Θοδωρής ετών 33 μχ

Αρχείο Παίχτηκε από 27/10/2017 έως 01/04/2018
στο Έκφραση (Ιωάννινα)
Σκηνοθέτης: Χρήστος Χρήστου, Γεωργία Διακοπούλου
Σκηνογραφία: Γιάννης Κράβαρης
Κοστούμια: Μαριαλέννα Ζωγάκη
Φωτισμοί: Γιάννης Κράβαρης
Μουσική: Σπύρος Γραμμένος
Χορογραφία: Φανή Σκεντέρη, Άνια Ντοτσένκο
Ερμηνεύουν: Ναταλία Μίγδου, Χρήστος Χρήστου, Πέτρος Χριστακόπουλος

Περιγραφή

Τι κοινό μπορεί να έχει ο Μαζωνάκης με την Εντίθ Πιάφ; Το Θέατρο με το Πολυτεχνείο; Τα μποξεράκια άραγε θα έχουν πάντα πόλεμο με τα στριγκάκια; Η Μυρτώ Κοντοβά... γράφει ποίηση όπως ο Καβάφης; Καίρια τα ερωτήματα (!) και τις απαντήσεις θα δώσει η υπαρξιακή νεανική κωμωδία των Γ. Ριζόπουλου και Θ. Μπαλωμένου «Θοδωρής ετών […]

Περισσότερα

Τι κοινό μπορεί να έχει ο Μαζωνάκης με την Εντίθ Πιάφ; Το Θέατρο με το Πολυτεχνείο; Τα μποξεράκια άραγε θα έχουν πάντα πόλεμο με τα στριγκάκια; Η Μυρτώ Κοντοβά... γράφει ποίηση όπως ο Καβάφης; Καίρια τα ερωτήματα (!) και τις απαντήσεις θα δώσει η υπαρξιακή νεανική κωμωδία των Γ. Ριζόπουλου και Θ. Μπαλωμένου «Θοδωρής ετών 33 μχ», η οποία έρχεται στο Θέατρο Έκφραση από τις 27 Οκτωβρίου!

Ο Θοδωρής, στα 33 του, άνεργος μηχανικός στο επάγγελμα, ονειρεύεται ότι απόψε θα ολοκληρώσει το πρώτο του θεατρικό έργο, ότι απόψε θα γοητεύσει την πανέμορφη ηθοποιό/σερβιτόρα Κοραλία, ότι απόψε θα ξεπεράσει το φίλο/alter ego του Ντόριαν, ότι απόψε θα αναμετρηθεί με τους γονείς του και θα αλλάξει επιτέλους τη ζωή του. Όλα αυτά ο Θοδωρής θα τα κάνει απόψε, αρκεί να βγει μέσα από την κουζίνα και να μπει επιτέλους στο πάρτι!

το Video Mapping:Κωστή Εμαννουηλίδη
φωτογράφιση – τρέιλερ: Μενέλαου Συκοβέλη
γραφιστικά: Αντώνη Χρήστου
Χειριστής ήχου και φωτισμού: Γιάννης Παπαγεωργίου.