηνοθεσία Πασχάλη Αραμπατζή, στο Vis Motrix. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής «Ανδρέας Βουτσινάς» και έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους σκηνοθέτες, ανάμεσά τους,  η Ελένη Δημοπούλου, ο Παύλος Δανελάτος, ο Τάσος Ράτζος,  ο Θάνος Νίκας, ο Θοδωρής Γκόνης, ο Νικος Ορτετζάτος, η Θέμις Μαρσέλλου. Επίσης, έχει παρακολουθήσει τον μεταπτυχιακό κύκλο μαθημάτων σκηνοθεσίας και διαχείρισης ομάδας με τη σκηνοθέτη Χριστίνα Χατζηβασιλείου. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, με πλούσιο βιογραφικό και πολλούς πρωταγωνιστικούς ρόλους, διαπρέπει στο «ελεύθερο» θέατρο της Θεσσαλονίκης και μέλημα του είναι της Πέμπτης τα βράδια στο Alte Fablon, να φτιάξει μια παρέα που θα... παίζει "όλα για όλα"... που θα παίζει θέατρο! Για πάμε!"

Φωτογραφίες: Λευτέρης Τσινάρης

κάθε Πέμπτη 20:00- 23:00 μ.μ.

τηλ. 231 401 4430 

Βρείτε μας και στο facebook: Εργαστήρι Θεάτρου με τον Δημήτρη Δάγκαλη

Προηγούμενο άρθροΣεμινάριο σωματικής έκφρασης και κινησιολογίας με τη Νάνσυ Σταματοπούλου και τον Κυριάκο Χατζηΐωάννου
Επόμενο άρθροΚριτική για την παράσταση "Ως την άκρη του ονείρου..."