Χριστόφορος Ζαραλίκος – Παραγγελιές

από 20/07 έως 10/08
Διάρκεια: 90'
Ερμηνεύουν: Χριστόφορος Ζαραλίκος

Περιγραφή

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος επιστρέφει φέτος το καλοκαίρι με την άκρως αυτοσχεδιαστική παράσταση «Παραγγελιές» και μας υπόσχεται γέλια μέχρι δακρύων!

Περισσότερα

Σε αυτή τη best of παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου το κάθε «μανάρι» θα έχει την ευκαιρία να παραγγείλει στον «Προφήτη» όποιο θέμα του αρέσει!

Στο κυρίως κατάλογο με τις παραγγελιές περιλαμβάνονται: οι Πολιτικοί Αρχηγοί (Αλέξης Τσίπρας, Κυριακός Μητσοτάκης, Δημήτρης Κουτσούμπας, Κυριάκος Βελόπουλος), τα Πολιτικά Κόμματα (Σύριζα, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, ΚΚΕ), τα Μνημόνια, Πολιτικά Κοινωνικά και Αθλητικά θέματα, Ερωτικές σχέσεις, τα Έθιμα, η Εκκλησία, ο Άδωνις, Αριθμολογία, Συνωμοσιολογίες, το Τηλεμάρκετινγκ, η αρχαία Ελλάδα, ο Πόλεμος και ότι άλλο του ζητήσουν φυσικά τα «μανάρια» του!!!

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του: (Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market) καθώς και στο ταμείο του Τριανόν

Φωτογραφίες

Πότε & Πού

Τριανόν Κινηματοθέατρο

από 20/07 έως 10/08
Κοδριγκτώνος 21 και Πατησίων 101
Τηλ: 210 8215469 Email: [email protected] Website: www.trianon.gr/v1/

Εισιτήρια: Εισιτήριο Θέασης: 14€ 

Ειδική Τιμή εισιτηρίου Θέασης (Α.με.Α. / άνεργοι / φοιτητές με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας): 10€ - Μόνο από το ταμείο του Τριανόν.

Πόρτα: 15€ 
Πληροφορίες: 210 8215469
Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/standupcomedy/paraggelies/

Ημέρες & Ώρες
Δ
Τ
Τ 21:15
Π
Π
Σ
Κ
Πρόσβαση

(Μετρό Βικτώρια)