Ακούστε μάγια της καρδιάς και μάγια της αγαπης

Αρχείο Παίχτηκε από 22/10/2015 έως 10/12/2015
στο Αγγέλων Βήμα

Περιγραφή

Μια Παράσταση εν Εξελίξει για το Ερωτικό Ελληνικό Δημοτικό Τραγούδι. Υπέροχα και αθάνατα κείμενα της λαϊκής μας παράδοσης για όλα αυτά που χάσαμε και που ξεχάσαμε και που περιφρονήσαμε και που λοιδορήσαμε. Που, ωστόσο, είναι οι ρίζες μας και μάς μιλάνε για κάποιες από τις πιο μεγάλες χαρές και λαχτάρες της ανθρώπινης ζωής.

Περισσότερα

Ο πόλεμος των φύλων, ο έρωτας, το ερωτικό πάθος, ο πόνος της αγάπης, η ερωτική εγκατάλειψη, η εκδίκηση, το έγκλημα από ερωτικό πάθος, η ερωτική χαρά, η ερωτική απελπισία, η αγνότητα της πρώτης αγάπης, η τρυφεράδα του πρώτου φιλιού, η αγωνία του κρυφού αγκαλιάσματος, οι αντιδράσεις των γονιών, η συγκάλυψη του ερωτικού μυστικού από τις φιλενάδες, τα πανηγύρια, τα τυχαία αγκαλιάσματα πάνω στο χορό, οι ερωτικές ματιές που αλλάζονται κρυφά και που λένε τόσα πολλά πριν μιλήσουν τα στόματα.

Τα κείμενα θα ερμηνεύσουν οι: Ελένη Φιλίνη, Νάντια Περιστεροπούλου, Μιχάλης Παναγόπουλος

Τους συνοδεύουν ζωντανά οι:
Στέφανος Χρήστου, κλαρίνο Χάρης Καψοκέφαλος, λαούτο

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από παραχώρηση πρόσκλησης της Σούλας Ζαντιώτου παρακολούθησα αυτή την μουσικοθεατρική παράσταση. Πέρασα εξαιρετικά και απόλαυσα τα δημοτικά τραγούδια καθώς και την ποίηση αφήγηση αφιερωμένη στην αγάπη