Οι μύθοι μας, τ' αστέρια μας

Αρχείο Παίχτηκε από 25/09/2016 έως 09/04/2017
στο Τόπος Αλλού
Σκηνοθέτης: Νίκος Καμτσής
Ερμηνεύουν: Άντα Κούγια, Δάφνη Άτια

Περιγραφή

Το ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ μετά την ελληνική πρεμιέρα της παράστασης στις 25 Σεπτεμβρίου στο θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ, θα ταξιδέψει στην γειτονική Βουλγαρία και θα παρουσιάσει την παράσταση όχι μόνο στο State theater της Φιλιππούπολης αλλά και στο Κρατικό θέατρο του Smolyan.

Περισσότερα

 

aeroplio-asteria-mithi2

Στην Βουλγαρία προσκλήθηκε το Θέατρο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ και θα παρουσιάσει την καινούργια του παράσταση «ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΜΑΣ Τ’ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΑΣ».

Συγκεκριμένα το γνωστό Φεστιβάλ παιδικού θεάτρου της Φιλιππούπολης αναπτύσσεται και επεκτείνεται, περιλαμβάνοντας και άλλες πόλεις έκτος Φιλιππούπολης.

O διευθυντής του Φεστιβάλ PETAR TODOROV ιδρυτής του καλλιτεχνικού οργανισμού PRO-RODOPI FOUNTATION επέλεξε το θέατρο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ και την παράσταση «ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΜΑΣ, Τ’ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΑΣ», λόγω της παγκοσμιότητας της ελληνικής μυθολογίας και των Ηρώων της και του ενδιαφέροντος, που έχει σε παγκόσμια κλίμακα και όχι μόνο στην Ελλάδα.

Το ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ έχει επανειλημμένως προσκληθεί σε ξένα φεστιβάλ.

Θυμίζουμε ότι το ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ είναι:

  • Μέλος της Assitej
  • Μέλος του Δικτύου INTERPLAY FESTIVAL FOR YOUNG PLAYWRIGHTS
  • Eχει επανειλημμένως πάρει μέρος σε ξένα Φεστιβάλ Παιδικού Θεάτρου όπως στο Μόναχο στο Ελσίνκι, στο Παρίσι, στο WOLKENSHOFEN 1997 και στο DIEDORF 1998. Στο CHELMSFORD της Αγγλίας, στο Φεστιβάλ Αντίποδες της Μελβούρνης και του Σίδνεϊ στην Αυστραλία ενώ είναι το μόνο θέατρο που εμφανίστηκε στο περιβόητο Kennedy Center στην Washighton DC στα πλαίσια του Παγκόσμιου φεστιβάλ EUROKIDS FESTIVAL

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση www.aeroplio.gr

Σκηνοθεσία: Νίκος Καμτσής
Σκηνικό/κοστούμια: Μίκα Πανάγου,
Πρωτότυπη μουσική: Χρήστος Ξενάκης
Κατασκευές κουκλών και μικρών σκηνικών: Eρμιόνη Μπαρώνα