Η πεντάμορφη και το τέρας - Περιοδεία 2016

Αρχείο Παίχτηκε από 01/08/2016 έως 13/08/2016
Σκηνοθέτης: Γιούλη Ηλιοπούλου

Σχετικά

      Το Φεστιβάλ παραμυθιού   για 2η χρονιά

       Το 1ο φεστιβάλ παραμυθιού δημιουργήθηκε από την TEXNIS GENESIS, την  παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου και μια μεγάλη αξιόλογη δημιουργική ομάδα το καλοκαίρι του 2015  ,

για  ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΌΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΆ  και ξεκινάει περιοδεία για ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016 σε όλη την Ελλάδα ,καθώς και σε όλους τους μεγάλους δήμους της Αθήνας.

Το θρυλικό παραμύθι σε μια υπέροχη θεατρική μεταφορά για παιδιά. Η πολυαγαπημένη ιστορία μικρών και μεγάλων σε μια θεαματική σύνθεση ζωντανών ηθοποιών που συνυπάρχουν αρμονικά με κούκλες και σκιές στο σκηνικό της χώρας των κόκκινων τριαντάφυλλων εκεί πού όλα ζωντανεύουν. Τα τριαντάφυλλα, τα φλυτζάνια ,το ρολόι ,τα κηροπήγια ,το τσαγερό ενορχηστρώνονται τέλεια με την Πεντάμορφη & το Τέρας και τους υπόλοιπους ανθρώπινους χαρακτήρες και μας στέλνουν το μήνυμα της δύναμης της αγάπης.

Οι ήρωες μας προσφέρουν ψυχαγωγία με όμορφα τραγούδια,  χορευτικά και άφθονο γέλιο ,αλλά και συγκίνηση και μας πείθουν πως πρέπει να βλέπουμε με την ψυχή και όχι με τα μάτια. Η ιστορία αρχίζει με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο που κόβεται από τον κήπο του παράξενου κάστρου από τον πατέρα της Πεντάμορφης για να προσφερθεί σε εκείνη. Το τέρας την εξαναγκάζει να μείνει μαζί του και εκείνη με μεγάλη της έκπληξη μέρα με την ημέρα ανακαλύπτει την ευγενική του ψυχή και τα χαρίσματά του που σιγά –σιγά επισκιάζουν την αποκρουστική του εμφάνιση . Όταν ύστερα από πολλές περιπέτειες η Μπελ συνειδητοποιεί πως τον έχει αγαπήσει και δέχεται να τον παντρευτεί, τα μάγια λύνονται και γίνετε το θαύμα.

 

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ : 21:00 Μ.Μ

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

1/8 ΛΑΜΙΑ: 10 ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΙΤΗΣ -ΤΟΠΟΣ ΤΕΧΝΩΝ ΧΩΡΑ

2/8 ΛΑΡΙΣΑ: ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

3/8 ΒΟΛΟΣ : ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

4/8 ΣΤΥΛΙΔΑ: ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ -ΠΑΡΚΟ ΛΑΟΥ

5/8 ΜEΣΟΛΟΓΓΙ: ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΙΜΑΝΙΟΥ

6/8 ΠΑΤΡΑ: ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΜΑΡΙΝΑΣ

13/8 ΚΟΡΙΝΘΟ: ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΛΕΩΝΩΝ ΣΤΙΣ 21:00