493

Φιλικό δε το λές

Αρχείο Παίχτηκε από 04/10/2019 έως
στο Άβατον
Διάρκεια: 90'
Ερμηνεύουν: Μενέλαος Πρόκος, Παναγιώτης Δελαβίνιας, Βασιλική Κίσσα, Άννα Πατρικίου, Αλέξανδρος Λίγγρης, Δανιήλ Οικονομέας, Θάλια Καρτσάνα, Σταύρος Ατμαντζίδης, Κωνσταντίνα Δάρρα, Κώστας Παπαδημάκης, Παντελής Τρίγκατζης, Πέλη Σπυράτου & guests
Παίζουν μουσική: Θάνος Παπαχρήστου

Περιγραφή

Mία σκηνή, τρεις δικαστές, ένας παρουσιαστής, δύο ομάδες. Ένα αποτέλεσμα. Μόνο μία ομάδα θα νικήσει. Μόνο μία ομάδα θα λάμψει. Ποια θα είναι αυτή την εβδομάδα; Κάθε Παρασκευή η σκηνή του Θεάτρου Άβατον γίνεται το ρινγκ για ένα διαφορετικό αγώνα, μία διαφορετική παράσταση γεμάτη με σασπένς, απρόοπτα, γέλιο, και φυσικά με πολύ αυτοσχεδιασμό.

Περισσότερα

Ιmprov

TheatreSports

Μία ομάδα ρίχνει το γάντι και ετοιμάζεται για μία άλλη αυτοσχεδιαστική θεατρική μάχη επί σκηνής. Θα καταφέρουν να κερδίσουν την εύνοια των δικαστών ή θα βρεθούν εκτός ρινγκ; Θα φανούν πιο «δυνατοί» από την αντίπαλη ομάδα; Μέσα από σκηνές που στήνονται και εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια των θεατών εκείνη τη στιγμή, μόνο μία θα είναι η ομάδα που θα καταφέρει να ξεχωρίσει και να κερδίσει τον γύρο. Τι θα γίνει όμως στον επόμενο; 16 challengers υπόσχονται να μας κρατάνε σε αγωνία κάθε Παρασκευή μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου!

Η ομάδα της πρώτης σχολής Ιmprov Theatre “ImproVIBE” μαζί με ταλαντούχους performers φέρνουν στο Ελληνικό κοινό για πρώτη φορά το concept του Theatresports. Πρόκειται για μια μορφή αυτοσχεδιαστικού θεάτρου που πρωτοεισήγαγε ο Keith Johnstone στον Καναδά το 1977, που χρησιμοποιεί σαν όχημα την ιδέα της «μάχης» ώστε να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο – ευγενούς – ανταγωνισμού. Οι αντίπαλες ομάδες μπορούν να εκτελέσουν σκηνές βάσει προτάσεων κοινού, και να κριθούν από το κοινό ή από μια ομάδα «δικαστών».  Ένας θα νικήσει!

 Φωτογραφίες: Μενέλαος Πρόκος

Φωτογραφίες

1 ΣΧΟΛΙΟ