Χριστίνα Βούλγαρη & Ειρήνη Ξυγκάκη - Stand Up Comedy

Αρχείο Παίχτηκε από 10/10/2021 έως 21/11/2021
στο Eliart
Ερμηνεύουν: Χριστίνα Βούλγαρη, Ειρήνη Ξυγκάκη

Opening act η Αθηνά Κεφαλοπούλου

Περιγραφή

Η Χριστίνα Βούλγαρη και η Ειρήνη Ξυγκάκη παρουσιάζουν την stand-up comedy παράσταση ‘Κανένα Κοινό’ στο Θέατρο Ελιάρτ!

Περισσότερα

Από τη Κυριακή 10 Οκτωβρίου και για 4 παραστάσεις, η δυναμική double-bill παράσταση με δύο από τα ανερχόμενα ονόματα της Ελληνικής σταντ απ σκηνής.

Opening act η Αθηνά Κεφαλοπούλου.

Τι κοινό μπορεί να έχουν μία καθηγήτρια πολεμικών τεχνών, μια ηθοποιός, και μια κοινωνιολόγος; ΚΑΝΕΝΑ.

Ή μάλλον….;

Η Χριστίνα Βούλγαρη μετά από περισσότερα από δέκα χρόνια στο χώρο της μουσικής ως DJ, Radio Producer, κ.α. σε Ελλάδα και Αγγλία, έριξε μαύρη πέτρα και έφυγε για δύο χρόνια στην Κίνα όπου και πήρε το δίπλωμα της καθηγήτριας Κινέζικων Πολεμικών Τεχνών. Ασχολείται επαγγελματικά με την κωμωδία από το 2017 ενώ το 2019 παρουσίασε στην Αγγλία την πρώτη της παράσταση με τίτλο “It is difficult to be me”.

Τον καραντινάτο χειμώνα του 2020-2021 συμπαρουσιάζε το εβδομαδιαίο YouTube comedy show “Comedy Mix Live” ενώ συμμετείχε και παρουσίασε το πρότζεκτ “Comic Relief”. Τον Ιούλιο του 2021 συμμετείχε στο Athens Pride Week όπου έλαβε μέρος στην Ημέρα Υπερηφάνειας στην κεντρική σκηνή της Τεχνόπολης, παρουσίασε την πρώτη της παράσταση στα ελληνικά με τίτλο “Δύσκολη Περίοδος”, και συμμετείχε και παρουσίασε την παράσταση “Comic Relief: Pride Edition”.

Τους τελευταίους μήνες συμμετέχει σε διάφορες παραστάσεις stand-up comedy στην Αθήνα και παράλληλα αρθρογραφεί στο Αntivirus Magazine.

Η Ειρήνη Ξυγκάκη σπούδασε Κινηματογράφο στο ΑΠΘ και υποκριτική στην δραματική σχολή Ανδρέα Βουτσινά. Αφού ασχολήθηκε ενεργά με το θέατρο και την οργάνωση παραγωγής, το 2015 κάνει στροφή 16.8 μοιρών και ασχολείται με τον αυτοσχεδιασμό και το stand up. Παίζοντας μέχρι το 2017 στην Θεσσαλονίκη, μετακομίζει στην Αθήνα όπου και εμφανίζεται σε διάφορες σκηνές ως stand up κωμικός. Παράλληλα γράφει μικρά διηγήματα, κάνει βίντεο στο YouTube, τραγουδάει στο δρόμο και πηγαίνει κάθε δύο μέρες supermarket.

Από το 2016 διδάσκει αυτοσχεδιαστικό θέατρο και αυτοσχεδιαστική κωμωδία, όντας ιδρυτικό μέλος της σχολής αυτοσχεδιασμού House of Improv.

Τον χειμώνα του ‘20-’21 συμμετείχε στο project “Comic Relief” ενώ τoν Ιούλιο του 2021 έλαβε μέρος στο Athens Pride Week στη παράσταση “Comic Relief: Pride Edition”.

Η Αθηνά Κεφαλοπούλου, Ελληνίδα μεγαλωμένη στη Ρωσία και τη Νορβηγία, σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου όπου και ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με την υποκριτική και την παραγωγή, και γενικότερα υποφέρει με τη ζέστη και της αρέσει να τρώει παγάκια. Έχει λάβει μέρος σε πολυάριθμες παραγωγές στην Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων παραγωγών στο Fringe Festival του Εδιμβούργου, ενώ ήταν βοηθός σκηνοθέτη του φεστιβάλ κωμωδίας Gazi Comedy Fiesta της Κατερίνας Βρανά το 2016.

Ξεκίνησε το σταντ-απ κόμεντι το 2019, λαμβάνοντας μέρος στην παράσταση επικοινωνίας της επιστήμης “Science+Comedy”, με επίκεντρο τη κοινωνιολογία. Τον χειμώνα του ‘20-’21 συμμετείχε στο project ‘Comic Relief’, και τον Ιούλιο του 2021 έλαβε μέρος στο Athens Pride Week συμμετέχοντας στην Ημέρα Υπερηφάνειας στην κεντρική σκηνή της Τεχνόπολης, στην παράσταση “Δύσκολη Περίοδος” της Χριστίνας Βούλγαρη, και στο project “Comic Relief: Pride Edition”.

Το 2019 η Αθηνά ίδρυσε το Athens English Comedy Club, το πρώτο, και μοναδικό, εξ ολοκλήρου Αγγλόφωνο comedy club στην Ελλάδα.

Είναι δυνατή η πρόσβαση στο θέατρο με αμαξίδιο.

* Κατά την είσοδο του κοινού στο θέατρο θα εφαρμόζεται έλεγχος βεβαίωσης εμβολιασμού, νόσησης, ή αρνητικού rapid τεστ και έλεγχος ταυτοπροσωπίας με την εφαρμογή Covid Free app.

Ακολουθείστε μας:

Χριστίνα Βούλγαρη

Facebook: https://www.facebook.com/VoulgariChristinaOfficial

Instagram: https://www.instagram.com/christina_vlg/

YouTube: https://www.youtube.com/c/ChristinaVoulgariTube/

Ειρήνη Ξυγκάκη

Facebook: https://www.facebook.com/Xigakieirini

Instagram: https://www.instagram.com/xigakieirini/

YouTube: https://www.youtube.com/c/eirinixigaki

Αθηνά Κεφαλοπούλου

Facebook: https://www.facebook.com/AthinaKefalopoulouPage
Instagram:
https://www.instagram.com/athina.kefalopoulou/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCz7DcsR8hcSawxqPeD8MekQ

Φωτογραφίες