Ανάκριση

Αρχείο Παίχτηκε από 19/02/2023 έως 19/03/2023
στο Άβατον
Διάρκεια: 80'
Ερμηνεύουν: Μάρω Λεσιώτη, Pandy Prudy, Κώστας Παπαδημάκης, Ελβίρα Λίγγρη, Νικόλας Δρανδάκης, Αθηνά Βαλαντάση, Δέσποινα Χρυσικού, Ευρυδίκη Κερκύρα, Ιάσονας Μαμωνάς, Βλάσσης Λυμπερόπουλος

Περιγραφή

Ένας εντελώς απροσδόκητος φόνος συμβαίνει κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής εκδήλωσης. Όλοι οι παρευρισκόμενοι γνώριζαν τον νεκρό και έτσι όλοι είναι ύποπτοι. Τι έχει να πει η/ο ένοχος; Μήπως υπάρχει κάτι παραπάνω από το προφανές; Στην παράσταση θα βρούμε μαζί τις απαντήσεις.

Περισσότερα

Πλήρης Περιγραφή

Ένας εντελώς απροσδόκητος φόνος συμβαίνει κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής εκδήλωσης. Όλοι οι παρευρισκόμενοι γνώριζαν τον νεκρό και έτσι όλοι είναι ύποπτοι. Αρχίζουν οι ανακρίσεις και μαζί τους ξετυλίγεται η ιστορία. Ποιος είχε το μεγαλύτερο κίνητρο και ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος; Τα μέλη του κοινού θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή καθώς οι ανακριτές ακούν την ίδια ιστορία από διαφορετικές οπτικές γωνίες, πρέπει να λύσουν το μυστήριο και να αποφασίσουν όλοι μαζί ποιος είναι ο ένοχος. Καθώς συγκεντρώνονται όλο και περισσότερα στοιχεία, ο δολοφόνος ανακαλύπτεται και οι επιθεωρητές, σε μια δραματική δημόσια ανακοίνωση, αποκαλύπτουν ποιος είναι ο υπεύθυνος για τη δολοφονία.

Τι έχει να πει η/ο ένοχος; Μήπως υπάρχει κάτι παραπάνω από το προφανές; Στην παράσταση θα βρούμε μαζί τις απαντήσεις.

Στο Improv μαθαίνουμε την ιστορία του έργου μαζί με τους θεατές, οπότε είναι αδύνατον να ξέρουμε από πριν το έργο μας.

Kάθε μας παράσταση είναι διαφορετική. Ποτέ δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε, καθώς η έμπνευσή μας προέρχεται από το εκάστοτε κοινό εκείνης της βραδιάς.

Μία παράσταση που θα δείτε μόνο εσείς και κανένας άλλος, ποτέ ξανά, πουθενά σε όλο τον κόσμο!

 

Βιογραφικό παράστασης

Η παράσταση δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2022 και παρουσιάζεται για πρώτη φορά στα αθηναϊκά θέατρα. Στο coaching της ομάδας για την υλοποίηση της παράστασης συμμετείχαν οι Bird And Tax Collector (Jayda Fogel, Tom Tollenaere). Η παράσταση έχει γίνει δεκτή στο Impro Amsterdam Festival στην Ολλανδία, στην κατηγορία Work In Progress και παρουσιάστηκε στις 27/02/2023, ενώ προσκλήθηκε από τη SPARK Rotterdam και παρουσιάστηκε στο Ρότερνταμ στις 02/03/2023

Φωτογραφίες