Επτά ζωές

Αρχείο Παίχτηκε από 05/03/2016 έως 24/04/2016
στο Studio Κυψέλης
Διάρκεια: 100’
Συγγραφέας: Κωνσταντίνα Δήμου
Σκηνοθέτης: Γιώργος Λιβανός
Ερμηνεύουν: Πάνος Κατέρης, Βίβιαν Βαλσάμη, Παναγιώτης Κατσίκης, Σταφανία Γκουρνέλου

Περιγραφή

H βραβευμένη Κωνσταντίνα Δήμου γράφει ένα εξαιρετικό θεατρικό με μεταφυσικές αναζητήσεις, μια κωμωδία για το ατέρμονο παιχνίδι ζωής - θανάτου, φθαρτού και άφθαρτου, αστείου και σοβαρού, συνήθειας και αγάπης, φυσικού και μεταφυσικού, ρεαλισμού και ονείρου.

Περισσότερα

Ο Γιώργος Λιβανός το αναλαμβάνει με μια εξαιρετική ομάδα συντελεστών και μας ετοιμάζουν εδώ και δυο μήνες μια μοντέρνα μαύρη εξτρίμ κωμωδία, που θα συνεπάρει! Στο Studio Κυψέλης από τις 5 Μαρτίου ως το τέλος Μαΐου έρχεται το έργο "ΕΠΤΑ ΖΩΕΣ" της Κωνσταντίνας Δήμου.

Δείτε μια τρελή μαύρη κωμωδία για μια οικογένεια, που αντιμετωπίζει το θάνατο σαν συνήθεια, αφού έχουν ένα Γραφείο Τελετών, στο οποίο συναντιούνται ένας ερωτύλος παππούς, μια προστατευτική περίεργη συγγραφέας, ένας νεαρός πετυχημένος...Γκουρού - Κηδειάς, μια γοητευτική νεαρή. που επιθυμεί να κάνει πρόβα...θανάτου, ένα Φάντασμα και μια Μελλοντολόγος ονόματι Ευτυχία! Θα σας συνεπάρει!

Σκηνοθεσία - φωτισμοί: ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΒΑΝΟΣ
Σκηνικά - κοστούμια: ΓΙΟΒΑΝΝΑ ΠΡΑΣΣΙΝΟΥ
Κινησιολογία: ΣΙΜΩΝΑΣ ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ
Μουσική: ΠΑΝΟΣ ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ
Κινηματογράφιση: ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΔΡΑΝΗΣ
Φωτογράφιση: ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΧΕΙΛΑΚΗ - ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΛΙΩΤΗΣ
Βοηθός σκηνογράφου: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΤΕΡΕΛΛΟΣ
Βοηθός ενδυματολόγου: ΒΑΝΙΑ ΑΛΕΞΑΝΤΡΟΒΝΑ

10 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ευχαριστώ για την πρόσκληση αλλά η παράσταση δεν ήταν αυτο που περίμενα.Έχοντας παρακολουθήσει παραστάσεις στο STUDIO ΚΥΨΕΛΗΣ περίμενα να δω κάτι πιο ουσιαστικό.Οι ηθοποιοί μέτριοι,η σκηνοθεσία μέτρια και το κείμενο χωρίς καμμιά αφηγηματική συνέχεια.Και φυσικα δεν ήταν μαύρη κωμιωδία!

 2. Ο παππους μάσαγε-ξέχναγε τα λόγια.. ο μπουνταλάς ήταν αλλού για αλλού... η σιτεμένη σα να βγήκε απ'το "ΡΕΤΙΡΕ".. και η νεαρή ούτε για σχολική παράσταση. Για γέλιο ούτε κατά διάνοια! Oύτε ελαφρό μειδίαμα.
  και σίγουρα δεν έφταιγαν (μόνο) οι ηθοποιοί. Το κείμενο τραγικό. Κι εκαί που πάει να αποκαλυφθεί (λέμε τώρα) η υιοθεσία και λες, ώπα κάτι μπορεί ν'αλλάξει, να βγούμε απ'το λήθαργο... αλλά μάταια, ξαναβυθιζόσουν στην απόγνωση. Κρίμα το Κυριακάτικο βράδυ μας, και πήγαμε κι απο μακρυά.
  Και η περιγραφή παραπάνω:
  "H βραβευμένη Κωνσταντίνα Δήμου γράφει ένα εξαιρετικό θεατρικό..." Για το εξαιρετικό, δε θα σχολιάσω, αλλά για το "βραβευμένη", σε τι ??? στη γιόγκα ή στη χειροπρακτική???

 3. Ούτε κωμωδία, ούτε μαύρη...
  Το χάλι τους το μαύρο!!!
  Δεν το πιστεύω οτι "ανεβαίνουν" αυτά τα πράγματα.
  Ενα ωραίο θεατράκι, με μια ευγενέστατη κυρία στην υποδοχή. Κρίμα... γιατί εκεί έχουμε δει και όμορφες παραστάσεις.

 4. Πατακολουθησα την παράσταση στις 13.3. Δεν είναι κωμωδία ούτε μαύρη ούτε... Ασπρη αφού κανένας δεν γέλασε σε όλο το έργο..άντε να μειδιασαν 1,2...οι ηθοποιοί κατέβαλαν φιλότιμες προσπαθειες αλλά το έργο δεν αξίζει...ευχαριστουμε για τις προσκλήσεις...