5 Κωμικοί - Ένα εξαιρετικό show με πολύ γέλιο

Αρχείο Παίχτηκε από 25/09/2022 έως 25/09/2022
στο Πόλις

Περιγραφή

Ένα εξαιρετικό Line Up στο νέο Stand-up Comedy Show, μας προσκαλεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, σε μία μαγευτική βραδιά, στη φιλόξενη σκηνή του Πόλις, με πόρτα στο πιο όμορφο κομμάτι της οδού Μαρίνου Αντύπα, στο Ηράκλειο Αττικής, με πολύ γέλιο! Πέντε εξαιρετικοί Κωμικοί, ο Σταμάτης Αθανασάκης, ο Γιώργος Αλεβίζος, ο Άλεξ Κένσιν Αποστολόπουλος και Guest η Έμιλυ Ντάνου, με τα μοναδικά τους υπέροχα κείμενα, ετοιμάζονται να μας κάνουν να […]

Περισσότερα

Ένα εξαιρετικό Line Up στο νέο Stand-up Comedy Show, μας προσκαλεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, σε μία μαγευτική βραδιά, στη φιλόξενη σκηνή του Πόλις, με πόρτα στο πιο όμορφο κομμάτι της οδού Μαρίνου Αντύπα, στο Ηράκλειο Αττικής, με πολύ γέλιο!

Πέντε εξαιρετικοί Κωμικοί, ο Σταμάτης Αθανασάκης, ο Γιώργος Αλεβίζος, ο Άλεξ Κένσιν Αποστολόπουλος και Guest η Έμιλυ Ντάνου, με τα μοναδικά τους υπέροχα κείμενα, ετοιμάζονται να μας κάνουν να γελάσουμε μέχρι δακρύων!

Την παράσταση παρουσιάζει ο Γιάννης Ρούσσος!

Η ζεστασιά της καλής παρέας και το γέλιο που προκαλούν όλοι αυτοί μαζί οι καταπληκτικοί κωμικοί, θα μας κάνουν να απολαύσουμε εκπληκτικό χιούμορ και να ξεκαρδιστούμε με την καρδιά μας!

Στόχος είναι η δημιουργία ενός βήματος πολιτισμού στα βόρεια προάστια, όπου καταξιωμένοι αλλά και νέοι καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν το έργο τους με γνώμονα την ποιότητα και την αισθητική.

 

Το «Πόλις» φιλοξενεί πολιτιστικά δρώμενα που μας αφορούν: δρώμενα με περιεχόμενο.