Οι 5x4+1 αυτοσχεδιάζουν...

Αρχείο Παίχτηκε από 23/10/2015 έως 13/02/2016
στο 92 Art
Διάρκεια: 50 - 75 λεπτά
Ερμηνεύουν: Δημοπούλου Αναστασία, Μαμασούκα Έλενα, Ματθαίου Ερμόλαος, Μούτσης Κωνσταντίνος, Ιωάννα Μητσιάλη.

Περιγραφή

Πρόκειται για ένα πολύ επιτυχυμένο εγχείρημα που κατάφερε να χαίρει αποδοχής από πάρα πολύ κόσμο μέχρι σήμερα, αφού όλες οι παραστάσεις των 5χ4 ήταν sold out. Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε να συνεχίσουν τις παραστάσεις για Τρίτη χρονιά και για δύο μέρες την εβδομάδα αντί για μία.

Περισσότερα

2 τελευταίες παραστάσεις για την παράσταση "Οι 5x4+1 αυτοσχεδιάζουν" στον 92 Art! 6 & 13 Φεβρουαρίου!

Μια παράσταση, χωρίς κείμενο, χωρίς σκηνοθεσία... Μόνο με ηθοποιούς έτοιμους να δημιουργήσουν! Συγγραφέας και σκηνοθέτης το ίδιο το κοινό. Ένα θεατρικό, το οποίο γεννιέται την ώρα που παίζεται, για μια και μοναδική βραδιά!

Ξεκίνησε με ένα πολύ δυναμικό σύνολο ηθοποιών και συνεχίζει με ένα ακόμα πιο εκρηκτικό team αφού έχουν προστεθεί οι Ερμόλαος Ματθαίου & Κωνσταντίνος Μούτσης.

Συντονισμός: Έλενα Μαμασούκα
Μουσική: Σπύρος Παζιώτης
Χειρισμός ήχου & φωτισμού: Βασίλης Ντόντος
Οργάνωση παραγωγής: Γιώργος Κάλτσας
Φωτογραφίες: Katerina Grzybek
Αφίσα: Θοδωρής Σαΐρογλου

21 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Το διασκεδάσαμε όσο και οι ηθοποιοί!!!Πολύ καλή προσπάθεια και αρκετά αξιόλογο το αποτέλεσμα δεδομένου ότι επρόκειτο για αυτοσχεδιασμό!!!Ευχαριστούμε το θεατρομάνια για τις προσκλήσεις που μας προσέφερε!!!!

 2. Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη η εν λόγω παράσταση! Έξυπνο και χιουμοριστικό, με αυτοσχεδιασμό επί τόπου, αρκετά interactive και ήταν οφθαλμοφανές πως οι ίδιοι οι ηθοποιοί το διασκέδαζαν πολύ. Να το δείτε, να γελάσετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Θα το ξανάβλεπα ευχαρίστως για να δω πως θα ήταν σε μια άλλη εκδοχή του.
  Το μόνο μειονέκτημα ήταν οι άβολες καρέκλες και η διάταξη τους. Ευχαριστώ για τη πρόσκληση!

 3. Πολύ ωραία παράσταση, καλή ηθοποιοί, φτωχά σκηνικά, αλλά δεν δίνεις σημασία γιατί υπάρχει ένα πολύ ωραίο κλίμα μεταξύ ηθοποιών και κοινού, παρείστικο θα έλεγα.
  την συστήνω ανεπιφύλακτα!
  Ευχαριστώ το Θεατρομάνια!

 4. Παρακολουθησα την παρασταση μετα από παραχωρηση του μελους Manolis Mouzourakis.Ηταν μια διασκεδαστικη παρασταση με πολύ αυτοσχεδιασμο,κεφατους ηθοποιούς και γενικα είναι μια παρασταση που προσφερει γελιο και περνας ευχαριστα για 1,5 ωρα περιπου.

  • Ευχαριστώ το Θεατρομάνια για άλλη μία φορά για την ψυχαγωγία που μου πρόσφερε. Η παράσταση ήταν μια καλή προσπάθεια. Κάτι έλειπε...ίσως καλύτερα σκηνικά.Δεν είμαι φαν αυτού του είδους αυτοσχεδιασμού. Θύμιζε και κωμωδία καταστάσεων, που δεν μου αρέσει. Μια καλή προσπάθεια, αυτό...