Α - Την αλήθεια που έμαθα ψιθυρίζω στο αυτί σου

Διάρκεια: 75΄
Κείμενο: Γιώργος Πετρούνιας
Σκηνοθέτης: Γιώργος Πετρούνιας
Σκηνογραφία: Γιώργος Πετρούνιας
Κοστούμια: Σοφία Εφεντάκη
Φωτισμοί: Γιώργος Πετρούνιας
Ερμηνεύουν: Τιτή Αντωνοπούλου, Ταξιάρχης Βασιλάκος, Κατερίνα Ανδρέου, Μαργαρίτα Τοντισάκη, Σοφία Εφεντάκη, Γιώργος Πετρούνιας
Παίζουν μουσική: Ταξιάρχης Βασιλάκος(Ακορντεόν, ντουντούκ), Κατερίνα Ανδρέου, Γιώργος Πετρούνιας(Τραγούδι), Σοφία Εφεντάκη(Κιθάρα, μπουζούκι)

Περιγραφή

Μία ακόμη παράσταση κάθε Κυριακή στις 20:00, εκτός από εκείνη του Σαββάτου στις 21:00,  προστίθεται στη μουσικοχοροθεατρική παράσταση «Α - Την αλήθεια που έμαθα ψιθυρίζω στο αυτί σου», που παρουσιάζεται από τις 9 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 από το Θέατρο Ανάμνηση Πλεκτό.

Περισσότερα

Ο Τζιάκομο έχασε τη χώρα του, τους φίλους του, το σπίτι του και όλα του τα υπάρχοντα. Βγαίνει στο δρόμο της φυγής και της αναζήτησης ενός καλύτερου αύριο. Η σωτηρία του έρχεται όταν συναντάει τέσσερις ομοιοπαθείς και μαζί τους φτιάχνει έναν ιδιότυπο περιπλανώμενο θίασο.

Το θέατρο, η ζωντανή μουσική, ο χορός και το τάι τσι, είναι οι συντιθέμενες τέχνες στο έργο «Α - Την αλήθεια που έμαθα ψιθυρίζω στο αυτί σου», όπως σε πολλές παραγωγές της ομάδας Θέατρο Ανάμνηση Πλεκτό / Théâtre Souvenir Tricot  από το 1985, σε Ελλάδα και Γαλλία. Τα μέλη της ομάδας προσεγγίζουν με πολύ κέφι και ενέργεια την πολυδιάστατη εποχή μας και φέρνουν στη σκηνή τη δική τους οπτική, με διάθεση να μη μείνουν απαθείς μπροστά στα μεγάλα γεγονότα του καιρού μας και ταυτόχρονα, με έναν δικό τους τρόπο σύνθεσης τραγουδιών και χορού, να «συνδιαλεχθούν» με την ευαισθησία και την σκέψη των θεατών.

Φωτογραφίες αφίσας: Μαρία Χειλοπούλου
Φωτογραφίες παράστασης: Κέλλυ Φίλιου
Παραγωγή: Θέατρο Ανάμνηση Πλεκτό/ Théâtre Souvenir Tricot

Φωτογραφίες