Αριζόνα

Αρχείο Παίχτηκε από 26/06/2017 έως 27/06/2017
στο Θεσσαλικό θέατρο (Λάρισα)
Συγγραφέας: Χουάν Κάρλος Ρούμπιο
Σκηνοθέτης: Γιώργος Μεταξιώτης
Ερμηνεύουν: Γιώργος Καρακώστας, Δάφνη Δεληγιάννη
Ως μετανάστες συμμετέχουν οι: Δημήτρης Βούζας, Ντέπυ Τσιρακοπούλου, Κατερίνα Σολωμού, Ελένη Κατσιμπέρη, Γουινόνα Δημητρίου και ο Θοδωρής Ματούλας.

Περιγραφή

Από την «Ονείρων Θαύματα» Στα πλαίσια του καλοκαιρινού φεστιβάλ 2017 με τίτλο « Νύχτες Τέχνης στην Αυλή του Μύλου» η Θεατρική Σκηνή Λάρισας « Ονείρων Θαύματα», θα παρουσιάσει το θεατρικό έργο «Αριζόνα» του Χουάν Κάρλος Ρούμπιο, σε σκηνοθεσία Γιώργου Μεταξιώτη. Στην Αριζόνα, ένα ζευγάρι Αμερικανών συμμετέχει στο κρατικό πρόγραμμα για την αναχαίτιση των Μεξικανών μεταναστών […]

Περισσότερα

Από την «Ονείρων Θαύματα»

Στα πλαίσια του καλοκαιρινού φεστιβάλ 2017 με τίτλο « Νύχτες Τέχνης στην Αυλή του Μύλου» η Θεατρική Σκηνή Λάρισας « Ονείρων Θαύματα», θα παρουσιάσει το θεατρικό έργο «Αριζόνα» του Χουάν Κάρλος Ρούμπιο, σε σκηνοθεσία Γιώργου Μεταξιώτη.

Στην Αριζόνα, ένα ζευγάρι Αμερικανών συμμετέχει στο κρατικό πρόγραμμα για την αναχαίτιση των Μεξικανών μεταναστών και περιμένει κάτω από τον καυτό ήλιο της ομώνυμης ερήμου τους γείτονες-«εισβολείς» με εμφανείς προθέσεις. Μακριά από την καθημερινή τους ρουτίνα, ο Τζωρτζ και η Μάργκαρετ βρίσκονται αντιμέτωποι όχι με τους «εισβολείς» της ερήμου, αλλά με την έρημο της σχέσης τους και της ζωής τους και τα πράγματα παίρνουν απρόβλεπτη τροπή. . .

Σκηνικά: Χρήστος Τσάκος και Κατερίνα Σολωμού
χειρισμός φωτισμών: Κώστας Πελεκάνος
Φωτογραφίες: Φώτης Νατσιούλης

Ευχαριστούμε θερμά την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών και το Θεσσαλικό Θέατρο για την διάθεση του χώρου. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους φίλους μας χορηγούς που στηρίζουν πάντα κάθε μας εκδήλωση.