Νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Θεσσαλικού Θεάτρου, η θεατρολόγος- Σκηνοθέτης Κυριακή Σπανού

 Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η διαδικασία επιλογής του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Θεσσαλικού Θεάτρου. Μετά και την αξιολόγηση των υποψηφίων μέσω της προσωπικής συνέντευξης συνήλθε  σε ειδική συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του θεάτρου για την τελική κατάταξη των υποψηφίων. Το κάθε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κατέθεσε κλειστό φάκελο με την αναλυτική μοριοδότηση του κάθε ενός υποψηφίου Καλλιτεχνικού Διευθυντή και στη συνέχεια καταρτίσθηκε ο τελικός πίνακας κατάταξης ανάλογα με το σύνολο των μορίων που συγκέντρωσε ο κάθε υποψήφιος. Ο τελικός πίνακας επικυρώθηκε Ομόφωνα από  τα μέλη του Συμβουλίου και  είναι:

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
 1. ΣΠΑΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
 2. ΟΡΦΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 3. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΟΦΙΑ
 4. ΣΩΖΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
 5. ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
 6. ΖΕΡΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
 7. ΑΡΤΑΠΥΡΙΔΟΥ ΜΑΡΘΑ
 8. ΜΠΑΛΑΜΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 9. ΒΟΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
10. ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
11. ΧΑΤΖΗΣΟΦΙΑ ΑΝΝΑ
12. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ

 

Σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης ο υποψήφιος που θα συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων θα είναι και ο νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Θεσσαλικού Θεάτρου. Έτσι λοιπόν σύμφωνα με τα παραπάνω νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια θα είναι για την επόμενη τριετία η θεατρολόγος- Σκηνοθέτης  κυρία Κυριακή Σπανού.

Υπάρχει η δυνατότητα  υποβολής ενστάσεων επί του αποτελέσματος για διάστημα 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα δημοσίευσης του αποτελέσματος.

Το ΔΣ του θεάτρου ευχαριστεί όλους τους υποψηφίους οι οποίοι τίμησαν το Θεσσαλικό  θέατρο με την συμμετοχή τους στη διαδικασία και στη νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια εύχεται καλή δύναμη και δημιουργική καλλιτεχνική θητεία βοηθώντας και στηρίζοντας τις προσπάθειες της.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Τσεκούρα Βάϊα

Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη με τον Βαλεντίνο Τσίλογλου για την παράσταση «Δείπνο βασιλισσών»
Επόμενο άρθροΗμερίδα iDance